Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα  23 Μαρτίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Δευτέρα 23 Μαρτίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

Έχουμε και λέμε λοιπόν

ΚΡΙΟΣ

Ο/η σύντροφος σας θα φέρει μέσα στην σχέση σας απρόσμενο ενθουσιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Κλείστε την πόρτα σας στον έξω κόσμο και τις παρεμβολές του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες πριν ασχοληθείτε με οτιδήποτε!

ΛΕΩΝ

Μια συζήτηση που έχετε με τον/την σύντροφό σας θα διώξει εντελώς τις αμφιβολίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε πριν προχωρήσετε και ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μυαλό σας λειτουργεί. Τα πράγματα ίσως αλλάζουν γρήγορα γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μερικές φορές τις αλλαγές τις επιτάσσει η καρδιά και όχι το μυαλό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει γύρω σας και ίσως δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνήθως είστε αυτοί που δίνετε κίνητρα στους άλλους, αλλά τα πράγματα θα αλλάξουν για τις επόμενες μέρες καθώς οι συνεργάτες σας θα σας ωθήσουν σε πράξεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Μερικές φορές είναι απαραίτητο να είστε λίγο σκληροί για να μπορέσετε να φέρετε ηρεμία και ισορροπία σε μια ασταθή κατάσταση.

Πηγή: e-radio.gr

Δείτε ωστόσο και τι είναι το τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα. Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια.

Ερωτικές προβλέψεις Δευτέρα 23 Μαρτίου

Κριός

Σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, θα κληθείτε να πάρετε το αμέσως επόμενο διάστημα. Εάν βρίσκεστε σε μία σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, τώρα κρίνονται όλα στο αν υπάρχει τελικά η αξία εκείνη που θα σας κάνει να τη συνεχίσετε, ή να σταματήσετε να ζείτε σε ένα στατικό περιβάλλον που συναισθηματικά, δε σας καλύπτει πλέον. Εάν επιχειρήσατε μια ερωτική επανασύνδεση τις ημέρες αυτές, σίγουρα η απόφασή σας αυτή, θα φανεί αν ήταν ορθή, αφού δεν θα το έχετε μέσα σας πλέον σαν ένα ανεκτόνωτο απωθημένο. Ο έρωτας ζητά από εσάς να ανανεωθείτε.

Ταύρος

Δε φημίζεστε για τα γρήγορα αντανακλαστικά σας στον έρωτα, όμως τώρα, εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, θα χρειαστεί να τα δοκιμάσετε. Εάν λοιπόν υπάρχει ρουτίνα ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας, φροντίστε να τη σπάσετε, γιατί σύντομα ίσως τον δείτε, να αλλάζει τη συμπεριφορά του απέναντί σας, ή να κοιτάζει έξω από το παράθυρο της σχέσης. Εάν είστε μόνοι, οι ερωτικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, μέσα από μια έκτακτη συνεργασία με ένα πρόσωπο, αν το θελήσετε μπορεί να σας δώσουν τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Δείτε το.

Δίδυμοι

Η διαχείριση των οικονομικών σας και η πορεία μιας συνεργασίας σας, θα απασχολήσει ως θέμα τις σκέψεις σας, ενώ παράλληλα οι περιορισμοί που μπαίνουν στην καθημερινότητά σας, δε σας αφήνουν να δράσετε με τον τρόπο που θα σας έδινε αποτελέσματα. Από την άλλη μεριά, αισθάνεστε έντονα την ανάγκη, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, να κάνετε κάτι το διαφορετικό, να δοκιμάσετε το καινούργιο και φυσικά ο έρωτας γνωρίζετε, πως θα σας εξασφάλιζε τουλάχιστον μια διαφυγή. Έρωτας σε καιρούς απομονωμένους γίνεται; Ναι μέσω όλων των τρόπων επικοινωνίας που ξέρετε.

Καρκίνος

Ξεκινάει για σας ένα διάστημα, όπου θα διαπιστώσετε, ότι θα δρομολογηθούν κάποιες εξελίξεις, σχετικά με κάποιες σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό μπορεί να αφορά, ένα πρόσωπο που ανήκει στα πλαίσια των στενών συνεργασιών σας, να αφορά το σύντροφό σας, ή κάποιον άλλο άνθρωπο που έχει μπει τώρα στη ζωή σας με τρόπο παράξενο και έρχεται για να μείνει. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, παίζει και το ερωτικό σενάριο. Κάπου εδώ λοιπόν, η ζωή, έρχεται να σας ανταμείψει συναισθηματικά, με μια ερωτική περιπέτεια που θα σας βγάλει από τα συνηθισμένα !!!

Λέων

Αναδίπλωση και πρωτοβουλία να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν την εξέλιξη κάποιων στόχων, θα σας βάλει στη διαδικασία υποχρεωτικών αναθεωρήσεων. Μέσα σε αυτές, θα μπει και η προσωπική ή η ερωτική σας κατάσταση. Στη παρούσα φάση και λόγω των έντονων υποχρεώσεών σας, αφήσατε πίσω το κομμάτι του έρωτα, τις υποχρεώσεις που έχετε συναισθηματικά στο να καλύψετε τα “θέλω” του συντρόφου σας, ή το να μπείτε στη φάση να ψαχτείτε ερωτικά στην περίπτωση που το διάστημα αυτό είστε αδέσμευτοι. Ο έρωτας είναι μία έμπνευση που σας λείπει.

Παρθένος

Ο έρωτας γίνεται το υπ αριθμόν ένα ζήτημα στη ζωή σας, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, ή αν είστε μόνοι και αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Θα το διεκδικήσετε και θα σας διεκδικήσει με όλους τους τρόπους που μπορεί να φανταστείτε, να πιστεύετε ή όχι. Γνωρίζετε ήδη ότι ένα ερωτικό ταξιδάκι θα σας έδινε την έμπνευση της πεζής πραγματικότητας και τη διαφυγή. Προετοιμαστείτε να τον υποδεχτείτε, αφού έβαλε σημάδι τη καρδιά και τη σκέψη σας. Φαίνεται πως έχετε γοητευτεί ή θα γοητευτείτε από ένα πρόσωπο πιο ψηλά από σας και το κερδίζετε.

Ζυγός

Το διάστημα αυτό, είχατε την ευκαιρία να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να σκεφτείτε εκείνα που θέλετε ή που δε θέλετε από μία σχέση, να κάνετε ένα συνολικό απολογισμό του τι πήρατε ή δώσατε ερωτικά ή συναισθηματικά. Ναι όμως μετά τι; Από δω και πέρα, δείξτε το στίγμα σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Το τι προτίθεστε να κάνετε, είτε δένοντας περισσότερο την ερωτική σας σχέση, είτε απορρίπτοντας την προοπτική να συνεχίσετε μαζί του. Από την άλλη μεριά, το ερωτικό παρελθόν, ίσως αρχίσει να σας προκαλεί εκ νέου. Μηδενίστε το, ή βάλτε εκ νέου τις βάσεις εκείνες που πρέπει.

Σκορπιός

Εάν στο μυαλό σας εξακολουθεί να υπάρχει ένα πρόσωπο, που απασχολεί τη σκέψη σας, μήπως ήρθε ο καιρός αυτό να εκτονωθεί και να σας δώσει λύσεις; Εάν μέχρι σήμερα ακόμα και για λόγους εγωιστικούς, δεν τολμούσατε να προχωρήσετε με ένα πρόσωπο ερωτικά γιατί περιμένατε να κάνει εκείνο το πρώτο βήμα, τώρα για να το έχετε δίπλα σας, εσείς θα χρειαστεί να ρίξετε νερό στο κρασί σας. Στην περίπτωση που βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, να ξέρετε ότι θα περάσει από κρίση, αφού τα περιθώρια της κατανόησης του συντρόφου σας εξαντλήθηκαν λόγω της συμπεριφοράς σας.

Τοξότης

Οι συνθήκες της καθημερινότητας δε σας επιτρέπουν να βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όμως η έντονη εξωστρέφεια στη διάθεσή σας, διατηρεί την ψυχολογία σας σε αισιόδοξα επίπεδα. Βέβαια που και που, μια απόδραση περνάει απ το μυαλό σας, διανθισμένη με μεγάλες δώσεις έρωτα και γενικά τα αντανακλαστικά σας σε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί θα βρίσκονται σε ετοιμότητα. Απλά μην είστε ανυπόμονοι. Αν μάλιστα υπάρχει κάποιο πρόσωπο που κάνει κλικ στο μυαλό και στην καρδιά σου, βρείτε ένα τρόπο για να έχετε μαζί του καθημερινή επαφή.

Αιγόκερως

Μία σχέση που διέπεται από έντονο ερωτικό ενδιαφέρον, τώρα ήρθε η ώρα, είτε να αποφασίσετε πως θα την πάτε ένα βήμα παρακάτω, είτε να τη διακόψετε εάν οι συνθήκες της προσωπικής και ερωτικής σας κατάστασης, δε σας επιτρέπουν τα περιθώρια να τη διατηρήσετε. Το σίγουρο είναι, ότι στην περίπτωση που διατηρείτε μια παράλληλη ερωτική σχέση, δε θα μπορέσετε να πατάτε σε δυο βάρκες ταυτόχρονα. Αποφασίστε λοιπόν τι θέλετε να κρατήσετε που θα σας κάλυπτε συναισθηματικά. Αν είστε μόνοι, τα φλερτ ακόμα και διαδικτυακά ή με μηνύματα θα δίνουν και θα παίρνουν. Μετά όμως τι;

Υδροχόος

Το κίνητρο ή η έμπνευση σας λείπει για να αλλάξετε την ερωτική και αισθηματική σας ζωή. Σίγουρα θα νιώθατε πιο ζωντανοί και πιο δραστήριοι, εάν υπήρχαν τα στοιχεία εκείνα που θα ανακινούσαν μέσα σας τον πόθο. Λόγω όμως των καταστάσεων και των συνθηκών που εκτυλίσσονται στην καθημερινότητά σας, ο έρωτας έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο. Κι όμως ζωή δίχως την ερωτική έμπνευση γνωρίζετε καλά πως είναι βαρετή. Μήπως λοιπόν τώρα που οι μέρες γίνονται περισσότερο ηλιόλουστες, να αλλάξετε τη διάθεσή σας και να διεκδικήσετε αυτό που πραγματικά σας αξίζει;

Ιχθύς

Κάποιο πρόσωπο από το συγγενικό σας κατά πάσα πιθανότητα περιβάλλον, ίσως να μεταφέρει σε τρίτους, κάποια θέματα που αφορούν την προσωπική και ερωτική σας κατάσταση. Δεδομένου ότι θα αισθανθείτε εκτεθειμένοι σε ορισμένους που δε συμπαθείτε ιδιαίτερα, φροντίστε τουλάχιστον απέναντί τους να μη δείξετε πως θιχτήκατε, αφήστε το να περάσει, σα να μη τρέχει τίποτα και πιάστε τον άνθρωπός σας με καλό τρόπο, ώστε να τον νουθετήσετε κυρίως για να μην ανακατεύεται και να μη διασπείρει, πληροφορίες για τη ζωή σας. Αν έχετε σχέση, ίσως αυτό να την αναταράξει για λίγο.

Πηγή: oroskopos.tv