Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 25 Μαρτίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 25 Μαρτίου;
ΖΩΔΙΑ 25.03.2020 06:04
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Τετάρτη 25 Μαρτίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Τα μεγάλα σχέδια ενίοτε αντεπιτίθενται τις πιο άβολες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανόητες απόψεις κυριαρχούν, εκεί που ελπίζατε να έχετε μια σοβαρή ανταλλαγή ιδεών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανεξάντλητη φαντασία σας θα φέρει την πραγμάτωση μιας μεγάλης σας επιθυμίας γύρω στα μέσα του μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να ξέρετε ότι ακόμη απέχετε από το να φτάσετε στο τέλος της διαδρομής σας.

ΛΕΩΝ

Οι αμφιβολίες απομακρύνονται και οι περισπασμοί σας είναι πλέον διαχειρίσιμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συγκροτημένες ιδέες θα πάρουν το δρόμο τους όσο ο μήνας φτάνει στο τέλος του.

ΖΥΓΟΣ

Καθετί αναπάντεχο θα είναι ευχάριστο πλέον στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους, κάντε μια ανάπαυλα για να αναπνεύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με εξαιρετικά τονωμένο το ηθικό σας μπαίνετε δυναμικά σε μια άλλη φάση ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ιδέες σας ρέουν ελεύθερα και πρέπει να αρχίσετε να τις καταγράφετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφεύγοντας δυσάρεστες συζητήσεις θα γλιτώσετε από αρνητική ενέργεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Αξιοποιήστε τα δεδομένα και θα βρείτε τους καλύτερους τρόπους για να τα χρησιμοποιήσετε! Δείτε ωστόσο και τι είναι το τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα. Πώς επηρεάζει τα ζώδια;

Πηγή: e-radio.rg

Ερωτικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 25 Μαρτίου

Κριός

Το μήνυμα που σας στέλνουν τα άστρα, σε ότι αφορά την αισθηματική και ερωτική σας ζωή, είναι να αποφασίσετε να την αλλάξετε. Εάν είστε μόνοι, ίσως τώρα μια επικοινωνία μέσα από ένα διαδικτυακό μέσω, σας φέρει κοντά με ένα άτομο που μπορεί να υπάρχει απόσταση μεταξύ σας αλλά συναισθηματικά επικοινωνείτε όσο με κανέναν άλλο άνθρωπο. Έτσι θα αρχίσετε να δένεστε περισσότερο. Βέβαια εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, η αλλαγή στη συμπεριφορά σας, πιθανόν να γίνει διακριτή από το σύντροφό σας κ μπορεί να μπει στη διαδικασία να “ψάξει” το λόγο.

Ταύρος

Ο έρωτας σε καιρούς κρίσης, μπορεί να γίνει όχι μόνο μια σπουδαία διαφυγή αλλά και να σας δώσει την έμπνευση εκείνη που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε ότι σας δυσκολεύει στην καθημερινότητα. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο, να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο φιλικό για κάποιο άσχετο θέμα και η συζήτηση μεταξύ σας να καταλήξει σε έναν ερωτικό διάλογο τελικά. Αυτό μάλιστα θα έχει και εξέλιξη, αφού όσο θα περνούν οι ημέρες, θα επικοινωνείτε όλο και πιο συχνά. Πριν να αρθούν οι αντιστάσεις σας, καλό θα ήταν να πάρετε και μια γνώμη από κάποιον που εμπιστεύεστε για το θέμα.

Δίδυμοι

Η θέληση δε σας λείπει, όσο και αν περιοριστείτε να αλλάξετε το σκηνικό της καθημερινότητάς σας. Και αν στην παρούσα φάση η ερωτική και αισθηματική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση, ακόμα και περιορισμένοι, μπορείτε να την εξελίξετε. Το δυνατό σας χαρτί, για άλλη μια φορά, είναι η επικοινωνία. Στους καιρούς που ζούμε, υπάρχουν άνθρωποι πολλοί εκεί έξω και γιατί όχι κι εσείς, που θα ήθελαν να παίξει στη ζωή τους ένα τέτοιο σενάριο. Μήπως λοιπόν να δοκιμάζατε την ερωτική σας τύχη στέλνοντας εκείνο το μήνυμα που δεν τολμήσατε κάποτε, στο άτομο που επιθυμείτε τελικά;

Καρκίνος

Στους καιρούς που ζούμε, και μας βάζει σε συνθήκες αυτό-περιορισμού, η δική σας ψυχολογία αλλάζει και μάλιστα προς το καλύτερο. Κι επειδή εδώ για έρωτα μιλάμε θα έβαζα το χαρακτηρισμού του κρυφού κι ανομολόγητου, εάν έχει ήδη προκύψει ή έπεται. Μία διαδικασία που θα σας πάρει καιρό να αποδεχτείτε, όμως το σίγουρο είναι, ότι θα το ζήσετε. Αν το ζείτε ήδη, αφήστε το να εξελιχθεί γιατί θα λειτουργήσει σαν ισχυρή διαφυγή απ όλα όσα σας απασχολούν. Μην υπολογίσετε πόσο θα διαρκέσει. Ένα μόνο είναι το μυστικό. Αφιερωθείτε του τόσο όσο, δηλαδή συντηρητικά, ναι;

Λέων

Επιτέλους πέστε το πολυπόθητο “ναι” στον έρωτα, που εδώ και καιρό τον έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα στη ζωή σας. Διεκδικείστε το κομμάτι εκείνο που πραγματικά σας αξίζει και μη βάζετε άλλη ρουτίνα στη ζωή σας. Η καθημερινότητά σας μοιάζει στατική στην παρούσα φάση, κάτι που σύντομα θα σας εκνευρίσει σε βαθμό να το δείχνετε με θυμό στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας και κυρίως στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Μην το κάνετε. Τώρα εάν είστε μόνοι, γνωρίζετε ότι αρέσετε. Διαλέξτε λοιπόν τον επόμενο ερωτικό σας στόχο και πολιορκήστε τον τώρα.

Παρθένος

Η καθημερινότητά σας βρίσκεται σε μια φάση αναδιοργάνωσης, αφού πολλά που θεωρούσατε σταθερά, δεν είναι σίγουρα. Ότι όμως και αν σας απασχολεί, η διαφυγή σας είναι μία. Ο έρωτας. Ναι θα ερωτευτείτε την κατάλληλη στιγμή, όταν όλα γύρω σας δείχνουν στείρα και ανεξέλικτα. Εάν τώρα, υπάρχει ένας άνθρωπος που κέρδισε το μυαλό και την καρδιά σας σε οποιαδήποτε φάση και αν βρίσκεται η προσωπική σας κατάσταση,μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη μαζί του. Θα πάρετε πράγματα που αν μη τι άλλο, θα σας τονώσουν τις συναισθηματικές ισορροπίες. Κάντε το.

Ζυγός

Πιθανόν εδώ και καιρό, να βρίσκεστε σε μία ερωτική κατάσταση που δε σας δίνει την πολυπόθητη σταθερότητα που θα θέλατε, με αποτέλεσμα συναισθηματικά να μοιάζει σα να αναιρείστε πάνω στο κενό. Σε διαφορετική περίπτωση, ίσως να ξεκινήσατε κάτι με έναν άνθρωπο και να το αφήσατε ανολοκλήρωτο το ίδιο ξαφνικά, όπως το ξεκινήσατε. Αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ίσως χρειάζεται να απαλλαγείτε από σκέψεις που προέρχονται από το ερωτικό σας παρελθόν, δίνοντας ένα τέλος σε εκκρεμότητες κυρίως συναισθηματικές που προέρχονται από εκεί. Έχετε δουλειά να κάνετε.

Σκορπιός

Το χειρότερο που μπορεί να σας διακρίνει το διάστημα αυτό, είναι η αναποφασιστικότητα. Εάν λοιπόν υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά σας ένα άτομο που για διάφορους λόγους αισθάνεστε ότι μεταξύ σας δεν έγινε ένας κύκλος ή έμεινε στη μέση ερωτικά, αφήστε πίσω σας τους εγωισμούς και τολμήστε να κάνετε την υπέρβαση. Μιλήστε μαζί του όχι με μνησικακία ούτε με απωθημένα που σας κάνουν να φανείτε εμπαθείς. Πέστε του αυτό που πραγματικά αισθάνεστε, ακόμα και αν βάλλεται ο εγωισμός σας. Πιάστε την ευκαιρία από τα μαλλιά και μη νοιάζεστε καν για το αποτέλεσμα που φέρει.

Τοξότης

Περιμένοντας την άφιξη, ενός νέου μεγάλου και συναρπαστικού έρωτα σας κάνει σαν να το προκαλείτε για να σας συμβεί. Ίσως μάλιστα να υπάρχει στο πεδίο σας ένας άνθρωπος, που εδώ και καιρό τον έχετε στοχοποιήσει ερωτικά και σύντομα θα κάμψετε τις αντιστάσεις του, όποιες και αν στην παρούσα φάση σας προβάλλει. Μείνετε προσηλωμένου στο στόχο σας γιατί μια ερωτική αναγέννηση βρίσκεται προ των πυλών της ζωής σας. Καλλιεργήστε την ιδέα στο μυαλό αλλά και στις επαφές σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Κάντε το με τρόπο έμμεσο αλλά συνάμα στρατηγικό.

Αιγόκερως

Δεν είναι απαραίτητο να αντιδράτε σε ότι ακούτε και δε σας αρέσει, ιδίως όταν αυτό προέρχεται από τον άνθρωπο των ερωτικών επιθυμιών σας, είτε αυτός είναι ο σύντροφός σας, είτε εκείνος που θα θέλατε να κρατήσετε στη αγκαλιά σας. Επειδή λοιπόν τις ημέρες αυτές, η συμπεριφορά σας θα είναι ευμετάβλητη, θα είναι πολύ εύκολο μια ερωτική ατμόσφαιρα να μετατραπεί εύκολα σε πεδίο μάχης. Με υπέρμετρο παρορμητισμό, μπορεί να πείτε λόγια, που μετά και θα είναι δύσκολο να μαζέψετε και δε θα τα εννοούσατε στο βαθμό που θα εκληφθούν. Προσπαθήστε να κατευνάσετε το συναίσθημά σας.

Υδροχόος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες μικρές και μεγαλύτερες αιτίες, θα σας δίνουν χαρά, άνθρωποι θα βρίσκονται κοντά σας και θα σας υποστηρίζουν και κάποια σχέδια που έχετε κάνει, θα δείτε να αρχίζουν να δρομολογούνται. Έτσι η διάθεσή σας φτιάχνει, ενώ παράλληλα θα σας δοθεί ο χρόνος και η δυνατότητα, να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Ο έρωτας θα προσθέσει ερωτικές πινελιές, είτε τονώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, είτε αν είστε μόνοι, βάζοντας κάποιο πρόσωπο που συμπαθείτε να σας πολιορκήσει ερωτικά. Όλα έχουν θετική έκβαση.

Ιχθύς

Φαίνεται σήμερα το πολύ αύριο, πως θα επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο, το οποίο θα σας ανοίξει την καρδιά του και θα σας εκφράσει εκείνα που σκέφτεται για σας. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε μία ερωτική εξομολόγηση εκ βαθέων, ή να σας φανερωθούν προσδοκίες που τρέφει για σας αρκετό χρονικό διάστημα μέσα του. Αυτό μάλιστα σας αφορά, είτε είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή, είτε διατηρείτε μία μόνιμη ερωτική σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Φερθείτε με λεπτότητα για αρχή, εκτιμήστε το γεγονός ότι σας μιλά με ειλικρίνεια και αφήστε το χρόνο να σας δείξει τι να κάνετε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για τα 12 ζώδια! - "Ανασυνταχθείτε"

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 24 Μαρτίου;

Share