Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 26 Μαρτίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού κύκλου!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 26 Μαρτίου;
ΖΩΔΙΑ 26.03.2020 07:21
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Πέμπτη 26 Μαρτίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Την Πέμπτη όλα τα γεγονότα θα εξελιχθούν με πιο δυναμικό και ενδιαφέροντα τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αισθάνεστε αισιοδοξία και ελπίδα για την εξέλιξη των προσωπικών σας υποθέσεων ή των δημόσιων γεγονότων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας είναι δύσκολο να μείνετε στο σπίτι, παρόλο που πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αναζητήσετε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με ανθρώπους από κοντά και μακριά με κάθε τρόπο.

ΛΕΩΝ

Η κοινωνική σας δραστηριότητα θα είναι πολύ μεγάλη, ακόμη και αν δεν υπάρχει φυσική παρουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες, από τις οποίες θα πρέπει να επιλέξετε ποιες θα δεχτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα λυπηθείτε με νέα για τα προβλήματα ή το προσωπικό δράμα, στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους, κάντε μια ανάπαυλα για να αναπνεύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσοι από εσάς έχετε τη δυνατότητα, θα προτιμήσετε να εργαστείτε από το σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα φέρνει κάποια ένταση στην ερωτική σας σχέση, η οποία θα περάσει γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να κατανοήσετε καλύτερα τα λόγια και τις ενέργειες του/της συντρόφου σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα θα χαρείτε από κάποιο αναπάντεχο γεγονός, που αυτές τις μέρες το έχετε ανάγκη.

Δείτε ωστόσο και τι είναι το τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα. Πώς επηρεάζει τα ζώδια;

Ερωτικές πορβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα 26 Μαρτίου

Κριός

Τις ημέρες αυτές, αναγκαστικά περιοριζόμαστε στις μετακινήσεις μας, μένουμε σπίτι και έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε θέματα σημαντικά που το προηγούμενο διάστημα δε στεκόμασταν. Σε αυτή λοιπόν τη διαδικασία θα μπείτε κι εσείς και θα σας απασχολήσει αρκετά η πορεία της ερωτικής και αισθηματικής σας κατάστασης.

Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς, να τολμήσουν να κάνουν μια επικοινωνία με έναν άνθρωπο, που τα κίνητρά της θα έχουν την ερωτική πρόθεση να κάμψουν τις αντιστάσεις του. Ο έρωτας σας ζητά να γίνετε τολμηροί για να κερδίσει το κομμάτι που σας αξίζει .

Ταύρος

Δεν είναι απίθανο το διάστημα αυτό, ο έρωτας να σας αιφνιδιάσει και να μπει στο μυαλό σας από εκεί που δεν το περιμένετε. Αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη.

Φαίνεται πως θα κάνετε μία επαφή, είτε με απομακρυσμένους τρόπους (πχ μέσω διαδικτύου και γραπτών μηνυμάτων), είτε ακόμα και διά ζώσης, με ένα πρόσωπο “πειρασμό” που θα σας ανακινήσει ερωτικά συναισθήματα. Προσέξτε όμως μήπως τελικά βρίσκεται ήδη σε μια άλλη σχέση, πράγμα που από μόνο του θα δυσκολέψει το σενάριο.

Δίδυμοι

Η ζωή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές της, έχει τον τρόπο της να σας ξαφνιάζει. Έτσι λοιπόν από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, όσο κι αν ζείτε σε συνθήκες περιορισμών, η επικοινωνία σας με τους άλλους αποκτά έντονη δραστηριότητα.

Θα λάβετε λοιπόν μηνύματα ειδήσεις και τηλεφωνήματα, θα κάνετε διαδικτυακές επαφές με ανθρώπους από μακριά, όπου θα ανακαλύψετε ακόμα και τώρα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ότι η ανάγκη για επαφή είναι μεγάλη. Πόσο μάλιστα για συναισθηματική επαφή. Έτσι πιθανόν να αναπτύξετε μία φιλία που θα έχει μάλιστα ερωτική χροιά.

Καρκίνος

Όσο και αν στους καιρούς που ζούμε υπάρχουν διάφοροι περιορισμοί, ο έρωτας καταφέρνει και έρχεται για να σας κάνει να αποδράσετε από την πεζή πραγματικότητα. Ύστερα από ένα αρκετά επώδυνο συναισθηματικά διάστημα, τώρα θα αισθανθείτε την ανάγκη να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, σε μέρη που δε συχνάζατε ποτέ άλλοτε.

Μια επαφή όχι μόνο μέσω τηλεφωνημάτων μηνυμάτων ή και διαδικτύου, έρχεται προς εσάς με ξεκάθαρη ερωτική διάθεση. Όχι δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε αυτή την πρόκληση, με όσες αναστολές ή απαγορευτικά κι αν ορθώσετε μπροστά σας.

Λέων

Μία πρόσφατη φιλική σχέση, ή μια συνεργασία που τώρα σας δείχνει τα πρώτα θετικά βήματα, υπάρχει το ενδεχόμενο να μετατραπεί ή να μεταλλαχτεί σε κάτι πιο δυνατό. Έναν έρωτα ας πούμε, που θα ξεπηδήσει από εκεί που δεν το περιμένετε ξαφνικά και από το πουθενά.

Αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι και αδέσμευτοι την εποχή αυτή, ή βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Ο έρωτας σας έβαλε στο στόχαστρό του και έχει σκοπό να σας αιφνιδιάσει για να σας αφυπνίσει αισθήματα που καιρό τώρα τα έχετε βάλει στον πάγο.

Παρθένος

Ανεξάρτητα από τη φάση που βρίσκεται η ερωτική και συναισθηματική σας κατάσταση, να ξέρετε ότι ένας νέος έρωτας πρόκειται να μπει στη ζωή σας και να σας αιφνιδιάσει. Η στατικότητα της ερωτικής σας ζωής, δεν μπορεί να συνεχιστεί και στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα μπείτε στη διαδικασία να ψαχτείτε ερωτικά, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο με όσα συμβαίνουν γύρω μας, είστε από τους τυχερούς την περίοδο αυτή στον ερωτικό τομέα. Λίγο να προκαλέσετε την τύχη σας, θα σας το ανταποδώσει σε βαθμό που ούτε εσείς δε θα το πιστεύατε. Είστε έτοιμοι γι αυτό;

Ζυγός

Για άλλη μια φορά σας απασχολούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, που έρχονται να σας καταπιέσουν σε μια εποχή αρκετά στερητική στεγνή και αβέβαιη. Κάτω από κανονικές συνθήκες, ο έρωτας θα μπορούσε να λειτουργήσει για σας σα βαλβίδα διαφυγής, όμως φαίνεται ότι και σε αυτόν τον τομέα, υπάρχει αμηχανία.

Τελικά εκείνο που θα σας έκανε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος σε ζητήματα καρδιάς, είναι η τόλμη που σας λείπει, στο να προκαλέσετε παραπάνω την ερωτική σας τύχη. Προς το παρόν έχετε πολλά θέματα να λύσετε με τον εαυτό και τα “θέλω”σας.

Σκορπιός

Πετάξτε τα συναισθηματικά βάρη που κουβαλάτε και προσπαθήστε τουλάχιστον απέναντι σε ζητήματα ερωτικά να γίνετε πιο τολμηροί. Αφήστε πίσω σας εγωισμούς, προϋποθέσεις ή άλλα κριτήρια που βάζετε και δεν αφήνετε να εξελιχθεί η ήδη υπάρχουσα σχέση σας, ή εκείνη που θα μπορούσατε κάλλιστα να ζήσετε αλλά δεν την αφήνετε να ανθίσει, αφού δεν ανταποκρίνεται στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

Έξω έχει έρθει η Άνοιξη γεμάτη δύναμη αναγεννητική. Κρατήστε το παράδειγμά της, αλλάξτε το προγραμματάκι που υπάρχει στο κεφάλι σας για τον μέγα έρωτα λοιπόν.

Τοξότης

Άνθρωποι άριστα επικοινωνιακοί, δεν αποκλείεται να κάνετε μία γνωριμία τις ημέρες αυτές σε εγκάρδιο και χαρούμενο κλίμα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το κίνητρο να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη. Θα γνωρίσετε έναν άνθρωπο που έχετε τόσο ψυχική, όσο και διανοητική συγγένεια, ή θα μετατρέψετε μία φιλία σας σε κάτι πιο ερωτικό, με πολύ συγκεκριμένα βήματα.

Από την άλλη μεριά υπάρχει το ενδεχόμενο να επισκεφτεί τη ζωή σας, ένας έρωτας από τα παλιά, ή ένας άνθρωπος που καιρό τώρα σας έχει εξομολογηθεί ότι του αρέσετε. Το τι θα κάνετε; Μα ότι προστάζει η καρδιά σας .

Αιγόκερως

Στην πολύπλοκη καθημερινότητα, συχνά μπαίνετε στη διαδικασία να απλοποιείτε κάποια πράγματα, ιδίως στον τομέα των στενών διαπροσωπικών σας σχέσεων. Εάν όμως βρίσκεστε σε μία ερωτική σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, θα έχετε την τάση κάνοντας την παραπάνω απλοποίηση, να σας διαφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες.

Να μην λαμβάνετε σοβαρά κάποια “θέλω” του συντρόφου σας, με αποτέλεσμα αυτό να λειτουργεί πολλαπλασιαστικά και να μαζεύονται θέματα άμεσης επίλυσης. Εάν είστε μόνοι, γνωρίζετε την εκπέμπουσα γοητεία σας αλλά δε φτάνει μόνο αυτό για να σας καλύψει .

Υδροχόος

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι συναισθηματικά θα είστε σήμερα και αύριο. Θα έχετε την ανάγκη να μιλήσετε για εκείνα που εγκλωβίστηκαν μέσα σας, τόσο στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, όσο και σε εκείνον που κάνει τις χορδές της καρδιάς σας να χτυπούν.

Ο έρωτας θα μπορούσε να λειτουργήσει σα βάλσαμο στην ψυχή σας και ίσως για ότι αισθάνεστε να λειτουργούσε καταλυτικά, εάν τα βγάζατε επιτέλους και τα εκφράζατε μέσα σε μία αγκαλιά. Για σας όμως το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ως ένα βαθμό είναι “αδυναμία”γιατί νιώθετε μετά απειλούμενοι.

Ιχθύς

Μία περισσότερη άνεση θα σας δοθεί σήμερα στο να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις περιστάσεις και ρίξτε το λίγο έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κάτι που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα φέρει φρεσκάδα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

Περάστε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας, που τις του έχετε στερήσει το τελευταίο διάστημα. Εάν είστε μόνοι, μπορείτε μέσω διαδικτύου να φλερτάρετε, κυνηγήστε την ερωτική σας τύχη, στοχοποιείστε και πολιορκήστε τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα. Όλα είναι πιθανά την ημέρα αυτή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για τα 12 ζώδια! - "Ανασυνταχθείτε"

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 24 Μαρτίου;

TAGS
Share