Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά είναι τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο αυτές τις μέρες λόγω ιού

Δώστε προσοχή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά είναι τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο αυτές τις μέρες λόγω ιού

Η Άση Μπήλιου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και θέλησε να προειδοποιήσει σχετικά με τα ζώδια που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά με τον κορωνοϊό.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τη γνωστή αστρολόγο στην εκπομπή, ωστόσο τις τελευταίες μέρες επιλέγει να κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις από το σπίτι προκειμένου να περιορίσει τον κίνδυνο εξάπλωσης του επικίνδυνου ιού.

Επικοινωνώντας λοιπόν σήμερα με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε στον κορωνοϊό, εξηγώντας πως αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για ορισμένα ζώδια τα οποία θα πρέπει να προσέξουν παραπάνω λόγω της ύπαρξης του επικίνδυνου ιού.

Όλα όσα αποκάλυψε η Άση Μπήλιου για τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν λίγο παραπάνω τον κορωνοϊό

Ποια ζώδια πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά τις επόμενες μέρες; Ποια θα ευνοηθούν; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο. Δείτε ωστόσο τι είχε να πει για την εξέλιξη του φονικού ιού και ο Κώστας Λεφάκης. Πότε θα υποχωρήσει κατά τα λεγόμενά του;

Η προειδοποίηση της

“Ο Κρόνος πέρασε σήμερα στον Υδροχόο. Θα παραμείνει μέχρι τις 2 Ιουλίου αρχικά, θα επιστρέψει στον Αιγόκερω για κάποιους μήνες και θα πάρει την θέση του στον Υδροχόο στις 17.12 στην κανονική του πορεία μέχρι το Μάρτιο του 2023.

Ο Υδροχόος συμβολίζει την ελευθερία, την κοινωνικότητα, την ανθρωπότητα, τα ιδανικά, την φιλία, την πρόοδο, την τεχνολογία την ισότητα. Την τελευταία φορά που ο Κρόνος βρισκόταν σε αυτό το ζώδιο ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 90 μέχρι το 1993. Τότε μπήκε στη ζωή μας και το internet!

Ο Κρόνος συμβολίζει τον περιορισμό, το καθήκον, την μοναξιά, την απομόνωση, την πειθαρχία, τους κανόνες, τις δομές, τα εμπόδια, την σοφία, την μεγάλη ηλικία, την ωριμότητα.

Αν βάλεις τον Κρόνο στον Υδροχόο αρχικά στην τρίμηνη παραμονή του που είναι πολύ διαφορετική από αυτή μετά τις 17.12, κατανοεί κάποιος τι μας συμβαίνει ήδη! Ο περιορισμός της κοινωνικότητας, της ελευθερίας είναι η πρώτη του εκδήλωση! Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να κρατήσει το internet και οι τηλεπικοινωνίες για να μπορέσουμε να εξυπηρετηθούμε όταν θα περάσει κι ο Άρης στον Υδροχόο και σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο στο τέλος Μαρτίου. Θα επανέλθω με άλλα ποστ για την επιρροή του στα 12 ζώδια! Να προσέχετε τον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας, να μην χάνετε την ψυχική σας αντοχή και την αισιοδοξία σας και κυρίως την ανθρωπιά σας! Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τα πολύ δύσκολα θα είναι μέχρι την πανσέληνο του Απριλίου στις 8.4.. καλύτερα σίγουρα όταν ο Ήλιος περάσει στον Ταύρο μετά τις 20.4”.

https://www.instagram.com/p/B-CmXt4Fd7C/