Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 27 Μαρτίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού κύκλου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 27 Μαρτίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Παρασκευή 27 Μαρτίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Η φυσική σας ζωτικότητα μπορεί να είναι πιο επιρρεπής σε προβλήματα υγείας .

ΤΑΥΡΟΣ

H εσωτερική ή πνευματική σας δύναμη είναι πλέον ευάλωτη και εύθραυστη. Χρειάζεστε boost!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ψυχολογικά, μπορεί να αντιληφθείτε τους τρόπους με τους οποίους η αυτοπεποίθηση σας υπονομεύεται ή σαμποτάρεται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα νεύρα σας δοκιμάζονται είτε από εξωτερικούς παράγοντες ή από ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Μια σύγκρουση με τον ίδιο σας τον εαυτό θα φέρει αυτογνωσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας είναι δύσκολο να μείνετε στο σπίτι, παρόλο που πρέπει.

ΖΥΓΟΣ

Θα αναζητήσετε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με ανθρώπους από κοντά και μακριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γιατί όσο περισσότερη αγάπη και υποστήριξη θα δώσετε στους κοντινούς σας ανθρώπους, τόσο περισσότερα θα λάβετε σε αντάλλαγμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόκειται να έρθετε αντιμέτωποι με μια δοκιμασία που αφορά μια γυναίκα της ζωής σας, γι’ αυτό μην την απογοητεύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το να έρχεστε αντιμέτωποι με τους αγαπημένους σας δεν είναι πάντα εύκολο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως νιώθετε πως εκπέμπετε σε διαφορετικά μήκη κύματος από τους εκλεκτούς της καρδιάς σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μαθαίνετε πολλά σχετικά με το πώς να συνεργάζεστε με τους άλλους.

Μη χάσετε και τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτές τις μέρες λόγω κορωνοϊού.

Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα 27 Μαρτίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Ευκαιρίες θα έχετε για να αλλάξετε το ερωτικό σκηνικό στη ζωή σας, αρκεί να φανείτε πιο τολμηροί και να ρισκάρετε στο βωμό του έρωτα. Άλλωστε βρίσκεστε σε μία φάση που γνωρίζετε πλέον τι ζητάτε να πάρετε από τον άλλο για να νιώσετε συναισθηματική ισορροπία και πληρότητα.

Στην περίπτωση τώρα, που αυτός ο άλλος δεν φαίνεται πρόθυμος να σας ακολουθήσει, καλό θα ήταν να μην τρώτε άσκοπα το χρόνο σας, αφού εάν προχωρήσετε παρακάτω, ένας νέος ερωτικός πειρασμός, παραμονεύει να σας κερδίσει και θα το κάνει αρκεί κι εσείς να είστε ανοιχτοί στην ερωτική πρόκληση.

Ταύρος

Μια κοινωνική επαφή που θα κάνετε και θα αφορά κάποιον σημαντικό τομέα της ζωής σας, ίσως αποδειχτεί κάτι παραπάνω από αυτό που δείχνει σα σχέση. Αυτό γιατί, μπορεί στην αρχή να μιλήσετε για θέματα που σας απασχολούν, δε θα αργήσει όμως να αλλάξει τροπή η συζήτηση και να αποκτήσει μια πιο ερωτική χροιά.

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ερωτικές ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν από εκεί που δεν τις περιμένατε κι αν είστε μόνοι, καλό θα ήταν να έχετε έτοιμα τα αντανακλαστικά σας για να τις αντιμετωπίσετε. Οι δεσμευμένοι προσέξτε τους ερωτικούς πειρασμούς.

Δίδυμοι

Κάποιο πρόσωπο με αναγνωρισιμότητα ή ευδιάκριτο κύρος, που προέρχεται είτε από το εργασιακό σας περιβάλλον, ή κάποιο χώρο που δραστηριοποιείστε, θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να μοιραστείτε κάποιες κοινές σκέψεις σας. Θα το διακρίνετε από τις ιδιότητες που φέρει.

Έτσι λοιπόν στην κουβέντα, μην εκπλαγείτε εάν και οι δύο καταλήξετε να μοιράζεστε πιο προσωπικές πτυχές των σκέψεων και των προβληματισμών σας. Κάπου εδώ γεννιέται μία νέα σχέση, πιο ανθρώπινη, πιο διαδραστική. Ίσως σύντομα πολύ σύντομα να αποκτήσει μια πιο ερωτική χροιά. Ερωτική έκπληξη!!!

Καρκίνος

Μία σταθερή συναισθηματική στήριξη θα λάβετε αυτές τις ημέρες, από έναν άνθρωπο που θέλει να μπει όχι μόνο στην καθημερινότητά σας αλλά προσπαθεί να κατακτήσει και την καρδιά σας. Καλό θα ήταν να αρθούν προς το παρόν οι αντιστάσεις σας και να το ζήσετε, γιατί τελικά το “σήμερα” ζούμε.

Ούτε το χτες ούτε το αύριο. Βέβαια για να δημιουργηθεί αυτή η ερωτική σχέση, δε θα γίνει ανεμπόδιστα. Μπορεί ο άνθρωπος αυτός, ή ακόμα κι εσείς να βρίσκεστε σε μια άλλη σχέση. Μπορεί να εργάζεστε στο ίδιο νευραλγικό περιβάλλον. Πολλά σας αποθαρρύνουν μα όχι ανυπέρβλητα τελικά.

Λέων

Είστε άνθρωποι που πατάτε γερά στα πόδια σας, απόλυτοι μερικές φορές και σίγουροι για τον εαυτό σας. Αυτό όμως, καλό θα ήταν, να μην το θεωρήσετε σαν κάτι που δεν μπορεί να αρθεί ή να παραβιαστεί. Κι ο έρωτας ξέρει πολύ καλά να μπαίνει εμβόλιμα και να μας αιφνιδιάζει από εκεί που δεν το περιμέναμε.

Η προδιάθεση που υπάρχει την εποχή αυτή για σας, είναι να πολιορκηθείτε ερωτικά σε βαθμό που να καμφθούν πολύ ευκολότερα οι αντιστάσεις σας από ότι πιστεύατε. Η έμπνευση έρχεται απ το πρόσωπο ενός συνεργάτη ή φίλου, που θα δοθούν αμοιβαίες εξομολογήσεις.

Παρθένος

Ευκαιρία τις ημέρες αυτές, να κόψετε κάποιες βλαπτικές για την υγεία συνήθειες βελτιώνοντας παράλληλα με την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Ασχοληθείτε με την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Μικρές αλλαγές πάνω σας, δε θα μείνουν απαρατήρητες από τους άλλους και κυρίως από εκείνους που επιθυμείτε την “ερωτική” τους προσοχή.

Ο έρωτας τις επόμενες ημέρες γίνεται ο σύμμαχος και η έμπνευσή σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα η γοητεία σας να φέρει κοντά σας έναν άνθρωπο που τον θαυμάζετε μα τον θεωρείτε άπιαστο όνειρο. Τίποτα δεν είναι άπιαστο αν το θέλετε!

Ζυγός

Εγκλωβισμένη συναισθηματική ενέργεια σας κάνει περισσότερο απρόβλεπτους στις αντιδράσεις σας. Οι παρορμητικές σκέψεις θα διαδέχονται σήμερα η μία την άλλη και ίσως να κάνετε επικοινωνιακά λάθη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Καλό θα ήταν λοιπόν, να μετράτε τα λόγια σας περισσότερο, γιατί μπορεί να πείτε κουβέντες που θα δυσκολευτείτε να τις μαζέψετε αργότερα. Ο έρωτας έρχεται και σας φορτώνει με ανομολόγητες επιθυμίες που δε βρίσκουν διέξοδο κι αυτός είναι άλλος ένας λόγος που η ψυχολογία σας βάλλεται. Δεν πατάτε καλά συναισθηματικά και δεν το αντέχετε άλλο.

Σκορπιός

Πόσες φορές είπατε στον εαυτό σας και στον έρωτα, πως θα κάνετε την υπέρβαση για να προχωρήσουν τα πράγματα και πόσες άλλες το μαζέψατε και κάνατε πίσω. Ο έρωτας όμως σας θέλει να επαναστατήσετε σε ότι μέχρι τώρα πιστεύατε ότι σας έδινε το έλεγχο στις ερωτικές σας σχέσεις και ότι θεωρούσατε αποτελεσματικό.

Έρχεται και σας αιφνιδιάζει σε σημείο που να χάνετε την ψυχραιμία σας. Για αρχή χρειάζεται, επιβάλλεται σχεδόν, να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στον τρόπο που επικοινωνιακά τουλάχιστον αντιμετωπίζατε τον άνθρωπο που θέλετε να έχετε κοντά σας. Κάντε το.

Τοξότης

Μέσω ενός τρόπου επικοινωνίας, όπως το διαδίκτυο, τα μηνύματα ή τα τηλεφωνήματα, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις ενός ανθρώπου, που πραγματικά θα γίνει πιστός ακόλουθός σας. Τις ημέρες αυτές, παρ όλους τους περιορισμούς, θα έχετε την ερωτική τύχη με το μέρος σας και αν σας το επιτρέπει η ερωτική σας κατάσταση, εάν τη δοκιμάσετε θα σας το ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Όσο και αν έχετε περιοριστεί στις μετακινήσεις σας, δεν αποκλείεται να κάνετε μία εκδρομή ή μια σύντομη απόδραση και κάπου εκεί να συναντήσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Γιατί όχι τελικά.

Αιγόκερως

Περισσότερο αφηρημένοι θα είστε σήμερα και επειδή διάγουμε περίοδο παρεξηγήσεων, ίσως αυτό ο σύντροφός σας να το εκλάβει παρεξηγήσιμα. Πιθανόν να βάλει με το νου του πράγματα που δεν ισχύουν, ή να σας κατηγορήσει ακόμα και ότι κοιτάτε έξω από το παράθυρο της σχέσης σας.

Αν πάλι είστε μόνοι και επιχειρήσετε να κάνετε ένα ερωτικό κάλεσμα σε κάποιον άνθρωπο που σας τραβάει ερωτικά, πιθανόν να νομίσει, ότι κάτι τέτοιο το κάνετε συχνά και να μη σας πάρει στα σοβαρά, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να σας χαρακτηρίσει ασταθείς και ευμετάβλητους. Φταίνε οι περίεργοι καιροί.

Υδροχόος

Με την ερωτική τύχη που βρίσκεται με το μέρος σας τις μέρες αυτές, φέρτε μπροστά σας τους πόθους σας και αναμετρηθείτε μαζί τους. Εάν λοιπόν ή ήδη υπάρχουσα σχέση σας, χρειάζεται να εκτονωθεί, να αναθερμανθεί να ζωντανέψει, η ανταπόκριση του συντρόφου σας σ αυτό, θα είναι βέβαιη.

Εάν μέσα σας νιώθετε ακόμα αισθήματα για κάποιον άνθρωπο που σχετίζεται με το ερωτικό σας παρελθόν, πλησιάστε τον. Κι αν είστε μόνοι, ο φτερωτός θεός του έρωτα, θα σας στείλει μια αγάπη από εκεί που δεν το περιμένατε. Σταθείτε λοιπόν ανοιχτοί σε κάθε τέτοια πρόκληση ή προοπτική.

Ιχθύς

Πιθανόν σήμερα κάποιος άνθρωπος δικός σας, ή ένας φίλος που εμπιστεύεστε, να σας πει κάποια πράγματα που αφορούν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή ακόμα αν βρίσκεστε σε σχέση να σας μιλήσει για το σύντροφό σας. Σίγουρα θα σας επηρεάσουν τα επιχειρήματά του, όμως σκεφτείτε τα καλά, πριν τα δεχτείτε ή πριν τα απορρίψετε.

Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι είναι το καλύτερο για σας, εκείνο που σας κάνει να νιώθετε πως πατάτε συναισθηματικά καλύτερα, όσο εσείς οι ίδιοι. Ελέγξτε λοιπόν την παρορμητική συμπεριφορά σας και προσέξτε τι ακούτε καλά.