Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 02 Απριλίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 02 Απριλίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Πέμπτη 02 Απριλίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Αφήστε τα σοβαρά θέματα για αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα άστρα λένε ότι σήμερα θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ήρεμο και χαλαρό κλίμα στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πιθανότερο είναι ότι τώρα δεν μπορείτε να πάρετε μια απόφαση, ακόμη και αν η ζωή σας εξαρτιόταν από αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια από αυτές τις φορές που η βοήθεια του/της συντρόφου σας είναι ανεκτίμητη. Αφήστε τον/την να πάρει τα ηνία.

ΛΕΩΝ

Είστε εφευρετικοί στον έρωτα. Το ταίρι σας δεν βαριέται ποτέ μαζί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα χαλαρώστε, γίνετε πιο σέξι από ποτέ. Θα θυμάστε την αποψινή βραδιά για πολύ-πολύ καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Το ταίρι σας κάνει ό,τι μπορεί για να ερμηνεύσει τη συμπεριφορά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν δεν λέτε αυτό που σκέφτεστε, αφήνετε χώρο για παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που θα προκύψουν στο χώρο εργασίας ή το σπίτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε σήμερα αλλά πρέπει να προσπαθήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε δύσκολες στιγμές θα είστε σε θέση να βασιστείτε στους φίλους και τους κοντινούς σας ανθρώπους.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα θα έχετε περισσότερες συνομιλίες με φίλους ή γνωστούς που ζουν μακριά σας. Δείτε ωστόσο και τι είναι το τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα. Πώς επηρεάζει τα ζώδια;

eradio.gr

Ερωτικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 02 Απριλίου

Κριός

Και ποιος σας είπε, ότι μένοντας κλεισμένοι στο σπίτι,δε μπορείτε να κάνετε κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές; Άλλωστε είναι πολλά τα μέσα που θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε, να κάνετε επαφές με άτομα από μακριά και η κοινωνικότητά σας να είναι έντονη. Από σήμερα λοιπόν και για αρκετό διάστημα ακόμα, θα μπορέσετε να μιλήσετε και να δεχτείτε ευχάριστα μηνύματα και τηλεφωνήματα, που σίγουρα σιγά σιγά θα σας φτιάξει το κέφι. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποια από αυτά, να εμπεριέχουν και την ερωτική χροιά, αρκεί κι εσείς να είστε πρόθυμοι σε τέτοιες προκλήσεις.

Ταύρος

Σε περιόδους αυτό-περιορισμών και απομόνωσης, έχετε την τάση, ιδίως όταν μένετε σπίτι, να αναπληρώνετε το κενό, με γευστικές αποδράσεις ακόμα και αν το παρακάνετε σε διατροφικές υπερβολές. Προσέξτε όμως γιατί διακινδυνεύετε τη γραμμή σας και ίσως χαλάσετε την εικόνα της εξωτερικής σας εμφάνισης. Ο έρωτας σίγουρα μπορεί να γίνει σύμμαχός σας, αρκεί να του δώσετε τα μέσα και την εικόνα για να σας προωθήσεις. Άλλωστε ποιος ή ποια θα μπορούσε να πει όχι στη δική σας αγκαλιά; Φτιάξτε τη φωλιά σας, προετοιμάστε τη γιατί σύντομα θα γεμίσει με φιλιά και αγκαλιές.

Δίδυμοι

Ανεξάρτητα από τις δυνατότητες και την ευχέρεια που έχετε για να μετακινείστε, φαίνεται ότι θα επιχειρήσετε μία μετακίνηση και κάπου εκεί δεν αποκλείεται να συναντήσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας, ανεξάρτητα από το αν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, ή αν βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη ερωτική σχέση. Οι πειρασμοί εκεί έξω θα σας προκαλούν, είτε βγείτε από το σπίτι, είτε ακόμα και μέσω κάποιων φιλικών κατά τα άλλα, διαδικτυακών επαφών. Ο έρωτας είναι έμπνευση που μπορεί να σας προκαλέσει επανάσταση συναισθηματική. Προσπαθήστε αρχικά να την ελέγξετε.

Καρκίνος

Μια εκμυστήρευση από ένα άτομο που εκτιμάτε θα σας αναστατώσει σήμερα, γιατί μπορεί να σας μιλήσει για ένα παρασκήνιο που δούλευε πίσω από την πλάτη σας και σχολίαζε πιθανά την ερωτική σας κατάσταση και στάση. Λόγω του ότι έχετε περιοριστεί πολύ το τελευταίο διάστημα, με συνέπεια η σκέψη σας να έχει γίνει από παρορμητική έως και νευρική, μην ανταποδώσετε με αντίποινα εκείνους που προσπάθησαν να σας διαβάλλουν είτε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε σε εκείνον που ενδιαφέρεστε να τον φέρετε στη φωλιά σας. Αφήστε να περάσει πρώτα λίγος χρόνος.

Λέων

Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία ερωτική σχέση της οποίας ο χρόνος και η καθημερινότητα της έχει προκαλέσει φθορές, καλό θα ήταν να βρείτε ένα τρόπο με το σύντροφό σας να την επανακινήσετε, αφού είναι εξαιρετική η περίοδος αυτή, στο να γίνονται εποικοδομητικές συζητήσεις. Σίγουρα πάντως να ξέρετε ότι κάπου κι εσείς μερικά θέματα τα έχετε αφήσει να εξελιχτούν στην τύχη τους. Εάν είστε μόνοι, ίσως να υπάρχει ένας άνθρωπος που σας έχει πει, ή έχει εκδηλώσει τη συμπάθειά του προς το πρόσωπό σας και εσείς τον αγνοούσατε γιατί δεν έχει τη λάμψη που έχουν άλλοι σας θαυμαστές.

Παρθένος

Ελαφρώς κατηφείς θα είστε σήμερα κι αυτό γιατί κάπου η κατάσταση σε ότι συμβαίνει, σας έχει κουράσει. Κάποιες εξελίξεις στον εργασιακό σας τομέα, μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε πως οι φιλοδοξίες σας προς το παρόν μπαίνουν στον πάγο. Όλο αυτό είναι ένα μείγμα, που σαφώς θα επηρεάσει και την ερωτική σας ζωή, είτε μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, είτε στην πρόθεσή σας, αν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, να την αλλάξετε. Παρ’ όλα αυτά ερωτικές προκλήσεις θα δεχτείτε, όπως και το θαυμασμό κάποιου ανθρώπου που σας πολιορκεί αρκετό χρονικό διάστημα.

Ζυγός

Ο φτερωτός θεός έρωτας από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, γίνεται σύμμαχός σου. Σας δίνει επικοινωνιακή δεινότητα και την ευχέρεια να μιλήσετε στις καρδιές των άλλων ξεκλειδώνοντάς τις. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται σήμερα μέσα από μια μικρή μετακίνηση, ακόμα και αν πάτε να ψωνίσετε, να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που το χαμόγελό του θα σας κατακτήσει. Κρατήστε λοιπόν επαφές για το μέλλον αφού κάπου εκεί μπορεί να κρύβεται ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας. Φυσικά όσοι βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, κινδυνεύετε να ξεμυαλιστείτε από έναν “πειρασμό”.

Σκορπιός

Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει ερωτικά, ξεπεράστε τις επιφυλάξεις σας και επικοινωνήστε μαζί του. Ή τώρα ή ποτέ είναι το σύνθημα. Άλλωστε όποιες και αν είναι οι αιτίες που ένα ερωτικό ρομάντζο δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που το επιθυμούσατε, μετά την έγκλειστη εποχή που διάγουμε, έχουν παρέλθει. Η ζωή και η καθημερινότητά μας αλλάζει και άρα τα κριτήρια που είχαμε μέχρι σήμερα χρειάζονται σίγουρα αναθεωρήσεις. Ο έρωτας θα σας έδινε μεγάλες ανάσες στην παρούσα φάση. Προκαλέστε και προσκαλέστε τον να σας επισκεφτεί. Γιατί όχι;

Τοξότης

Σε ερωτική εγρήγορση θα βρίσκεστε τις ημέρες αυτές και πολύ καλά θα κάνετε, αφού η ερωτική σας τύχη βρίσκεται με το μέρος σας. Με λόγο έξυπνα ερωτικό, μιλάτε γράφετε επικοινωνείτε, έχοντας παράλληλα εξαιρετική επικοινωνιακή δεινότητα. Βέβαια στο φλερτ δε θα είστε και πολύ ειλικρινείς, αφού , μάλλον την περίοδο αυτή, δε σας πολύ ενδιαφέρουν οι ερωτικές δεσμεύσεις. Βρίσκετε το ερωτικό παιχνίδι σα μια διαφυγή από τους περιορισμούς που όπως όλοι μας έτσι κι εσείς βιώνετε έντονα. Η καλή σας τύχη όμως θα φροντίσει να περάσετε όμορφα, με ερωτικά καλέσματα ή βλέψεις.

Αιγόκερως

Όσο και αν ζούμε σε περιβάλλον περιοριστικό, εσείς από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα ονειρευτείτε πράγματα και κάποια από αυτά θα θελήσετε ακόμα και να τα γευτείτε. Φυσικά ο έρωτας, έχει τη διάθεση να σας δοθεί, όμως το τελευταίο διάστημα θέτετε ευκολότερα από άλλες φορές κάποιους όρους και προϋποθέσεις, στον άνθρωπο που βλέπετε πως έχει την πρόθεση να σας πλησιάσει περισσότερο. Καταβολές από το παρελθόν λέγονται αυτές, που καλά θα κάνετε ότι και αν σας πλήγωσε, να το ξεχάσετε και να κοιτάξετε μόνο μπροστά, που τα καλύτερα σας έρχονται σίγουρα.

Υδροχόος

Η αλήθεια είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, όλο και με περισσότερη εξωστρέφεια θα επικοινωνείτε με τους άλλους. Έτσι τώρα θα εμπλουτιστεί η ζωή σας με νέα και πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα, που θα σας τραβήξουν και το ερωτικό ενδιαφέρον. Στον αστερισμό σας ξεσπούν καινούργιοι έρωτες που σε μερικές των περιπτώσεων θα είναι θυελλώδεις, μόνο και μόνο για να σας αφυπνίσουν. Αφήστε το τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα, γιατί τα δεδομένα στον έρωτα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Σίγουρα από δω και στο εξής, δε θα πλήξετε καθόλου, ακόμα κι αν δεν προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη!!!

Ιχθύς

Την επόμενη περίοδο της ζωής σας, ο έρωτας εισβάλλει δυναμικά, το ίδιο και η θέλησή σας να διεκδικήσετε το κομμάτι που σας ανήκει. Απαλλαγμένοι από κάποια βασικά άγχη της καθημερινότητάς σας, μπορείτε τώρα να γίνετε πιο χαλαροί και να εισπράττετε από το περιβάλλον σας μια βελτιωμένη ατμόσφαιρα. Κάποιοι βέβαια από εσάς, ίσως επέτρεψαν να δημιουργηθεί μια σχέση εκ νέου, που στο παρελθόν μάλλον δεν είχε ευδοκιμήσει. Ανεξάρτητα όμως από την προσωπική και ερωτική σας κατάσταση, οι πειρασμοί θα είναι πολλοί γύρω σας να σας προκαλούν. Γιατί όχι;

oroskopos.tv