Ο Λεφάκης προειδοποιεί τους Λέοντες: "Αυτό το μήνα θα πάρετε αποφάσεις"

Αναλυτικές προβλέψεις για όλο τον Απρίλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Λεφάκης προειδοποιεί τους Λέοντες:

Ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, προειδοποιεί τι μέλλει γενέσθαι τους Λέοντες για τον μήνα που ήρθε. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι πως... θα πάρουν κάποιες σοβαρές αποφάσεις!

Ο Απρίλιος, αλλάζει τις συνθήκες στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Αισθητή ωστόσο θα είναι η βελτίωση στο περιβάλλον της εργασίας και στην υγεία σας. Η καθημερινότητά σας θα είναι καλύτερη, έστω και αν οι συνθήκες θα είναι αρκετά κουραστικές αρκετές στιγμές.

Μην αφήσετε τους εντυπωσιασμούς ή τους ενθουσιασμούς, να σας οδηγήσουν στην αλλαγή προγράμματος και προτεραιοτήτων. Αποφύγετε τα έξοδα που δεν είναι απαραίτητα για να προστατέψετε τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας καλό είναι να δείξετε προνοητικότητα και λογική. Τα γεγονότα και οι συμπεριφορές σας δίνουν τον μήνυμα ότι βρίσκεστε στην αρχή μίας νέας εποχής στον τομέα αυτό!

Αποχθείτε ότι κάτι έχει τελειώσει, ενώ αν υπάρχει μία νέα ερωτική σχέση μην βιαστείτε για να την εδραιώσετε. Είστε ένα φιλόδοξο ζώδιο και η εποχή σας επιβάλει να εραστέιτε σκληρά, γιατί τώρα βάζετε τις βάσεις για την πραγματοποίηση των σχεδίων και των οραμάτων της ζωής σας.

Αυτό το μήνα παίρνετε σημαντικές αποφάσεις και αρχίζετε να χτίζετε τη ζωή σας από την αρχή! Όσοι κάνετε σχέδια για την εκπαίδευση, την βελτίωση ή αλλαγή του τόπου διαμονής, τώρα θα εργαστείτε πιο οργανωμένα και σωστά. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που αφορούν τις υποχρεώσεις σας αλλά και σε κάθε τι που εξυπηρετεί τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας.

Λέων σήμερα 2/4 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα δεν μπαίνεις στην διαδικασία κοινωνικοποίησης ή έντονης επικοινωνίας με τους άλλους, αφού δεν μπορείς και δεν θες να εκφράσεις σκέψεις, συναισθήματα και απόψεις! Μπορεί οι άλλοι να παραξενευτούν ή να παρεξηγούν την συμπεριφορά σου, αλλά εσένα μην σε πτοήσει αυτό, αφού η ημέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση, λήψη αποφάσεων και διάλογο με τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, υποκύπτεις εξαιρετικά εύκολα στην κολακεία και στα μεγάλα λόγια! Προσοχή όμως, διότι μπορεί να απογοητευτείς στο τέλος, λόγω ψευδαισθήσεων και ευπιστίας! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις πως πια δεν αρκείσαι σε έναν έρωτα, με αποτέλεσμα να παρασυρθείς επικοινωνιακά, σε κάτι παράλληλο και απαγορευμένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αρκετά επιρρεπής σε παραλήψεις ή λάθη στην καριέρα και πρέπει να προσέχεις! Επίσης να είσαι σωστός στις οικονομικές σου υποχρεώσεις!

Από το oroskopos.gr

Δείτε και όσα είπε η Βίκυ Παγιατάκη για τα ζώδια! Μέχρι αυτή την ημερομηνία θα βασανίζονται όλα!