Ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει τα πάνω κάτω στους Ιχθύες

Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για τον Απρίλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει τα πάνω κάτω στους Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες ο Κώστας Λεφάκης σας δίνει τις αναλυτικές του προβλέψεις για τον Απρίλιο! Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα ενισχύσει την επικοινωνία με το περιβάλλον και θα φέρει αισθητές βελτιώσεις στον οικογενειακό χώρο. Ο Άρης στον Υδροχόο θα ξεσκεπάσει παρασκήνια και θα σας βοηθήσει να κάνετε γενικότερες εκκαθαρίσεις.

Ο μήνας αυτός είναι περισσότερο δημιουργικός και ανανεωτικός, σε σύγκριση με τους τρεις προηγούμενους. Η οικονομική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει, τα έξοδα δεν θα είναι ελεγχόμενα, όμως οι προοπτικές βελτίωσης στα οικονομικά σας δεν θα λείψουν.

Οι ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη και ο Ήλιος του Απριλίου σας βοηθούν να ενεργοποιηθείτε αποτελεσματικά, να ανανεώσετε σχέσεις, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα των προηγούμενων μηνών, να εκθέσετε τις ιδέες σας, αλλά και να ταδιδέψετε. Πάνω από όλα προωθήστε τα ενδιαφέροντά σας, έξυπνα και ρεαλιστικά. Απομακρυνθείτε από οπουδήποτε δεν σας καταλαβαίνουν. Διαχειριστείτε καλύτερα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Πάνω από όλα μην ξεχνάτε ότι για εσάς, αυτή η χρονιά, είναι μεταβατική, πρακτικά πιο τυχερή από την προηγούμενη,επικοινωνιακά όμως προς το παρόν, αγχώδης. Για αυτό προσέξτε τόσο στις αισθηματικές και στις οικονομικές σας επενδύσεις. Ειδικά στα οικονομικά φανείτε συντηρητικοί. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η κοινωνική ζωή και άλλο τόσο ξαφνικές ευκαιρίες μετακινήσεων και σύντομων ταξιδιών.

Ιχθύς σήμερα 2/4 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα γοητεύεις πανεύκολα τα πλήθη επικοινωνιακά και με αυτό τον τρόπο, καταφέρνεις να πετύχεις υψηλούς στόχους και σκοπούς! Είσαι από τους πρωταγωνιστές της ημέρας και είναι σίγουρο το συνεχές χαμόγελο στο πρόσωπο σου! Μην χάσεις καμία ευκαιρία για κοινωνικές επαφές, αφού τα μηνύματα της ημέρας, θα φέρουν ενθουσιασμό, χαρά και θα σε βοηθήσουν, ώστε να τραβήξεις όλη την προσοχή πάνω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές, συναισθηματική τύχη και μπόλικο ερωτικό επικοινωνιακό «παιχνίδι»! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο εγωιστής, δραματικός και απαιτητικός, για να μην χάσεις με τον τρόπο αυτό, την σημερινή εύνοια, που πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό και καλοπέραση με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές και οικονομικές δράσεις και σχέδια, θα έχουν σήμερα επιτυχία, αρκεί να μην παρασυρθείς σε ρίσκα!

Από oroskopos.gr

Δείτε και την προειδοποίηση που έκανε η Άση Μπήλιου για το τι μέλλει γενέσθαι ακόμα το 2020!