Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και ανατρέπει τα πάντα

Οι προβλέψεις του Λεφάκη για τον Απρίλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και ανατρέπει τα πάντα

Σύμφωνα με τον κορυφαίο αστρολόγο, Κώστα Λεφάκη ο Απρίλιος φέρνει μαζί του και την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων όπου και θα σας βοηθήσει στην κοινωνική σας προβολή, αλλά και στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό το μήνα έχετε επιτυχίες στα επαγγελματικά σας αλλά και στην κοινωνική σας δραστηριότητα, αλλάζουν οι συνήθειές σας και εφαρμόζετε νέα σχέδια.

Διαχειριστείτε ωστόσο το χρόνο σας, κάνετε σωστές συναναστροφές αλλά και συνεργασίες. Κατευνάστε τους φευγαλέους ενθουσιασμούς σας και θυμηθείτε ότι τα όνειρα είναι καλά, αρκεί να είναι εκλογικευμένα και εφαρμόσιμα. Ο Άρης και ο Κρόνος από τον Υδροχόο σας ανοίγουν νέους ορίζοντες και κάνουν τον μήνα ιδανικό για διακανονισμούς, συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες. Αυτό το μήνα θα μπορέσετε να διώξετε από πάνω σας την κούραση των περασμένων μηνών και θα δείτε ουσιαστική αναγέννηση στη ζωή σας. Θα βάλετε νέες βάσεις για το μέλλον, θα διορθώσετε λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν, ενώ θα βρείτε νέους συμμάχους στην πορεία των αγώνων σας!

Πάνω από όλα ωστόσο φροντίστε να αξιοποιήσετε έμπρακτα τον παράγοντα της τύχης και τον παράγοντα της αυξημένης δημοτικότητάς σας. Μια αναδρομή στα λάθη του παρελθόντος, ίσως βοηθήσει να μην γίνουν καινούρια. Μεριμνήστε για την βελτίωση των εσόδων σας, φροντίστε να κλείσετε σχετικές εκκρεμότητες και απαλλαγείτε από οτιδήποτε αποτέλεσε φθορά και ταλαιπωρία. Ψυχαγωγίες, ταξίδια μετακινήσεις και μικρά διαλείματα χαράς μπορείτε να τα έχετε, αρκεί να τα έχετε οργανώσει έγκαιρα.

Δίδυμος σήμερα 3/4 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο από σήμερα, εκδήλωσε αυτό που θες και χρειάζεσαι χωρίς δισταγμό και θα δεις πως στόχοι και επιθυμίες, εκπληρώνονται πολύ πιο εύκολα πλέον! Δεν υπάρχει πια λόγος να φοβάσαι και αφέσου στα όνειρα και τις επιθυμίες σου, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Η διέλευση αυτή σε στηρίζει στις επιλογές και στις δράσεις σου και έχεις πλέον την άνεση και την δυνατότητα να κινηθείς όπως πρέπει, για να έχεις επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε νεύρα και απαιτήσεις και επιστράτευσε πάθος και σεξουαλικότητα! Μπορείς άφοβα σήμερα να εκφράζεις τα συναισθήματα σου, με αμεσότητα, ενθουσιασμό και ειλικρίνεια, αρκεί να μην το κάνεις νευρικά! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η ανταπόκριση του είναι πολύ πιθανή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι κάπως ψυχρός και σνομπ στις επαγγελματικές σου σχέσεις και αυτό ίσως σε κάνει αντιπαθή στους συνεργάτες σου! Ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός, σε παρασύρει σε αλόγιστα έξοδα σήμερα!

Από oroskopos.gr

Ωστόσο, δείτε και τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα! Έδωσε την ημερομηνία που θα έρθει χαρά για όλα τα ζώδια!