Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 4 Απριλίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 4 Απριλίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Σάββατο 4 Απριλίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Σε κάποιον/α θα αρέσει πολύ αυτό που του προσφέρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία να υποστηρίξετε και να δουλέψετε με άλλους, όχι μόνο θα σας χαρίσει χειροκρότημα αλλά και χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να πάρετε σχεδόν ο,τιδήποτε θέλετε από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενα μεγάλο καλλιτεχνικό project ή κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό απ'ο,τι κάνετε θα σας δώσει φτερά στο επόμενο διάστημα. Αρκεί να έχετε υπομονή.

ΛΕΩΝ

Στο τέλος της εβδομάδας προετοιμάστε τον εαυτό σας για κάτι μεγάλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο δεν θα εξελιχθεί τόσο καλά όσο ελπίζατε!

ΖΥΓΟΣ

Είναι πιθανό να νιώθετε ότι δουλεύετε πάρα πολύ και ότι δεν παίρνετε αναγνώριση για τις προσπάθειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τις πρώτες κιόλας ώρες της μέρας, σας κατακλύζει ένας ενεργειακός ενθουσιασμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πρωτοβουλία θα ενισχύσει και το δημόσιο προφίλ σας - ιδίως με τους ανθρώπους που σέβεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευαισθησία είναι αυξημένη τώρα, οπότε είναι καλύτερο να δεσμευτείτε στην ιδέα που πιστεύετε με το είναι σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η τέλεια στιγμή για ανταλλαγή ιδεών και για να προτείνετε την πιο ευφάνταστη ιδέα.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι στενές συνεργασίες που συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο θα σας επιτρέψουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Πηγή:e-radio.gr

Ερωτικές προβλέψεις Σάββατο 4 Απριλίου

Κριός

Γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα έρθουν στη ζωή σας για να μείνουν. Δεν έχει σημασία ο τρόπος που θα έρθετε σε επαφή με κάποιους ανθρώπους, σημασία έχει, ότι με ένα πρόσωπο που μέχρι χτες δε γνωρίζατε, θα συμβαίνει μεταξύ σας κάτι παραπάνω από μια φιλία, ίσως και να αρχίσει να μοιάζει με τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Βέβαια στην περίπτωση που η προσωπική σας κατάσταση δεν το επιτρέπει και βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, καλό θα ήταν να φυλάξετε τα νώτα σας, γιατί ο σύντροφός σας, ίσως παρατηρήσει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά σας απέναντί του.

Ταύρος

Μία είδηση από την εξέλιξη είτε του εργασιακού σας περιβάλλοντος, είτε και μιας νομικής υποθέσεως που σας απασχολεί, ίσως καθυστερήσει να έρθει και η αναμονή της να σας κάνει μερικές φορές οξύθυμους. Γενικά χρειάζεται να ελέγξετε τις ημέρες αυτές, τις κρίσεις του θυμού σας γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο, άλλα να σας φταίνε και άλλοι να το πληρώνουν. Κυρίως ο σύντροφός σας, εάν είστε δεσμευμένοι, ή το πρόσωπο που έχετε έρθει αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας με ερωτικό τρόπο. Να θυμάστε ότι όταν γίνεστε έντονοι, διώχνετε τον έρωτα.

Δίδυμοι

Αιτίες και προοπτικές στο να κάνετε νέα επαγγελματικά και κοινωνικά ανοίγματα, θα σας κάνουν να σκεφτείτε περισσότερο αισιόδοξα το μέλλον σας, να ονειρευτείτε πράγματα που άλλοτε δε θα τολμούσατε και να θέσετε νέους στόχους έτοιμοι να τους ακολουθήσετε. Όλη αυτή η διαδικασία θα σας κάνει να βάλετε μπρος διάφορα σχέδια και ίσως ένα από αυτά, να είναι και η αλλαγή της προσωπικής σας ζωής. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, δεν αποκλείεται τώρα να αποφασίσετε πως θα την πάτε μπροστά κι αν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, δε θα είστε για πολύ.

Καρκίνος

Όσο και αν ζούμε σε περιβάλλον περιοριστικό, εσείς από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα ονειρευτείτε πράγματα και κάποια από αυτά θα θελήσετε ακόμα και να τα γευτείτε. Φυσικά ο έρωτας, έχει τη διάθεση να σας δοθεί, όμως το τελευταίο διάστημα θέτετε ευκολότερα από άλλες φορές κάποιους όρους και προϋποθέσεις, στον άνθρωπο που βλέπετε πως έχει την πρόθεση να σας πλησιάσει περισσότερο. Καταβολές από το παρελθόν λέγονται αυτές, που καλά θα κάνετε ότι και αν σας πλήγωσε, να το ξεχάσετε και να κοιτάξετε μόνο μπροστά, που τα καλύτερα σας έρχονται σίγουρα.

Λέων

Χαρούμενες διεξόδους θα βρείτε σήμερα, μέσα από επαφές, όσο και αν στις μέρες μας, οι επαφές αυτές, γίνονται εξ αποστάσεως. Το διαδίκτυο όμως, είναι ένας εξαιρετικός χώρος στο να επικοινωνήσετε με ασφάλεια, αν και δεν αποκλείεται να συνομιλήσετε σήμερα με ένα άτομο, ύστερα από ένα πολύ πιπεράτο μήνυμα που θα δεχτείτε ως ερωτική πρόκληση. Όλα λοιπόν θα μοιάζουν πως αρχίζουν σαν αστείο, όμως λίγο αργότερα που τα πράγματα θα σοβαρέψουν, σίγουρα η φιλία θα μετατραπεί σε ένα συναρπαστικό και μεγάλο έρωτα, που αν είστε αδέσμευτοι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Παρθένος

Στα πλαίσια της καλής πρόθεσης, προσπαθήστε σήμερα να τα βρείτε με το σύντροφό σας, αφού τις ημέρες αυτές, μπορεί να υπήρξαν διάφορες αιτίες παρεξηγήσεων ή παρανοήσεων μεταξύ σας. Αφήστε του χώρο και δώστε του χρόνο να εκφράσει τα “θέλω” του και δείξτε του περισσότερη κατανόηση. Μην του δώσετε κάποιες υποσχέσεις, ή δεσμεύσεις, που λίγο μετά δε θα μπορέσετε να τις τηρήσετε,με αποτέλεσμα να χαρακτηριστείτε ανακόλουθοι. Αν είστε μόνοι, όσο κι αν κάποιος πολιορκήσει την καρδιά σας, μην του πείτε αμέσως το “ναι”. Κάποιος άλλος έρωτας θα σας κερδίσει λίγο αργότερα.

Ζυγός

Ένα μυστικό ή μια εξομολόγηση από ένα φιλικό σας πρόσωπο από μακριά, ίσως γίνει σήμερα η σπίθα για να ανάψει τους ερωτικούς πόθους σας. Από κει και πέρα μένει, να αποφασίσετε για τον τρόπο που θα επιτρέψετε να εξελιχτεί ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο, αφού στην αρχή θα μοιάζει και λίγο παραμυθένιο αλλά λίγο αργότερα θα καταλάβετε, ότι όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Εάν διατηρείτε μία παράλληλη ερωτική σχέση, προσπαθήστε να γίνετε πιο προσεκτικοί στις επαφές σας, αφού υπάρχει η πιθανότητα το μήνυμα που θα στείλετε να πάει στο λάθος παραλήπτη. Ερωτική τύχη.

Σκορπιός

Ο έρωτας θέτει τα βέλη του στην υπηρεσία σας και ενισχύει περισσότερο τον εσωτερικό μαγνητισμό σας. Τα μεγάλα σας ατού, είναι ότι μπορείτε έχοντας ισχυρή διαίσθηση, να διακρίνετε το νόημα που κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Έτσι δεν αποκλείεται σήμερα να δεχτείτε μια εξομολόγηση, από ένα άτομο που αν του επιτρέψετε να εκφραστεί πιο ανοικτά θα διαπιστώσετε ότι κρύβει μέσα του έναν θαυμάσιο κόσμο, με πολλές συναισθηματικές ευαισθησίες. Άλλωστε ο φτερωτός θεός του έρωτα, εδώ και καιρό, έχει βάλει σα στόχο του να σας ξαφνιάσει ερωτικά και μάλιστα από εκεί που δεν πιστεύατε.

Τοξότης

Ο έρωτας θέλει το παραμύθι του και εσείς τουλάχιστον σε αυτό, μπορείτε να γίνετε δεινοί αφηγητές. Με παιδική αφέλεια θα επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο, σε όποιον σας προκαλέσει ερωτικά, ακόμα και αν δεν καλλιεργείτε κάποια ιδιαίτερα αισθήματα για εκείνον. Στη ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από τους περιορισμούς που μας έχει θέση η σημερινή κατάσταση, ο έρωτας θα γίνει το παιχνίδι της διαφυγής σας. Ίσως μάλιστα να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη και σε απαγορευμένους κήπους. Προσέξτε το το τελευταίο γιατί μπορεί να δημιουργήσει σχόλια και ένα παρασκήνιο εις βάρος σας .

Αιγόκερως

Ο τρόπος που διαχειρίζεστε ζητήματα που αφορούν τις ερωτικές σας σχέσεις, ίσως προβληματίσουν σήμερα, έναν άνθρωπο που εκτιμάτε πραγματικά και να τον δείτε να προσπαθεί να σας το εκφράσει. Όμως ίσως την πρόθεσή του αυτή να την παρεξηγήσετε και να του φερθείτε με τρόπο έντονο που δε θα τον άξιζε. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία ερωτική σχέση, να ξέρετε ότι προς το παρόν, τίποτα δεν εγγυάται τη διάρκειά της, ενώ λόγια τρίτων ίσως της αποφέρουν κλυδωνισμούς που θα τη διαταράξουν. Δίνεται τροφή τις μέρες αυτές και δημιουργείται παρασκήνιο γύρω από τα ερωτικά σας.

Υδροχόος

Από ένα άτομο που εμπιστεύεστε, ίσως να ακούσετε σήμερα κάποια πράγματα που έχει να σας πει και αφορούν την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Μπορεί να ενοχληθείτε μαζί του αλλά σκεφτείτε ότι σας αγαπά και το σίγουρο είναι ότι θέλει την ευτυχία σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να μην έχει διόλου άδικο σε μερικά από αυτά και καλό θα ήταν να μπείτε στη διαδικασία να τα σκεφτείτε μετά μόνοι σας. Είτε βρίσκεστε σε μία σχέση την εποχή αυτή, είτε είστε μόνοι, η εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής, είναι καθαρά στο χέρι σας. Εξαρτάται από τις πρωτοβουλίες που εσείς θα πάρετε κυρίως.

Ιχθύς

Ίσως να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα που έχετε στο μυαλό σας, περί έρωτος. Ψυχολογικά βρίσκεστε σε μια περίεργη φάση, όπου άλλοτε πιστεύετε ότι στα ερωτικά σας έχετε τη διαχείριση των πραγμάτων κι άλλοτε πως χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας, ειδικά εσείς που βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Σε οποιαδήποτε αισθηματική κατάσταση κι αν βρίσκεστε, σίγουρα τίποτα δε σας εμπνέει την πολυπόθητη σιγουριά που επιθυμείτε να υπάρχει στη ζωή σας κι αυτό γιατί είστε σε μια μεταβατική κατάσταση, που συμβαίνουν απρόβλεπτες ανατροπές. - Ξέρατε ωστόσο ότι η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους φέρνοντας ανατροπές; Η πρόβλεψη του Κώστα Λεφάκη.

Πηγή: oroskopos.tv