Συναγερμός από τη Λίτσα Πατέρα - Οι αλλαγές που "σαρώνουν" τα 12 ζώδια

Οι αναλυτικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός από τη Λίτσα Πατέρα - Οι αλλαγές που

Συναγερμό σήμανε η Λίτσα Πατέρα στις νέες αστρολογικές της προβλέψεις για αυτή την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, μιας και έκανε γνωστές τις αλλαγές που έρχονται για τα 12 ζώδια από σήμερα, και "σαρώνουν" κανονικά με τις εξελίξεις.

Δευτέρα σήμερα και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών για τα 12 ζώδια, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις αλλαγές που έρχονται και όλα όσα πρόκειται να επηρεάσουν αυτές.

Όπως και η Βίκυ Παγιατάκη τις προηγούμενες ημέρες, έτσι και η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε σε μια δύσκολη εβδομάδα, η οποία θα φέρει αρκετές αλλαγές και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και στο οικονομικό κομμάτι! Ποια ζώδια θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά ενώ για ποιους σήμερα θα είναι μια εξαιρετική ημέρα η Δευτέρα;

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της γνωστής αστρολόγου:

Τι αναφέρει από τη μεριά του ο Κώστας Λεφάκης για τη Νέα Σελήνη;

Μέσα από τις καθιερωμένες προβλέψεις του στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα», ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για τις επιπτώσεις που θα έχει η Νέα Σελήνη που ήρθε από τις 23 Απριλίου, ξεκαθαρίζοντας πως θα διώξει το φόβο που έχει εντρυφήσει μέσα μας.

Ο γνωστός αστρολόγος θέλησε να μιλήσει για την εποχή που βιώνουμε με την εξάπλωση του κορωνοϊού και έτσι ξεκαθάρισε πως η είσοδος της Νέας Σελήνης φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές μας και δίνει μια ανάσα στον κόσμο που έχει πληγεί από τον επικίνδυνο ιό.

«Έχει έρθει η νέα σελήνη από τις 23 Απριλίου στο ζώδιο του Ταύρου και είναι η αρχή μία καλύτερης εποχής που θα βοηθήσει τους ανθρώπους να σταθούν σε ένα στέρεο έδαφος. Θα φύγει ο φόβος που έχει εντρυφήσει στο εσωτερικό μας» είπε χαρακτηριστικά στην εισαγωγή που έκανε, απαντώντας στο σχετικό ερώτημα της Αννίτας Πάνια, ενώ τη δική της πρόβλεψη έκανε χθες και η Βίκυ Παγιατάκη.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη στο παρακάτω βίντεο: