Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια επηρεάζει η σημερινή πανσέληνος

Τι μας περιμένει;

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια επηρεάζει η σημερινή πανσέληνος
Ζώδια 07.05.2020 08:07
Από Youweekly Team

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί, αυτά τα ζώδια επηρεάζει η σημερινή πανσέληνος. Ποιοι δεν θα έχουν ένα καλό ξεκίνημα για τον Μάιο και ποιοι πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί με τις αποφάσεις τους αυτές τις ημέρες.

Η γνωστή αστρολόγος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας προειδοποίησε για το ποια ζώδια θα επηρεαστούν από την σημερινή πανσέληνο.

«Η Σελήνη ήδη πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού, προετοιμάζοντας την αυριανή πανσέληνο, που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και συγκεκριμένα στην 17η μοίρα. Το «φεγγάρι των λουλουδιών», καθώς έτσι λέγεται στην Αμερικανική παράδοση η πανσέληνος του Μαΐου, μιας και βρισκόμαστε στην εποχή που ανθίζει η φύση, ίσως δεν είναι τόσο λουλουδένιο για την ψυχολογία μας τουλάχιστον αυτό τον συγκεκριμένο Μάιο.

Οι όψεις της είναι μικτές. Από την μια έχει κάτι που μας εμπνέει, δυναμιτίζει την φαντασία κι αυτό είναι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από την άλλη η αντίθεση με τον Ερμή και το τετράγωνο με τον Άρη δημιουργεί ένταση, ασυνεννοησία, τάση για καυγάδες.

Σε κάθε περίπτωση μια πανσέληνος στον Σκορπιό δεν θα μπορούσε παρά να είναι έντονη για τα συναισθήματα και τις επιθυμίες μας. Η επιρροή της αφορά κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου και εκτείνεται μέχρι και την Παρασκευή.»,δείτε ωστόσο και τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δείτε την ανάρτηση της:

Δείτε και το βίντεο που τα λέει αναλυτικά

Εντάσεις και νεύρα με την πανσέληνο - Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Μέσα από τις καθιερωμένες προβλέψεις της στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», η Άση Μπήλιου προειδοποίησε πως η πανσέληνος αυτή θα φέρει πολλές εντάσεις και νεύρα ανάμεσα στα 12 ζώδια τα οποία θα πρέπει να δείξουν προσοχή.

Μεγάλη προσοχή συνέστησε η Άση Μπήλιου μέσα από τις προβλέψεις της, αναφερόμενη κυρίως στην αυριανή πανσέληνο, η οποία θα βρεθεί στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού.

Η γνωστή αστρολόγος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως τα ζώδια θα πρέπει να έχουν κατά νου της μέχρι την Παρασκευή πως είναι πιθανό να συναντήσουν εντάσεις και τσακωμούς, ενώ νωρίτερα τη δική της πρόβλεψη έκανε και η Βίκυ Παγιατάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άση Μπήλιου: Ταραχές για τα ζώδια - Τι συμβαίνει με τους δεσμούς της Σελήνης;

Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου για τη νέα πανσέληνο - «Έρχεται σε τρεις μέρες και...»

Share