Κορίτσια προσοχή! Πριν πέσετε στο κρεβάτι του... μάθετε το ζώδιο του

Λέει πολλά για τις επιδόσεις του!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κορίτσια προσοχή! Πριν πέσετε στο κρεβάτι του... μάθετε το ζώδιο του

Κορίτσια το θέμα αυτό χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή μιας και σας αφορά όλες σας! Πριν πέσετε στο κρεβάτι με τον εκλεκτό της καρδιάς σας, πρέπει να προσέξετε και να μάθετε ποιο είναι το ζώδιό του μιας και λέει πολλά για τις επιδόσεις του.

Μπορεί να σου φαίνεται λίγο τετριμμένο αλλά είναι αλήθεια πως για να τσεκάρεις ότι μία σχέση θα έχει διάρκεια στο χρόνο και πως θα τα πάτε πολύ καλά στο κρεβάτι, είναι σημαντικό να γνωρίζεις το ζώδιό του και πώς αυτό αλληλεπιδρά με το δικό σου. Έτσι θα ισορροπήσεις τη ζωή σου και θα μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα την προσωπικότητά του.

Κάθε ζώδιο συνδέεται με ένα στοιχείο από τα 4 βασικά: Γη, νερό, αέρας, φωτιά. Ανάλογα λοιπόν με το στοιχείο αυτό μπορείς να καταλάβεις αν οι πλανήτες σας ταιριάζουν και αν θα μπορέσετε τελικά να τα βρείτε σαν ζευγάρι, αλλά καλού κακού ρίξτε και μια ματιά στις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Πάμε να δούμε τι λέει το ζώδιο του για το αν ταιριάζετε στο κρεβάτι

Φωτιά (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Τα τρία αυτά ζώδια, είναι γνωστά για το σθένος τους και την προδιάθεσή τους να νικούν σε όλα και να είναι ανταγωνιστικά. Κάτι αντίστοιχο λοιπόν συμβαίνει και στο κρεβάτι που κάνουν. Μπορεί να έχουν μπόλικο πάθος αλλά αν η φωτιά του ανταγωνισμού ανάψει μέσα τους, μπορεί να σε κάψει.

ζώδια στο κρεβάτι

Γη (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος)

Όπως δείχνει και το στοιχείο στο οποίο ανήκουν, τα ζώδια της γης είναι προσγειωμένα και τους αρέσει να παίρνουν τα πράγματα με το μαλακό και να μην πέφτουν με τα μούτρα. Αν λοιπόν τον δείτε σε κάποια στιγμή διστακτικό, μην απορήσετε ή μη θεωρήσετε πως δε σας θέλει, απλά παίρνει το χρόνο του.

Αέρας (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος)

Τα ζώδια του αέρα έχουν πάντα πολύ μεγάλες ιδέες και σχέδια. Ο αέρας εκπροσωπεί την επικοινωνία, στοιχείο πολύ θετικό ειδικά αν θέλεις να ξεκινήσεις μία σχέση με κάποιον ο οποίος βάζει πρώτα το μυαλό του και μετά τα συναισθήματά του.

Νερό (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς)

Ξέχνα ό, τι σου είπαμε παραπάνω γιατί το θέμα με τα ζώδια του νερού είναι τελείως διαφορετικό. Τα τρία αυτά ζώδια είναι πάντα δημιουργικά και ερωτικά ενώ το συναίσθημα κυριαρχεί. Βασίζονται στην προσωπική επαφή και χρησιμοποιούν την καρδιά τους για να ερμηνεύσουν διάφορες περιστάσεις.