Άση Μπήλιου: Τρίγωνο Ερμή με Δία το Σαββατοκύριακο - Πώς επηρεάζει τα ζώδια;

Τι μας περιμένει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άση Μπήλιου: Τρίγωνο Ερμή με Δία το Σαββατοκύριακο - Πώς επηρεάζει τα ζώδια;

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για την σημερινή ημέρα, αλλά και για τα όσα έρχονται το Σαββατοκύριακο, με το τρίγωνο Ερμή - Δία, μας έδωσε η Άση Μπήλιου. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια και ποια αυτά που μας περιμένουν τις επόμενες ημέρες;

Τις προβλέψεις της για σήμερα Παρασκευή (08/05), αλλά και για το Σαββατοκύριακο που βρίσκεται προ των πυλών έκανε η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα μας λέει η αστρολόγος για αυτά που μας περιμένουν σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες. Η πανσέληνος ολοκληρώθηκε. Τι θα μας "βρει" τώρα:

Δείτε ωστόσο και την πρόβλεψη που έκανε για τα οικονομικά μας. Ποια ζώδια θα "δουν" χαρά και ποια τα σκούρα;

Από την Άση Μπήλιου και το Τρίγωνο Ερμή - Δία που θα έχουμε το Σαββατοκύριακο στις ερωτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή με το οποίο διατηρείτε σχέσεις αλλά ίσως να μοιάζει με τον κρυφό σας έρωτα, προσέξτε τις ημέρες αυτές, γιατί η σχέση αυτή μπορεί να αποκαλυφθεί. Ειδικά προσέξτε εσείς που έχετε μία μόνιμη άλλη σχέση, ή εσείς που γνωρίζεται ότι το πρόσωπο αυτό, έχει και άλλες ερωτικές δεσμεύσεις. Δεν αποκλείεται όμως μετά από αυτό, να παίξει ο ένας σημαντικό ρόλο για τον άλλο και λίγο αργότερα η σχέση σας να επισημοποιηθεί .

Ταύρος

Σίγουρα μια σταθερή συναισθηματική και ερωτική ζωή, μπορεί να σας δώσει τις ισορροπίες που χρειάζεστε προκειμένου να μπορείτε με καθαρό μυαλό, να παλεύετε με τα θέματα της καθημερινότητας. Όμως ο τρόπος που θα προσεγγίζετε σήμερα το σύντροφό σας, ή εκείνον τον άνθρωπο που θέλετε να φέρετε στη φωλιά σας, μάλλον δε θα είναι διπλωματικός. Αντίθετα θα μοιάζει περισσότερο επιτακτικός & μάλλον απόλυτος, ως προς το τρόπο που ζητάτε τα “θέλω” σας.

Δίδυμοι

Δείξτε προσοχή στο τι λέτε, πως το λέτε και με ποιο τρόπο προσπαθείτε να εκφράσετε , τα “θέλω” σας από μία σχέση, είτε αυτή είναι ο δεσμός σας με έναν άνθρωπο, είτε εκείνος που προσπαθείτε, να δημιουργήσετε με κάποιο πλάσμα που σας έκανε να αισθανθείτε αισθήματα γι αυτό. Υπάρχει το ενδεχόμενο, η συμπεριφορά σας, να δημιουργήσει ρίξεις. Εάν υπάρχει όμως ένα άτομο που επικοινωνούσατε από απόσταση, ή διαδικτυακά, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να το συναντήσετε .

Καρκίνος

Ένα ροζ ή ένα γκρι συννεφάκι, μπαίνει μπροστά στην αντίληψή σας σήμερα, ειδικά όταν χρειαστεί να λειτουργήσετε ερωτικά. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί να ακούσετε λόγια από τον σύντροφο ή τον άνθρωπο που σας φλερτάρει και είτε θα τα υπερτιμήσετε, είτε θα τα υποτιμήσετε, με την ανάλογη συμπεριφορά σας απέναντί του. Αφουγκραστείτε τι παίρνετε και τι δίνετε, σε όποια σχέση κι αν υπάρχει, ή προσπαθείτε να δημιουργήσετε. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός αλλά ούτε και ίσωμα.

Λέων

Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση που το τελευταίο διάστημα και λόγω των περιορισμών δοκιμάστηκε με ένταση, καλό θα ήταν να μην κάνετε αυτές τις ημέρες κάποια συζήτηση σε βάθος με το σύντροφό σας, αλλά αφήστε για λίγο τα πνεύματα να ηρεμήσουν και να αποστασιοποιηθούν. Εάν είστε μόνοι ο έρωτας θα σας προκαλέσει ακόμα και με τρόπους αντισυμβατικούς. Τις ημέρες αυτές ευνοούνται οι ερωτικές επανασυνδέσεις εάν αυτό το επιθυμείτε.

Παρθένος

Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, τώρα το διάστημα ενδείκνυται, είτε για να αποφασίσετε να συζήσετε με το σύντροφός σας, είτε για να αποφασίσετε να κάνετε έναν απόγονο που θα τη δέσει με τον καλύτερο τρόπο, είτε να την πάτε πιο μπροστά γενικότερα. Εάν η σχέση αυτή είναι παράλληλη σχέση, από όποια πλευρά και αν προέρχεται, πάρτε τις αποφάσεις σας γιατί λίγο αργότερα, ίσως υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας αφήσουν ακάλυπτους. Σκεφτείτε το.

Ζυγός

Με καλύτερη σαφώς διάθεση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, σας βρίσκει η σημερινή. Ερωτικά τουλάχιστον, θα βρίσκεστε σε φόρμα και θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να δοκιμάσετε εκ νέου την ερωτική σας τύχη. Εάν μάλιστα υπάρχει κάπου μία ψυχή, που το τελευταίο διάστημα έχετε μοιραστεί ιδιαίτερες σκέψεις και συναισθήματα, ενώ μέχρι στιγμής δεν είχατε την ευκαιρία να τα πείτε από κοντά, τώρα κλείστε ένα ραντεβού κι ας μοιάζει με ένα ραντεβού στα τυφλά.

Σκορπιός

Να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας και λίγο πιο συγκαταβατικοί θα είστε σήμερα, με τον άνθρωπο που συνοδεύει ερωτικά τη ζωή σας, αφού η διάθεσή σας θα έχει φτιάξει από μία άλλη αιτία που σας δημιουργούσε πρόβλημα. Δείξτε καλή θέληση και δώστε του την ευκαιρία να σας πει τα θέλω του. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται τώρα ότι έρχεται στη ζωή σας ένας άνθρωπος από το παρελθόν. Ίσως να ήταν φίλος σας ή παλιός σας συνάδελφος. Μόνο που τώρα η επανασύνδεση θα είναι πιο ερωτική.

Τοξότης

Σίγουρα το προηγούμενο διάστημα το νευρικό σας σύστημα και η ψυχολογία σας δοκιμαστήκαν με αποτέλεσμα, με κάποιους ανθρώπους οι σχέσεις σας να διαταράχτηκαν. Εάν ένας από αυτούς ήταν ο άνθρωπος που συνοδεύει ερωτικά τη ζωή σας, μπορεί να χρειαστεί για να τον προσεγγίσετε, να πείτε και ένα συγνώμη. Το παρελθόν έρχεται για να σας επισκεφτεί. Έτσι ίσως ένα πλάσμα που υπήρξατε εραστές για ένα διάστημα, ίσως επιχειρήσει να σας ζητήσει εκ νέου μία επανασύνδεση.

Αιγόκερως

Λόγω των εγκλεισμών και των περιορισμών, πιθανόν να διαπιστώνετε κάποια αλλαγή σε μερικούς ανθρώπους. Εάν λοιπόν ένα πρόσωπο που είχατε συνδεθεί ερωτικά και στο διάστημα αυτό, υπήρξαν προστριβές μεταξύ σας και μπορεί λόγω της απόστασης πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας για το πως θα συνεχίσετε, ή θα το λήξετε μαζί του. Εάν είστε μόνοι, μέσα από μία κοινωνική εκδήλωση ή δραστηριότητα ίσως να γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Δείτε το.

Υδροχόος

Το να μη μιλάτε, ή όταν μιλάτε να το κάνετε με ένταση και εκνευρισμό, ειδικά απέναντι στον σύντροφό σας δε βοηθάει. Η διάθεσή σας για κάτι νέο μάλλον θα είναι υποτονική και εκτός αυτού, θα μοιάζετε και λίγο απρόσιτοι. Οπότε θα είναι δύσκολο σε κάποιον που θέλει να σας πλησιάσει, να το κάνει. Μία διαδικτυακή γνωριμία που εμπεριέχει και την ερωτική χροιά, ίσως τώρα με περισσότερο τολμηρό τρόπο, να σας ζητήσει να συναντηθείτε επιτέλους από κοντά. Θα το θέλατε;

Ιχθύς

Μην αφήνετε κενά στο σύντροφό σας, επειδή το τελευταίο διάστημα είστε απορροφημένοι από τις υποχρεώσεις σας. Το εκλαμβάνει με το λάθος τρόπο και ίσως ακόμα και να παρεξηγήσει τη στάση σας αυτή, νομίζοντας ότι μπορεί να υπάρχει ανάμεσά σας ένα τρίτο πρόσωπο. Περιορίστε λοιπόν τις ανασφάλειές του με τη συμπεριφορά και τη μέριμνά σας. Εάν είστε μόνοι, ίσως να δυσκολευτείτε να βρείτε χρόνο ελεύθερο για να φλερτάρετε αλλά το φλερτ θα σας αναζητήσει μόνο του.

πηγή: oroskopos.tv