Ο Λεφάκης αποκαλύπτει: Θα υποφέρουν τα 4 από τα 12 ζώδια αυτή την εβδομάδα (25-31/5)

Ελπίζουμε να μην ανήκεις σε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Λεφάκης αποκαλύπτει: Θα υποφέρουν τα 4 από τα 12 ζώδια αυτή την εβδομάδα (25-31/5)

Ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης για ακόμα μια φορά αποκάλυψε μέσα από το oroskopos.gr τι να περιμένουν τα ζώδια αυτή την εβδομάδα (25-31/5). Τα 4 από αυτά θα υποφέρουν...

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα υποφέρουν μέσα στην εβδομάδα από τον Κώστα Λεφάκη

Δείτε εδώ, ωστόσο, και τις σημερινές αστρολογικές προβλέψεις!

Κριός

Ότι συμβαίνει στο εξωτερικό περιβάλλον θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας και θα καταχραστεί πολύ από τον χρόνο σας. Ενδεχομένως να ξεχάσετε για λίγο τα προσωπικά σας άγχη, οικογενειακής ή αισθηματικής φύσεως, γιατί μια άλλη επαγγελματική δραστηριότητα θα σας αποσπάσει από αυτά. Κάποιοι θα προκαλέσουν την υπερηφάνειά σας, ενώ μια σειρά από περιστατικά, επαγγελματικού ανταγωνισμού θα φουντώσει το μένος σας για πρωτιά και επιτυχία. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή, αλλά διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι σε προκλήσεις..

Ταύρος

Ένταση ανησυχιών και αναγκαστική εγκατάλειψη μιας χρόνιας αναβλητικότητας. Πολλοί θα νιώσετε ερωτευμένοι, ακόμα και αν αυτό χαρακτηρίζεται ανέφικτο να πραγματοποιηθεί σαν ανταπόκριση. Τώρα είναι καιρός να αποκαταστήσετε τις ζημιές που υποστήκατε στο πρόσφατο παρελθόν και να υιοθετήσετε καινούριες τακτικές και συνήθειες που αρμόζουν στον μήνα που ακολουθεί σε λίγες μέρες. Παρεξηγήσεις, σχόλια και διαβολές από επιτήδειους δεν θα λείψουν. Αντίδοτο σε όλα αυτά είναι η υπέρβαση της σκέψης και το αλώβητο συναίσθημα. Όπου μπορείτε κερδίστε χρόνο για να καλύψετε τις στιγμές που δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τα επόμενα βήματά σας..

Δίδυμοι

Η εβδομάδα συνεχίζει δυναμικά, καθώς διασχίζει τον ζωδιακό χώρο των Ιχθύων ο Άρης, ο θεός όχι μόνο του πολέμου αλλά και των κατακτήσεων. Προφυλαχτείτε από ανώφελες επιλογές και ελέγχετε καλύτερα την συμπεριφορά σας, κυρίως εκεί που πρέπει οι εντυπώσεις που θα δώσετε να είναι εξαιρετικές. Σχέσεις και χρήματα θα σας παιδέψουν και θα σας προβληματίσουν. Ο συγχρωτισμός μεταξύ τους είναι ανέφικτος και ο καταμερισμός τους αδύνατος. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μην αναλώνεστε σε καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν, όσο δελεαστική και αν φαντάζει η ιδέα μιας νέας προβολής σας!

Καρκίνος

Αμφιβόλου ποιότητας προτάσεις πρέπει να αποφευχθούν. Άνθρωποι και περιστατικά του παρελθόντος επιστρέφουν στο προσκήνιο. Έρχεται νέο κύμα επαγγελματικών υποχρεώσεων και δύστροπης συμπεριφοράς από τον ίδιο χώρο. Η θεά Τύχη δεν σας εγκαταλείπει αλλά σας χαμογελά από μακριά. Μην ρισκάρετε σε κάτι που δεν μπορείτε να καταφέρετε. Φανείτε συνεπείς σε κάθε είδους υποχρέωση που έχετε αναλάβει, καθώς ο πανθεπόπτης οφθαλμός σας παρατηρεί ακατάπαυστα. Είναι η περίοδος που η κάθε αλλαγή, όσο μικρή και αν σας φαίνεται, μπορεί να έχει μεγάλες συνέπειες. Επιμεληθείτε των οικονομικών σας χωρίς να διατυμπανίζετε τις όποιες επιτυχίες σας..

Λέων

Ανακουφίζεστε από αναταραχές που ζήσατε τις προηγούμενες εβδομάδες στον επαγγελματικό τομέα. Απαλλάσσεστε από μια υποχρέωση που σας είχε αγχώσει. Διαπραγματεύεστε εκ νέου μια εμπορική συμφωνία που είχε μείνει στη μέση. Ερωτεύεστε πρόσκαιρα ένα άτομο που θα σας δελεάσει με το χαμόγελό του. Τέλος, μην αφήνετε τρίτους αν επεμβαίνουν στη διαχείριση των οικονομικών σας ούτε να σας τρομάζουν με τις αντιλήψεις και τις θεωρίες τους. Έχετε ιδιαίτερες ικανότητες να αποφεύγετε τα δυσάρεστα και πρέπει να αξιοποιήσετε και τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Η οικογένεια και οι δικοί σας άνθρωποι ζητούν με τον τρόπο τους την προσοχή σας και θα πρέπει να τους καθησυχάσετε με την παρουσία και την ψυχραιμία σας..

Παρθένος

Καλείστε να παίξετε τον ρόλο του ήρωα, αλλά αυτό θα έχει ως συνέπεια τραυματισμούς και ταλαιπωρίες. Πείθεστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, προκειμένου να κερδίσετε ένα στοίχημα, ή ένα χρυσό έπαθλο. Προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν πολύ, έως εξάντλησης. Απαραίτητο να έχετε καινούρια όρια και αποστάσεις από το αγριεμένο πλήθος, το οποίο τις περισσότερες φορές έχει υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές του, ή πιστεύει ότι με μικρή μόνο προσπάθεια θα επανέλθουν όλα στην κανονική τους ροή. Φροντίστε κάποια θέματα υγείας και επικοινωνίας που η ιδιαιτερότητά τους χρειάζεται την προσοχή σας!

Ζυγός

Νέες προοπτικές και καινούρια καλέσματα θα αφυπνίσουν την φιλοδοξία αλλά και την ματαιοδοξία σας. Ένας έρωτας θα σας προκαλέσει αιφνίδια. Αποφύγετε να υποταχτείτε! Έχετε άλλες προτεραιότητες. Προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας που κινδυνεύουν κάτω από το κράτος των ενθουσιασμών σας. Μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας σε εκείνους που δεν είστε βέβαιοι για τα καλά τους αισθήματα απέναντί σας, ή για το ότι σας συνδέει κοινό συμφέρον. Κάθε ενέργεια στα επαγγελματικά σας πρέπει να γίνεται μεθοδικά και αποφασιστικά καθώς η εβδομάδα αυτή εστιάζει στο κύρος σας σε όλους τους τομείς..

Σκορπιός

Υποτάξτε τους φόβους, περιορίστε το πείσμα και αγνοήστε τους προφήτες της συμφοράς. Μην χάνετε ευκαιρίες να ενισχύσετε την δουλειά σας, ή να βελτιώσετε τις συνθήκες της. Προσφερθείτε αυθόρμητα στον άνθρωπο που σας αγαπά. Οι πρόσφατες ταλαιπωρίες σας έκαναν επιφυλακτικούς αλλά θυμηθείτε και ποιος ήταν στο πλευρό σας όλο αυτό το διάστημα. Αν όχι, αποδεχτείτε κάτι που τελειώνει, γενικότερα στη ζωή σας και μην επιμένετε σε κάτι που έχει τελειώσει, ή που σας έχει φθείρει πολύ. Ότι χειρότερο θα ήταν να κάνετε άσκοπα έξοδα, αδειάζοντας το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας!

Τοξότης

Αξιοποιήστε την Άνοιξη που διανύουμε, διώχνοντας μακριά πρόσφατες απογοητεύσεις, ή ψυχολογικές δοκιμασίες. Συμφιλιωθείτε με τους δικούς σας και μην επιμένετε να τους αλλάξετε. Είστε εκείνοι που καταλαβαίνετε περισσότερο και γι αυτό είστε εσείς που πρέπει να κάνετε τις μικρές υποχωρήσεις ώστε να επιστρέψει η κανονικότητα με όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες για εσάς και για εκείνους που αγαπάτε. Διαπραγματευτείτε εξυπνότερα αγοραπωλησίες, ή την βελτίωση του εισοδήματός σας. Μην διστάσετε να ξεκινήσετε μια μυστική, ερωτική σχέση, αν αυτό υποδεικνύει η καρδιά σας. Την εβδομάδα της ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους, να θυμάστε ότι οι αλλαγές σας ευνοούν, αρκεί να ξεκινούν από εσάς!

Αιγόκερως

Μη θυσιάζετε την ακεραιότητά σας για μια λαθραία αγάπη, ή για μια περίεργη συναναστροφή. Γίνετε περισσότερο ευέλικτοι στην υπεράσπιση των συμφερόντων σας, συνεχίστε να έχετε την πρωτιά στη δουλειά σας, αξιοποιήστε την αντίληψη στις αποφάσεις σας, αλλά μην γίνεστε αυστηροί σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, που χρειάζονται κατανόηση. Ταξίδια και μετακινήσεις πρέπει να πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφάλειας και αποφύγετε να κάνετε κινήσεις εντυπωσιασμού κατά τη διάρκειά τους. Ο Άρης από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει εστίες έντασης και παρεξηγήσεων γι αυτό πρέπει να αποφύγετε να εμπλακείτε σε επαγγελματικούς ανταγωνισμούς..

Υδροχόος

Μεριμνήστε για την ασφάλεια των χρημάτων σας και για το μέλλον του εισοδήματός σας. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, εντυπωσιάστε εκείνους που θέλετε, απομακρυνθείτε όμως από τους άλλους που δεν σας αγαπούν ή δεν σας καταλαβαίνουν. Προετοιμαστείτε να δείτε και να ακούσετε πράγματα που θα σας εκπλήξουν, διατηρώντας την ψυχραιμία σας, ακόμα και αν οι καταστάσεις και οι άνθρωποι που τις δημιουργούν σας προκαλούν. Δώστε προτεραιότητα στην ανάκαμψη του εισοδήματός σας, υποστηρίξτε τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας και μην φθείρεστε απέναντι σε ότι δεν έχει πλέον νόημα, ή αξία για εσάς. Είναι η περίοδος των αλλαγών, τις οποίες πρέπει να αξιολογήσετε και να υποστηρίξετε, μία – μία! Επίσης, υποστηρίξτε τους δικούς σας ανθρώπους και λύστε κάποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος..

Ιχθύες

Αποφύγετε τις παραπλανητικές σκέψεις, μην δραπετεύετε σε πλασματική πραγματικότητα, αποδεχτείτε κάτι που παραμένει μη αναστρέψιμο και οργανώστε τον δυναμισμό σας σε στοχευμένες επιδιώξεις. Αξιοποιήστε την καλή τύχη που εδρεύει στην καριέρα, αλλά αποφύγετε καβγάδες και διαφωνίες στο σπίτι ή στο στενό σας περιβάλλον. Ο Άρης στο ζώδιό σας ευθύνεται για την οξυθυμία σας, αλλά επίσης ευθύνεται για την αποτελεσματικότητά σας. Αισθηματικά και προσωπικά ζητήματα θα εξελιχθούν σε διαφορετικό πλαίσιο από αυτό που τα είχατε τοποθετήσει, επομένως χρειάζεται λίγη ακόμα προσοχή σε αυτούς τους τομείς. Τα αισθήματα αγάπης κάποιου ανθρώπου θα σας αιφνιδιάσουν και θα νιώσετε αμηχανία, ιδιαίτερα αν το άτομο αυτό είναι και επαγγελματικός σας συνεργάτης. Τέλος, αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και μην αδρανείτε εκεί που παρουσιάζονται ευκαιρίες εξέλιξης.

Κόκκινος συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη γι΄αυτό το ζώδιο - «Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι...»

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις καθιερωμένες του αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» και σήμανε, κόκκινο συναγερμό για ένα συγκεκριμένο ζώδιο, το οποίο πρόκειται να δυσκολευτεί λίγο την εβδομάδα που έρχεται.

Ο γνωστός αστρολόγος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην νέα σελήνη που έχει ήδη ξεκινήσει από τις 22 του μήνα, ενώ δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει και τις αλλαγές που θα έρθουν στον αστρολογικό χάρτη με την έναρξη του Ιουνίου.

Συγκεκριμένα σχολίασε, πως οι πολλαπλές εκλείψεις θα φέρουν τα πάνω κάτω για τα ζώδια, τα οποία με τη σειρά τους έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια για άμεση προσαρμογή στις νέες συνθήκες.

"Καμπανάκι" χτύπησε και η Λίτσα Πατέρα για τον Ήλιο που μπαίνει στους Διδύμους. Δείτε εδώ την αναλυτική της πρόβλεψη.

Γι΄αυτό το ζώδιο σήμανε κόκκινο συναγερμό ο Κώστας Λεφάκης

Τα πράγματα φαίνεται να είναι λίγο δύσκολα για τους ιχθύες, μιας και ο Κώστας Λεφάκης έκανε λόγο για τον Άρη που μπαίνει από αύριο στο ζώδιό τους, φέρνοντας αναταραχές. Η επόμενη βδομάδα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και τα "ψαράκια" πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη: