Η Λίτσα Πατέρα πανικοβάλει με τις προβλέψεις της: "Ο Άρης ενοχλεί τον Ουρανό και ίσως ένας σεισμός να..."

Δείτε τι είπε για το ζώδιο σας αναλυτικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Λίτσα Πατέρα πανικοβάλει με τις προβλέψεις της:

Η Λίτσα Πατέρα στο καθιερωμένο της ραντεβού στο πλατό του Πρωινού πανικόβαλε τους τηλεθεατές με τις προβλέψεις της αφού ανέφερε πως ο Άρης που ενοχλεί τον Ουρανό μπορεί να φέρει μέχρι και σεισμούς στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα τα λόγια της ήταν τα εξής:

"Σήμερα είναι μια πολύ δυνατή ημέρα για αποφάσεις και για όσους θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, για όσους έχουν σχέση με τη Γη.Ο Άρης, βέβαια, ενοχλεί τον Ουρανό κι όταν ο Ουρανός ενοχληθεί σίγουρα κάτι χαλάει, είτε ο καιρός, είτε θα κάνει κάπου κανένα σεισμό, όμως προμηνύει κι ένα καλό ξεκίνημα που θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντικό. Σήμερα η Σελήνη είναι στον Καρκίνο, ασχολούμαστε με το σπίτι με την οικογένεια και με όλα αυτά. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι Ανάδρομη και θα είναι μέχρι τέλους Ιουνίου περίπου γι αυτό σε οικονομικά και συναισθηματικά κρατάτε γενικότερα ένα μικρό καλάθι."

SOS θέμα: Ο Λεφάκης αποκαλύπτει: Θα υποφέρουν τα 4 από τα 12 ζώδια αυτή την εβδομάδα (25-31/5)

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα και όσα ανέφερε για τον Άρη στον Ουρανό

Λίτσα Πατέρα: Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου - Πώς επηρεάζει τα ζώδια;

Να σας υπενθυμίσουμε πως η Λίτσα Πατέρα πριν από λίγες ημέρες στον αέρα του Πρωινού είχε ενημερώσει πως Νέα Σελήνη θα χτυπήσει την πόρτα στα ζώδια στις 22 Μαΐου. Πως θα επηρεαστούν και μέχρι πότε; Μάθετε τα πάντα στο παρακάτω βίντεο: