Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου;

Δείτε αναλυτικά τις καθημερινές και ερωτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια. Ποια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους, σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου;

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Πολλές οι γνωριμίες που έχουν προκύψει στην καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα από αυτήν την κινητικότητα, θα ξεχάσετε το άσχημο σας παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια γνωριμία είναι κάτι που σίγουρα σας έχει κάνει να αισθάνεστε πολύ πιο ανεβασμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντί να κολλάτε στα αρνητικά, επικεντρωθείτε σε αυτά που πάνε καλά.

ΛΕΩΝ

Σίγουρα θα βρείτε έναν νέο σύντροφο, που μπορεί πια να γίνει το μόνιμο σας έτερον ήμισυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως χρειαστεί να κάνετε δουλειά ακόμα και αργά το βράδυ!

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που έχει σημασία, είναι πείτε την αλήθεια για όλα αυτά που αισθάνεστε στον άνθρωπο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα δείτε ότι τα λόγια και οι πράξεις του συντρόφου σας, θα σας πλησιάσουν περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τύχη η καλή σας πλησιάζει και σε κάποιες ημέρες, και όλα πια θα βρουν τους ρυθμούς τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχουν ακόμη πολλά πράματα, που δεν έχετε πει στον άνθρωπο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να συζητήσετε και να αφήσετε τις άσχημες αναμνήσεις και τις εντάσεις πίσω σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι μόνοι και οι εργένηδες …θα έχουν νέα φλερτ που θα τους δελεάσουν αρκετά.

Η Άση Μπήλιου ανακοίνωσε χθες στην «Φωλιά των Κου Κου» πως όλα τα ζώδια θα τα χτυπήσουν οι αλλεπάλληλες εκλείψεις που μάλιστα ξεκινάνε από την Παρασκευή 5 Ιουνίου και θα συνεχίσουν μέχρι το 2022.

Ζώδια ημερήσιες προβλέψεις

Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη 2 Ιουνίου;

Κριός

Ο έρωτας σας θέτει διλήμματα την εποχή αυτή και σας προβληματίζει. Ένα πρόσωπο πιθανόν από το ερωτικό σας παρελθόν, που για καιρό αφού χωρίσατε αργήσατε να ξεπεράσετε αυτή τη σχέση, ίσως τώρα να κάνει εκ νέου την εμφάνισή του και να σας ζητήσει μια επανασύνδεση. Θυμηθείτε όμως ποια ήταν εκείνα τα γεγονότα που σας έκαναν να χωρίσετε κάποτε, γιατί μερικά πράγματα δεν αλλάζουν, όσο και αν ο πόθος σας για το άτομο αυτό ξανά ζωντανέψει.

Ταύρος

Μερικές φορές ο έρωτας μας κάνει ανυπόμονους και αν περιμένετε μία απάντηση από ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό, έχετε έρθει πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο, τότε ετοιμαστείτε για αγκαλιές και λόγια γλυκά. Εκείνο όμως που πρέπει να προσέξετε, είναι οι συγκρίσεις μετά, που τυχόν θα κάνετε μεταξύ του προσώπου που σας ενδιαφέρει και ενός πρόσωπο απ το ερωτικό σας παρελθόν. Κάθε άνθρωπος άλλωστε είναι μοναδικός, όσο και αν υπάρχουν ομοιότητες.

Δίδυμοι

Η ψυχολογία σας είναι στα καλύτερά της, αφού μέρα με την ημέρα, θα διαπιστώνετε, ότι τα πράγματα φτιάχνουν γύρω σας. Πρέπει όμως να έχετε την υπομονή να περιμένετε τα σπουδαιότερα που θα έρθουν στη ζωή σας για λίγο αργότερα. Αν περιμένετε καιρό, το πολυπόθητο “ναι” από ένα πλάσμα που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά, μην απογοητευτείτε εάν προς το παρόν, δεν ανταποκρίνεται. Μυστικοί έρωτες γεννιούνται τώρα.

Καρκίνος

Ο τρόπος που φέρεστε και ο δυναμισμός σας που ξεχωρίζει στους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε, σίγουρα τραβάει και το ερωτικό ενδιαφέρον ορισμένων ανθρώπων. Πιθανόν μάλιστα, κάποιος συνεργάτης σας, να μην έχει μόνο φιλικές προς εσάς διαθέσεις αλλά και ερωτικές προσδοκίες. Σήμερα όμως μία είδηση που θα πάρετε θα σας αναστατώσει συναισθηματικά και ερωτικά δε θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε εάν σας προκαλέσει κάποιος.

Λέων

Τίποτα δε θα σας έδινε περισσότερη έμπνευση από ένα νέο συναρπαστικό έρωτα. Ειδικά σε εσάς που πέσατε με τα μούτρα στη δουλειά και στην καριέρα σας και κάπου απέχετε καιρό, από τον ερωτικό στίβο. Ήρθε λοιπόν η ώρα να πιάσετε το νήμα από την αρχή. βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Εντάξτε στο πρόγραμμά σας καινούργιες δραστηριότητες. Ανοίξτε το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Προκαλέστε την ερωτική σας τύχη, φλερτάρετε.

Παρθένος

Για να αναπτυχθεί μία ερωτική ή αισθηματική σχέση, χρειάζονται κάποια θέματα να λειτουργήσουν και να συμφωνηθούν από τα δύο μέρη με καλή κοινή πρόθεση. Όταν όμως διαπιστώνετε ότι η ελευθερία για παράδειγμα γίνεται ή απαιτείται ως ελευθεριότητα, ή ανεξαρτησία ως αδιαπραγμάτευτη στάση και γενικότερα, όταν δεν διέπεται από όρους υγιούς συντροφικότητας, τότε μάλλον κάποια πράγματα χρειάζεται να μπούνε στη θέση τους. Δείτε το.

Ζυγός

Σήμερα δε θα αντέχετε στη σκέψη, ότι όλοι συνεχώς ζητούν και κάτι από εσάς, αγνοώντας εάν μπορείτε αν έχετε τη δύναμη το χρόνο και τη δυνατότητα να τους το προσφέρετε. Ίσως μάλιστα να νιώσετε πληγωμένοι με την ελλειπή κατανόηση του συντρόφου σας, που θα έχει την τάση να σας φορτώνει και ευθύνες που δε σας αναλογούν. Εάν είστε αδέσμευτοι, οι απαιτήσεις ενός ανθρώπου που του δείξατε την πρόθεση πως τον θέλετε, θα σας απογοητεύσουν.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να μη γίνεστε επίμονοι και πεισματάρηδες, όταν ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, προσπαθεί να σας πει να ξανά σκεφτείτε κάποιες απόψεις που έχετε τελευταία υιοθετήσει και δεν είναι σωστές. Στην ανάγκη σας να έχετε μεγαλύτερη πληροφόρηση, δε φιλτράρετε σωστά τις πληροφορίες με αποτέλεσμα να θεωρείτε σωστά και προϊόντα παραπληροφόρησης. Εάν είστε μόνοι, ο έντονος και απόλυτος χαρακτήρας σας, δεν δείχνει ερωτικός.

Τοξότης

Από τη φύση σας είσαστε ανυπόμονα άτομα, όμως όταν πρόκειται για κάτι ερωτικό, καλό θα ήταν να δείξετε μεγαλύτερη υπομονή. Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι λέει μια παροιμία, και αν στοχεύσατε να κατακτήσετε την καρδιά ενός ανθρώπου, με εξυπνάδα και καπατσοσύνη θα το καταφέρετε. Στην περίπτωση που το προηγούμενο διάστημα, μία σχέση σας διαταράχτηκε, τώρα θα βρεθεί ο τρόπος να ρίξετε γέφυρες συμφιλίωσης με τον άνθρωπό σας.

Αιγόκερως

Δώστε προτεραιότητα στον έρωτα και στο ερωτικό παιχνίδι. Ειδικά εσείς, που απέχετε καιρό από τον ερωτικό στίβο. Άλλωστε είστε άτομα άκρως γοητευτικά και ερωτεύσιμα, που εάν δοκιμάσετε σήμερα την ερωτική σας τύχη, θα διαπιστώσετε ότι βρίσκεται με το μέρος σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας προκαλέσει ένας ερωτικός πειρασμός, ακόμα και αν ξέρει ότι βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, ή είναι ο ίδιος δεσμευμένος με άλλο άνθρωπο.

Υδροχόος

Με πινελιές υπερβολής, ίσως σήμερα να θελήσετε να τονίσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, που δε θα προβάλλετε το σεξαπίλ σας, όσο τον εκκεντρικό σας χαρακτήρα. Όπως και να έχει, εσείς είστε και οι τυχεροί, που θα πάρετε το μεγαλύτερο κομμάτι στον έρωτα την περίοδο αυτή. Ο εκκεντρικός σας χαρακτήρας και το αδέσμευτο στυλ που προβάλλετε, βάζουν στην πρίζα ανθρώπους να σας πολιορκήσουν ερωτικά, μέχρι τελικής πτώσης. Προετοιμαστείτε.

Ιχθύς

Εκφράζετε σήμερα καλύτερα, το βάθος των συναισθημάτων σας, στον άνθρωπο που μοιράζετε την ερωτική σας ζωή. Η αλήθεια είναι, ότι κάπου τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν στιγμές, που κλείνεστε στον εαυτό σας και μοιάζετε απόμακροι στα μάτια του. Ίσως οι ρυθμοί της καθημερινότητά σας και οι υποχρεώσεις σας, να σας κάνουν να φαίνεστε έτσι γιατί σας απορροφούν. Για τους αδέσμευτους, δίνετε την εντύπωση σε όποιον άνθρωπο σας πλησιάζει, ότι ενώ έχετε κι εσείς ερωτική πρόθεση απέναντί του, δεν κάνετε το επόμενο βήμα.

πηγή: oroskopos.tv