Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουνίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουνίου;

Τι περιμένει σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουνίου, τα 12 ζώδια; Ποια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε αναλυτικά τις καθημερινές και ερωτικές προβλέψεις.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδέχεται να προκύψουν διάφορες απρόβλεπτες καταστάσεις, που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην κανονίσετε ραντεβού ή συναντήσεις, εκτός αν δεν έχετε τη δυνατότητα να τα αναβάλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στις οικονομικές σχέσεις με ανθρώπους ή θεσμούς από άλλες πόλεις.

ΛΕΩΝ

Οι αλλαγές στην οικιακή και οικογενειακή ζωή είναι αναπόφευκτες τώρα, αν θέλετε να επιτύχετε τη συναισθηματική ευτυχία και ικανοποίηση που σας αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως χρειαστεί να διακόψετε τελικά τον έλεγχο που ασκούν οι γονείς σας σε εσάς…

ΖΥΓΟΣ

Σταματήσετε να ζείτε στο παρελθόν! Λογικά θα έχετε μάθει από τα λάθη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσα συμβαίνουν στην οικογένειά σας θα αναγκαστείτε να τα αντιμετωπίσετε στο σπίτι σας ακόμη κι αν τα αποφεύγετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά ζητήματα έχουν μεγάλη σημασία αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στην αύξηση των κερδών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να είστε έτοιμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ώστε να οδηγηθείτε στην προσωπική ευτυχία, επιτυχία και ολοκλήρωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κάνετε τα χρήματά σας να λειτουργήσουν για εσάς μέσω πιθανών επενδύσεων

ΙΧΘΕΙΣ

Επικοινωνήστε με άτομα που σχετίζονται με τον χρηματοοικονομικό τομέα και μπορούν να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές.

πηγή: eradio.gr

Η Άση Μπήλιου προειδοποίησε πως όλα τα ζώδια θα τα χτυπήσουν οι αλλεπάλληλες εκλείψεις που ξεκινάνε από την Παρασκευή 5 Ιουνίου και θα συνεχίσουν μέχρι το 2022.

Ζώδια ημερήσιες προβλέψεις

Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη 4 Ιουνίου

Κριός

Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε εάν φερθείτε με εξωστρέφεια και κοινωνικότητα τις ημέρες αυτές. Εκτός του ότι θα έρθετε σε επαφή με πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα κάνετε σπουδαίες γνωριμίες, που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να γνωρίσετε και ένα πρόσωπο, με ιδιαίτερα γοητευτικό χαρακτήρα, ικανό να σας ξεμυαλίσει ερωτικά, αρκεί να μη βρίσκεστε ήδη σε μία δέσμευση. Προσέξτε το.

Ταύρος

Η σταθερότητα είναι σημαντική για τη ζωή σας, όσο σημαντική είναι και η συναισθηματική σας ισορροπία. Ο έρωτας καιρό τώρα παίζει περίεργα παιχνίδια με την καρδιά σας και αν είστε μόνοι, θα το έχετε διαπιστώσει περισσότερο, αφού σας πλησιάζουν άνθρωποι, τόσο διαφορετικοί από εσάς και τα γούστα σας, που πολλές φορές σας φέρνουν αμηχανία. Καλό θα ήταν να το συνηθίζετε. Αν είστε σε σχέση μπορείτε τώρα να την αναθερμάνετε. Προσπαθήστε το.

Δίδυμοι

Προτεραιότητα σήμερα έχει η υγεία και η φυσική σας κατάσταση. Κάποια θέματα που τα αφήσατε πίσω, ίσως επηρεάσουν και την ερωτική σας απόδοση. Αυτό μάλιστα αν είστε σε μία μόνιμη σχέση, πιθανόν ο σύντροφός σας να το εκλάβει και ως αδιαφορία προς τα “θέλω” ή τις επιθυμίες του. Εάν είστε αδέσμευτοι και έχετε καιρό να κάνετε μία σχέση, ίσως φοβάστε να επιχειρήσετε τη δημιουργία της από το φόβο μήπως και δεν τα καταφέρετε. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Καρκίνος

Πολλές φορές όταν τελειώνει μία σχέση, ζει για καιρό ένα τεράστιο “γιατί” που καταχωρείτε στη μνήμη και σας ταλαιπωρεί συναισθηματικά. Ίσως λοιπόν να ζήσατε μία τέτοια περίπτωση που κάνατε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα να την ξεπεράσετε αλλά τώρα να κάνει την επανεμφάνισή της και να σας θέτει διλήμματα, επανασύνδεσης. Κοιτάξτε μπροστά και μην δίνετε ευκαιρίες σε ανθρώπους που έκαναν κάποτε επαναλαμβανόμενα λάθη εις βάρους σας.

Λέων

Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση που δεν προχωρά και δεν εξελίσσεται, πριν την εγκαταλείψετε, ψάξτε να βρείτε τις αιτίες που συμβαίνει αυτό. Ειδικά εάν με το σύντροφό σας, είστε μαζί χρόνια κι έχει αντέξει η σχέση αυτή στα δύσκολα που έφερε η κοινή σας ζωή. Στην περίπτωση που είστε μόνοι το διάστημα αυτό αλλά υπάρχει ένα άτομο, που ενώ του έχετε δείξει το ενδιαφέρον σας δεν ανταποκρίνεται, μην αποθαρρύνεστε. Απλά δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα.

Παρθένος

Η συμπεριφορά ενός φίλου ή κάποιου ανθρώπου που εμπιστεύεστε ιδίως σε θέματα προσωπικά, θα σας προβληματίσει σήμερα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να του ξεφύγουν από ανοησία του κάποια θέματα που άπτονται της ερωτικής σας ζωή και αυτό να γίνει αιτία να εκτεθείτε και να σχολιαστείτε ανάλογα. Προσέξτε λοιπόν το τι λέτε και ποιους εμπιστεύεστε το διάστημα αυτό. Κρατήστε την αισθηματική και ερωτική σας ζωή μακριά από αδιάκριτους.

Ζυγός

Ως άνθρωποι που διατηρείτε καλές σχέσεις με τους πρώην ερωτικούς συντρόφους σας, πιθανόν να κάνετε μια επαφή, με κάποιο πρόσωπο που σχετιστήκατε ερωτικά στο παρελθόν. Στην περίπτωση που τώρα η αισθηματική και ερωτική σας ζωή δε σας καλύπτει, θα αναζητήσετε την παρηγοριά σε ένα πρόσωπο που υπήρξε σταθμός η γνωριμία και η συμπόρευση μαζί του. Συναισθηματικά, θα είστε μπερδεμένοι και ευάλωτοι τη σημερινή ημέρα.

Σκορπιός

Δυσκολίες στη ροή της σχέσης σας, πιθανόν να αντιμετωπίσετε σήμερα με το σύντροφό σας, αφού η συνεννόηση μεταξύ σας θα γίνεται μετ εμποδίων. Η απόλυτη στάση σας για ορισμένα θέματα, ίσως να τον αποθαρρύνουν να σας πει τη γνώμη του νομίζοντας ότι θα κάνει άδικο κόπο. Έτσι όμως δημιουργούνται κενά στη σχέση σας. Ο τρόπος που προβάλλετε τον εαυτό σας και τις απόψεις σας μοιάζει απόλυτος, κάτι που δε σας κάνει ερωτικούς.

Τοξότης

Όσο και αν αποφεύγετε να δώσετε κάποιες εξηγήσεις στο σύντροφό σας, τις οποίες θεωρείτε περιττές ή ανούσιες, καλό θα ήταν σήμερα να το κάνετε, αλλιώς για τη στάση σας αυτή, μπορεί να χρεωθείτε ανευθυνότητα απέναντι στη σχέση σας. Εάν είστε μόνοι, σίγουρα στις προθέσεις σας είναι να μην αφήσετε ένα φλερτ ανεκμετάλλευτο, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο, ο άνθρωπος που θα σας πλησιάσει, να ζητήσει από εσάς τη δημιουργία μίας πιο σοβαρής σχέσης.

Αιγόκερως

Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο λέει ένα τραγούδι, όμως σίγουρα όταν για κάποιο λόγο ξανασυναντιούνται δύο άνθρωποι που κάποτε μοιράστηκαν σπουδαία πράγματα, το γεγονός είναι ιδιαίτερα όμορφο. Επιστροφές ατόμων από το ερωτικό σας παρελθόν ίσως συμβούν στη ζωή σας, τελείως ξαφνικά και αναπάντεχα. Δεν αποκλείεται μάλιστα εφόσον το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, μία τέτοια σχέση να ξανά ζωντανέψει, με ακόμα πιο έντονο πάθος.

Υδροχόος

Μην αρνηθείτε να βγείτε σήμερα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αφού σε μια συντροφιά, δεν αποκλείεται να γίνετε η ψυχή της παρέας. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχετε και στον έρωτα, αφού θα διαπιστώσετε ότι μερικοί άνθρωποι σας χαρίζονται χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια στο να κάμψετε τις ερωτικές αντιστάσεις τους. Εάν όμως βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε τη ζήλια του συντρόφου σας.

Ιχθύς

Δεν είναι δα και τόσο χάλια όσο πιστεύετε, τα πράγματα στα ερωτικά σας. Απλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, εγκαταλείψατε τον ερωτικό στίβο, ή πληγωθήκατε από κάποιον πρώην σύντροφο, με αποτέλεσμα να αποθαρρύνεστε να δοκιμάσετε εκ νέου την ερωτική σας τύχη. Σήμερα ίσως κάποιες στιγμές να σας πιάνει το παράπονο, εξαιτίας της έλλειψης ενός συντρόφου που πραγματικά να σας καταλαβαίνει, ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι, ή βρίσκεστε σε σχέση.

πηγή: oroskopos.tv