Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου;

Τι περιμένει τα 12 ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου; Ποια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε αναλυτικά τις καθημερινές, αλλά και ερωτικές προβλέψεις.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Δοκιμάζετε κάτι που σας κάνει νευρικούς, και για το πρώτο μισό της εβδομάδας, δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην του δώσετε την πλήρη προσοχή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εντυπωσιάστε τους συναδέλφους σας με μια ξεχωριστή ιδέα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον έρωτα να προτιμάτε πάντα την υπερβολή παρά κάτι αδιάφορο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάντε κάτι διασκεδαστικό. Κάτι ακραίο

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε πολύ ερωτευμένοι για να κάνετε το επόμενο βήμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις επόμενες μέρες και ειδικά μετά τη δουλειά, πηγαίνετε ένα μεγάλο περίπατο.

ΖΥΓΟΣ

Ένας φίλος θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και θα ενισχύσει την ενέργειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βεβαιωθείτε ότι είστε αληθινοί με την καρδιά και τη διαίσθησή σας, καθώς προχωράτε προς τα αστέρια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η φανταστική ενέργεια θα φέρει καταιγισμό ιδεών με συναδέλφους και συναντήσεις με φίλους και γείτονες

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η καλύτερη στιγμή για να σκεφτείτε τρόπους προσφοράς στην κοινότητα μαζί με άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφιερώστε χρόνο στο ένστικτό σας και αφήστε να σας καθοδηγήσει, διατηρώντας ταυτόχρονα μια ρεαλιστή ματιά στα πράγματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ενδώστε στην ευτυχία με κάποιον που αγαπάτε!

Δείτε ωστόσο, τι προειδοποίησε η Άση Μπήλιου ότι θα συμβεί στα 12 ζώδια μέχρι τις 18 Ιουνίου.

Ζώδια ημερήσιες προβλέψεις

Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Δευτέρα 15 Ιουνίου;

Κριός

Στην προσπάθειά σας να προωθήσετε ένα στόχο ή μια φιλοδοξία, δεν αποκλείεται να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο που γνωριζόσασταν από παλιά. Έναν πρώην συνεργάτη σας, ένα φίλο που είχατε περάσει κάποτε μία περίοδο της ζωής σας μαζί και που τώρα ακόμα και από σύμπτωση, θα τύχει να εργάζεται στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα, η σχέση αυτή αλλάζει, και ενισχυμένη με αμοιβαία συμπάθεια ή εμπιστοσύνη, μπορεί να περάσει σε ερωτικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να συμβεί, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό.

Ταύρος

Μέσα από μια κοινωνική εκδήλωση ή δραστηριότητα, θα έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα ήσασταν απλά γνωστοί σε έναν κύκλο αλλά τίποτα περισσότερο. Το εντυπωσιακό είναι, ότι επειδή καιρό τώρα ψάχνεστε ερωτικά ακόμα και αν δεν το έχετε παραδεχτεί στον εαυτό σας, θα έχει ο χαρακτήρας και οι τρόποι του, όλα εκείνα τα στοιχεία, που θα το κάνουν να μοιάζει με το εξιδανικευμένο γοητευτικό μοντέλο που καλλιεργείτε στο μυαλό σας. Να θυμάστε όμως, πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός κι αν αποφασίσετε να συναινέσετε στο φλερτ του μην επενδύσετε εξαρχής συναισθηματικά.

Δίδυμοι

Μέσα σας υπάρχει ο πόθος και η επιθυμία να αλλάξετε την ερωτική σας ζωή, είτε με το να βρείτε ένα καινούργιο σύντροφο, ή αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, να την πάτε ένα βήμα μπροστά. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να ζήσετε μαζί με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, να αποκτήσετε έναν απόγονο. Κι αν είστε αδέσμευτοι, το πλάσμα που έχετε στο μυαλό σας διεκδικήστε το, αφού η ερωτική σας τύχη, δουλεύει για εσάς και θα είναι τώρα ευκολότερο, το να κάμψετε τις ερωτικές του αντιστάσεις. Ευνοούνται ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις

Καρκίνος

Μια περίεργα αισιόδοξη εβδομάδα ξεκινάει από σήμερα για εσάς, όπου στόχοι και φιλοδοξίες σας θα δείτε να δρομολογούνται. Ο ερωτικός τομέας, έχει σίγουρα πολλά να σας δώσει, με τη μία και μοναδική προϋπόθεση, να είστε ανοιχτοί στις προθέσεις ερωτικών εξομολογήσεων, ανεκτικοί σε αιτήματα επανεξέτασης ερωτικών επιστροφών, φλερτ που θα προέρχονται από ανθρώπους που ούτε καν θα πιστεύατε, ότι μπορεί να τρέφουν αισθήματα τόσο δυνατά για εσάς. Αλλάξτε την ερωτική σας ζωή, αφού πρώτα ξεφορτώσετε συναισθηματικά βαρίδια που προέρχονται από το χτες.

Λέων

Η προσωπική και ερωτική σας κατάσταση, σχολιάζεται από αδιάκριτους ανθρώπους τις ημέρες αυτές, επειδή δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν ώστε να σας διαβάλουν. Πιθανόν να έχετε αποκτήσει ερωτικούς ανταγωνιστές, είτε γιατί αρέσετε όπου και αν βρεθείτε, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση και προσπαθούν να παρέμβουν με πλάγιους τρόπους σ αυτή, προκειμένου να τη διαβρώσουν. Προσέξτε εκείνους που εμπιστεύεστε. Μην κοινοποιείτε τα μυστικά της ερωτικής σας ζωής. Τέλος ας προσέξετε περισσότερο εσείς που διατηρείτε μία παράλληλη ερωτική κατάσταση.

Παρθένος

Ένα άτομο από το φιλικό ή εργασιακό σας περιβάλλον θα σας φλερτάρει, έχοντας μεγάλες πιθανότητες να κάμψει τις ερωτικές σας αντιστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σας βάλει στη διαδικασία να επιχειρήσετε να μάθετε ένα καινούργιο πράγμα ή να ασχοληθείτε με μία νέα δραστηριότητα εξασφαλίζοντας έτσι, περισσότερο χρόνο στο να περνάτε μαζί του. Ο έρωτας βρίσκει σε σας τον τρόπο να σας ξεμυαλίσει με ερωτικούς πειρασμούς και σε μερικές περιπτώσεις θα τα καταφέρει. Έχετε κάθε προϋπόθεση, να αλλάξετε την αισθηματική και ερωτική σας κατάσταση.

Ζυγός

Αντί να παραπονιέστε ότι στην ερωτική σας ζωή, βασιλεύει η μονοτονία και τίποτα προς το παρόν δεν υπάρχει που να δείχνει ότι κάτι θα είναι ικανό να αναταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα, όμως έχετε πάρει ήδη τα σημάδια, ότι πλησιάζει μία ανατροπή, που είτε εσείς θα την προκαλέσετε, είτε κάποιο άλλο πρόσωπο και αυτή η κατάσταση θα αλλάξει άρδην. Ακόμα και σε σχέση εάν βρίσκεστε, ο αέρας της ελευθερίας, ζωηρεύει μέσα σας. Φτιάξτε τον προσωπικό σας χώρο, μετατρέποντάς τον σε ερωτική φωλιά και να είστε σίγουροι, ότι σύντομα, δε θα είστε μόνοι για πολύ. Οι ημέρες γεννούν νέους έρωτες.

Σκορπιός

Η διάθεσή σας παίζει καθοριστικό ρόλο, στο πως θα εξελιχθούν πολλά σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Ευτυχώς η εβδομάδα αυτή ξεκινά με θετική σκέψη και τόνους αισιοδοξίας, κάτι που θα φαίνεται στο πρόσωπό σας και θα εκπέμπετε σε όποιο περιβάλλον κι αν κινηθείτε. Πλάσματα προικισμένα με ιδιαίτερο μαγνητισμό, θα καταφέρετε την εβδομάδα αυτή, να κατακτήσετε την καρδιά ενός ανθρώπου, που πιθανόν να διέπεται από μια αναγνωρισιμότητα στους χώρους που δραστηριοποιείται, ή είναι για σας ένας έρωτας, που δεν τελεσφόρησε κάποτε. Ετοιμαστείτε για τα καλύτερα.

Τοξότης

Πιθανόν τις ημέρες αυτές, να απασχολεί το μυαλό και την καρδιά σας, ένα άτομο, που το προηγούμενο διάστημα, κατάφερε να κλέψει τη σκέψη σας, διεγείροντας ερωτικά κέντρα. Πιθανόν να σας μίλησε με λόγια που έπαιξαν με τις ευαίσθητες χορδές του ψυχισμού σας, που την εποχή αυτή δε βρίσκεται σε ισορροπία. Επειδή όμως στους καιρούς που ζούμε, κάποιοι άνθρωποι δίχως να το καταλαβαίνουμε λειτουργούν χειριστικά, προσπαθήστε να το αναγνωρίσετε από εκείνα που σας λέει, ή απαιτεί από εσάς. Μην εξιδανικεύετε πλάσματα που μπορεί να εκμεταλλευτούν τα αισθήματά σας.

Αιγόκερως

Η εικόνα σας και η εξωτερική σας εμφάνιση, χρειάζονται ανανέωση, έτσι ώστε ακόμα και με το παρουσιαστικό σας, να δημιουργείτε θετικές εντυπώσεις, όπου κι αν παρευρεθείτε. Ο έρωτας ζητά από εσάς να ανανεωθείτε αλλάζοντας στάση στον τρόπο που μερικά πράγματα αντιμετωπίζατε. Εάν το προηγούμενο διάστημα μπήκατε σε μία σχέση που από την αρχή είχε προβληματικά σημεία και αφού δώσατε χρόνο στον άνθρωπο που συνδεθήκατε να τα διορθώσει, έτσι τώρα εφόσον δεν είδατε την βελτίωση που αναμένατε, ίσως να είναι καιρός τη σχέση αυτή να την αφήσετε πίσω. Δείτε το..

Υδροχόος

Θα ξοδέψετε χρήμα και χρόνο προκειμένου να κερδίσετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Θα έχετε μία τάση να κάνετε υπερβολές που θα μοιάζουν και λίγο σαν να θέλετε να δωροδοκήσετε την αγάπη του, να κερδίσετε με τα φερσίματά σας την προσοχή του, ή να ξανά κερδίσετε το χαμένο έδαφος, μία σχέσης που ήδη έχετε αλλά δεν πάνε καλά τα πράγματα όπως πρώτα. Η εξωτερική σας εμφάνιση θα μπει στο στόχαστρο να την επιμεληθείτε, ενώ δεν αποκλείεται για το λόγο αυτό, να κάνετε κάποιες αγορές, που λίγο αργότερα θα σας είναι άχρηστες.

Ιχθύς

Δεν αφήνετε και πολλά περιθώρια στον έρωτα να κάνει το θαύμα του τις ημέρες αυτές, αφού έχετε απορροφηθεί από ένα σωρό υποχρεώσεις που τρέχουν με έντονους ρυθμούς στη διάρκεια της καθημερινότητάς σας. Όμως φαίνεται από τα άστρα, πως θα παρευρεθείτε σε μία συντροφιά και σε κλίμα χαλαρό, θα κάνετε μία πολύ σπουδαία νέα γνωριμία. Όσο κι αν κάποια πράγματα τα βαριέστε και προτιμάτε να κάτσετε σπίτι και να τα αποφύγετε, προσπαθήστε να μην αρνηθείτε μια πρόσκληση, ή ερωτική πρόκληση, που σίγουρα λίγο αργότερα, θα διαπιστώσετε πόσο ενδιαφέρον έχει.

πηγή: oroskopos.tv