Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αστρολόγος αποκαλύπτει: Αυτό το ζώδιο φταίει που ο κορωνοϊός γονάτισε την Ιταλία

Είναι το ζώδιο που κυβερνά τους πνεύμονας

Αστρολόγος αποκαλύπτει: Αυτό το ζώδιο φταίει που ο κορωνοϊός γονάτισε την Ιταλία
Ζώδια 15.06.2020 09:32
Από Youweekly Team

Κι όμως οι αστρολόγοι έδειξαν έναν ζώδιο το οποίο, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους, φταίει που ο κορωνοϊός γονάτισε την Ιταλία! Ποιο είναι;

Τις πρώτες ημέρες του 2020, οι αστρολόγοι πραγματοποιούσαν την καθιερωμένη τους «παρέλαση» από τα τηλεοπτικά πλατό, κάνοντας προβλέψεις για τη νέα χρονιά. «Το νέο έτος θα φέρει ευτυχία, σταθερότητα, ευημερία», καθησύχαζαν το κοινό.

Ο αρθρογράφος των New York Times αρχίζει το κείμενό του διερωτώμενος αν «άραγε έχουν όλοι απολύσει τον αστρολόγο τους ακόμα». Σύμφωνα με τα άστρα, το 2020 θα ήταν εξαιρετικά ευνοϊκό για τα προσωπικά των Αιγόκερων, οι Ζυγοί θα ανέκαμπταν οικονομικά, ενώ οι Ταύροι θα έκαναν πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. Φυσικά για τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων παγκοσμίως, ανεξαρτήτως ζωδίου, συνέβησαν ακριβώς τα αντίθετα.

Δείτε, επίσης, και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια αυτής της εβδομάδας

Αυξημένο ενδιαφέρον για τα ζώδια εν μέσω καραντίνας

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι τα καθημερινά γεγονότα της ζωής τους επηρεάζονται από τις κινήσεις και τις θέσεις των πλανητών και του ήλιου, παρόλο που η επιστήμη διαφωνεί. Οι περισσότεροι ψυχολόγοι συμφωνούν ότι η αστρολογία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην «προκατάληψη επιβεβαίωσης» – την ανθρώπινη τάση να αναζητούμε και να δεχόμαστε πληροφορίες που επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη πιστεύουμε. Οι αστρολόγοι γράφουν τα ωροσκόπια τους με έναν τόσο ευρύ και γενικό τρόπο που ο καθένας θα μπορούσε να βρει κάτι που να ισχύει, ειδικά αν το αναζητούν πραγματικά, λένε οι αντίμαχοι των αστρολόγων. Άλλωστε, αν τα ζώδια ίσχυαν και τα άστρα μπορούσαν να προβλέψουν τις εξελίξεις, μία παγκόσμια πανδημία λογικά θα έπρεπε να είχε διαφανεί.

Παρόλα αυτά, τους τελευταίους μήνες τα ωροσκόπια φαίνεται να είναι πιο δημοφιλή από ποτέ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρείχε η Lucie Greene, αναλύτρια πολιτιστικών τάσεων, οι ιστοσελίδες Dazed και Refinery29 ανέφεραν μια μεγάλη αναγνωσιμότητα σε άρθρα για ζώδια. Το Dazed Beauty σημείωσε αύξηση 22% στην κίνηση της συγκεκριμένης κατηγορίας αυτό το τρίμηνο σε σχέση με το προηγούμενο. Ένα θέμα από το Refinery29 με τίτλο «The Super Pink Moon in Libra is Good News for Your Relationships» ήταν ένα από τα κορυφαία άρθρα τον περασμένο μήνα. Η Comscore, μια εταιρεία αναλυτικών μέσων, δείχνει ότι η επισκεψιμότητα σε δημοφιλείς ιστότοπους αστρολογίας όπως το Astro, το CafeAstrology και το AstrologyZone, αυξήθηκε κατακόρυφα τον Μάρτιο σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο.

«Η αστρολογία για εμάς είναι μια κατηγορία με σταθερά υψηλή απόδοση σε όλους τους ιστότοπούς μας», δήλωσε η Emma Rosenblum, αρχισυντάκτρια για την κατηγορία lifestyle στο Bustle Digital Group, με τα σάιτ Bustle, Elite Daily, Romper, NYLON και The Zoe Report .«Αντί των παραδοσιακών θρησκειών και της πνευματικότητας, νομίζω ότι μερικοί άνθρωποι – ιδιαίτερα σε αυτήν την περίοδο αβεβαιότητας – στρέφονται ακόμη περισσότερο στα ωροσκόπια», λέει.

Κάποτε τα ωροσκόπια ήταν εντελώς απολιτίκ και μιλούσαν κυρίως για ταξίδια και ερωτικά. Υπήρχε ελάχιστη συσχέτιση με την παγκόσμια οικονομία, τη συστημική ανισότητα και άλλες καταστάσεις, οι οποίες επηρεάζουν αναμφισβήτητα την τύχη ενός ατόμου. Αλλά, τα τελευταία χρόνια, οι προβλέψεις έχουν προχωρήσει συνειδητά σε μια πιο πολιτική και οικονομική κατεύθυνση. «Βασικά, η αστρολογία ξύπνησε», γράφουν οι ΝΥΤ.

Αυτό είναι το ζώδιο που... φταίει για τον κορωνοϊό στην Ιταλία σύμφωνα με τους αστρολόγους

Η Chani Nicholas, που θεωρείται «αστρολόγος κοινωνικής δικαιοσύνης», δήλωσε ότι γνώριζε πως το 2020 θα ήταν δύσκολο, αλλά δεν ήταν μόνο τα αστέρια που της έδωσαν αυτή την ένδειξη. «Είναι έτος εκλογών. Και τα χρόνια των εκλογών είναι πάντα δύσκολα», είπε και πρόσθεσε πως αισθάνθηκε από την αρχή σίγουρη για τις εικασίες της.

«Αυτή η πανδημία είναι μεγαλύτερη από ό,τι θα μπορούσαμε να προβλέψουμε, παρόλο που γνωρίζαμε ότι φέτος θα ήταν δύσκολη χρονιά. Αλλά το θέμα τώρα είναι, τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα; Τώρα κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον. Δεν κοιτάζουμε συνεχώς τους πλανήτες».

Η φημισμένη αστρολόγος Susan Miller, που τον Ιανουάριο είχε εμφανιστεί στο CBS New York προβλέποντας ότι το 2020 θα ήταν «μια υπέροχη χρονιά με ευημερία», τον προηγούμενο μήνα δέχτηκε έναν καταιγισμό μηνυμάτων στους λογαριασμούς της στα social media. «Τα γράφεις πολύ ωραία, αλλά ξέχασες τον ιό Covid-19 και την απώλεια θέσεων εργασίας», ξέσπασε ένας χρήστης.

Η αστρολόγος απάντησε ρίχνοντας το φταίξιμο στον Πλούτωνα. Προφανώς, ο μικρός αλλά ισχυρός πλανήτης «ρυθμίζει τεράστια οικονομικά ζητήματα, μάζες ανθρώπων – και ιούς». Στη συνέχεια εξήγησε γιατί ορισμένες χώρες επηρεάστηκαν περισσότερο από άλλες: «Η Ιταλία κυβερνάται από τους Δίδυμους, γιατί ο Ιούνιος είναι ο μήνας που οι πολίτες γιορτάζουν την ενοποίηση της Ιταλίας. Ο Δίδυμος κυβερνά τους πνεύμονες, γι ‘αυτό και η Ιταλία χτυπήθηκε τόσο σκληρά – αυτός ο ιός επιτίθεται στους πνεύμονες». Όσο για τη μοίρα των Ηνωμένων Πολιτειών (Καρκίνο), η Miller προέβλεψε ότι ο ιός θα «μαίνεται» τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο και στη συνέχεια θα εξασθενίσει τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά θα επανέλθει το φθινόπωρο, και ενδεχομένως να επεκταθεί έως τα μέσα Δεκεμβρίου.

Οι προβλέψεις αυτές βέβαια ταιριάζουν με όσα είχαν ήδη προβλέψει πολλοί κορυφαίοι επαγγελματίες υγείας σχετικά με την πρόοδο του ιού. Έτσι, ίσως η Miller όπως πολλοί αστρολόγοι της νεότερης γενιάς, δεν παίρνει μόνο ενδείξεις από τα αστέρια αυτές τις μέρες. Ωστόσο, η λεγεώνα των θαυμαστών της έδειξε για ακόμη μία φορά απολύτως ικανοποιημένη…

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί για την εξέλιξη του κορωνοϊόύ - «Η επιδημία θα παρουσιάσει...»

Ο Κώστας Λεφάκη προειδοποιεί για την εξέλιξη του φονικού ιού, κορωνοϊού. Στην Ελλάδα τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 80 με τον κορυφαίο αστρολόγο να αναφέρει πως «η επιδημία θα παρουσιάσει μια υποχώρηση μετά τον Απρίλιο».

Την πρόβλεψή του για τον κορωνοϊού και την εξέλιξη του, με βάση την αστρολογία, έκανε μέσω ανάρτησης στη σελίδα του στο Facebook ο Κώστας Λεφάκης με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Κορωνοϊός ~ Ωροσκόπιο 31.12.2019

κορωνοϊός  Κώστας Λεφάκης

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Κίνας για τη νέα επιδημία, 31.12.2019 ορίζεται αστρολογικά η ημερομηνία γέννησης αυτού του κορωνοϊού. Οι όψεις που παρατηρούμε εκείνη την ημέρα είναι: Ήλιος στον Αιγόκερω, Σελήνη στους Ιχθύς, Άρης στην 28η μοίρα του Σκορπιού.

Η 28η και 29η μοίρα του Σκορπιού στην συμβολαιολογία θεωρούνται το κεντρί του ζωδίου αυτού. Δηλαδή είναι μια μοίρα που ενεργοποιεί κινδύνους, γεγονότα και δοκιμασίες. Ο Κρόνος είναι σε απόλυτη σύνοδο με τον Πλούτωνα στην 22ο μοίρα του Αιγόκερω. Ο Ερμής βρίσκεται στην 3η μοίρα του Αιγόκερω, η Αφροδίτη στην 14η του Υδροχόου.

Ο Δίας σχηματίζει μια στενή προσέγγιση με τον Ερμή και αυτός στην αρχή του Αιγόκερω. Το ωροσκόπιο του φαινομένου δείχνει μια κρισιμότητα στην εξέλιξη για αρκετούς μήνες με μεγάλη συνέπεια, εκτός της παγκόσμιας υγείας και στην παγκόσμια οικονομία. Οι όψεις του ωροσκοπίου δείχνουν μια περιπλοκή. Το στοιχείο που κυριαρχεί είναι εκείνο του νερού και το οποίο δεν ελέγχεται.

Είχαμε άλλωστε προβλέψει ―εδώ και μια διετία, αλλά και παλαιότερα― ότι το φαινόμενο της πολυαστρίας στον Αιγόκερω, διάρκειας 3 μηνών, φέρνει μια μεγάλη δοκιμασία και χαρακτηρίζει τη χρονιά περίοδο που θα σημειωθούν υποχρεωτικές παγκόσμιες αλλαγές και αιφνίδιες απειλές. Το επίκεντρο της εξέλιξης είναι η Πανσέληνος του Μαρτίου, στις 9 καθώς η πολυαστρία στον Αιγόκερω σε σχέση με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα άμεσα, διαταράσσει την παγκόσμια υγεία, αλλά και την παγκόσμια ασφάλεια. Δοκιμάζεται η ασφάλεια, η υγεία, αυξάνει ο φόβος, δοκιμάζεται ακόμα η διαμονή, η κατοικία, η ιδιοκτησία και η στέγαση.

Πλήττεται η επικοινωνία και στερεύει για όλο τον Μάρτιο η τύχη της ανθρωπότητας. Πρωταγωνιστές της περιόδου αυτής είναι η συνάντηση των τεσσάρων στον Αιγόκερω (Άρης, Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας) και η σημερινή Πανσέληνος. Σύμφωνα με την έναρξη και την πορεία των μηνών αυτής της κρίσιμης χρονιάς, η επιδημία θα παρουσιάσει μια υποχώρηση μετά τον Απρίλιο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου;

Άση Μπήλιου - ζώδια: Μέχρι το 2022 μας χτυπάνε Εκλείψεις

Share