Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου;

Ποια από τα 12 ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε αναλυτικά τις καθημερινές, αλλά και ερωτικές προβλέψεις. Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου;

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες σήμερα, είτε στην δουλειά ή στο σπίτι για να ξεφορτωθείτε ένα σωρό πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε τη καχυποψία και μην είστε χειριστικοί, τόσο στα ερωτικά, όσο και με τα παιδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάθε δυσκολία σας εξελίσσει, ενώ ταυτόχρονα, σας υποχρεώνει να δείτε την πραγματικότητα με άλλα μάτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μια παλιά σας ιδέα ή σχέδιο.

ΛΕΩΝ

Ισως ολοκληρώσετε μια αγορά ή μια συμφωνία, από την οποία περιμένετε οικονομικό κέρδος και άλλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέρα με συναισθηματικές, και οικονομικές εμμονές.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως θυμηθείτε την στιγμή που βγαίνατε με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Κάντε του ένα τηλέφωνο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πιθανό σήμερα να έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι, χόμπι και ωραίες δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χάρη και η γοητεία σας λάμπουν λίγο περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της μέρας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κουραστείτε πάρα πολύ με θέματα επαγγελματικά, τα οποία θα επηρεάσουν τη ψυχολογία σας και την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γίνεστε πιο κοινωνικοί από ποτέ, βγαίνετε, διασκεδάζετε και γίνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί. Χαμογελάστε!

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε στρατηγικούς σχεδιασμούς ή να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία.

Κόκκινο συναγερμό σήμανε ο Κώστας Λεφάκης μέσα από τις αστρολογικές προβλέψεις του, με τον ίδιο να σημειώνει πως πρόκειται να είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα για όλα τα ζώδια, με εντάσεις και αναπάντεχες εκπλήξεις τις οποίες θα πρέπει να προσέξουμε. Δείτε εδώ αναλυτικά.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη 17 Ιουνίου;

Κριός

Ο έρωτας καμιά φορά χρειάζεται και μέσον. Εάν λοιπόν υπάρχει ένας άνθρωπος που θα επιθυμούσατε να τον φέρετε στη φωλιά σας, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός κοινού σας προσώπου στο να μεσολαβήσει και να κανονίσει μαζί του μία συνάντηση. Η λέξη «προξενιό» μπορεί τυπικά στους καιρούς μας να είναι παρωχημένη, όμως δε σημαίνει πως σε μερικές περιπτώσεις δεν μπορεί να γίνει αποδοτική. Έχετε ένα πόθο μέσα σας που ζητά εκτόνωση. Ελιχτείτε και πολιορκήστε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, με τρόπους διπλωματικούς.

Ταύρος

Με την διεύρυνση του φιλικού κοινωνικού αλλά και επαγγελματικού σας κύκλου, από δω και στο εξής, μπαίνουν στη ζωή σας κάποια πρόσωπα που την εμπλουτίζουν με πολλά ενδιαφέροντα και προοπτικές εξέλιξης. Γνωριμίες τόσο διαφορετικές σε χαρακτήρα αλλά και από το δικό σας τρόπο ζωής, θα σας γοητεύσουν με τη στάση και την ευφυΐας τους. Κάπου εκεί να ξέρετε, μπορεί να κρύβεται και ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, ή είστε αδέσμευτοι την περίοδο αυτή. Ο έρωτας έρχεται ξαφνικά κι αναπάντεχα.

Δίδυμοι

Μία οικονομική βοήθεια ή υποστήριξη θα λάβετε σήμερα κι έτσι ίσως σκεφτείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας ή σε κάποιον που αγαπάτε, κάποιες ευχάριστες στιγμές, με όμορφες συζητήσεις πάνω από ένα ποτήρι κρασί, ίσως προσφέροντάς του κι ένα μικρό συμβολικό δώρο, ως ένδειξη του έρωτά σας. Μπορεί αυτός να είναι ο άνθρωπος που κρύβεστε στην αγκαλιά του, ή εκείνος που σκοπεύετε να κάμψετε τις ερωτικές του αντιστάσεις. Την εποχή αυτή δημιουργούνται πολλές παράλληλες σχέσεις, με πολύ πόθο και αδρεναλίνη. Πρέπει όμως αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο να είστε αρκετά προσεκτικοί.

Καρκίνος

Καριέρα και προσωπική ζωή θα σας απασχολήσουν τις μέρες αυτές. Θέλετε να δείξετε και να αποδείξετε, ότι σας είναι εύκολο να τα συνδυάσετε και τα δύο αλλά έχετε υπόψιν σας πως θα δυσκολευτείτε. Άλλωστε ο έρωτας έρχεται να σας ξεσηκώσει, στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σας, ή ενός παλιού συνεργάτη σας. Ακόμα και αν εσείς δεν ασχολείστε απορροφημένοι από την καριέρα σας με ζητήματα καρδιάς, να ξέρετε, ότι ο θεός του έρωτα, έχει άλλα σχέδια για σας. Να ξέρετε ότι στην περίπτωση που βρίσκεστε σε μια ερωτική σχέση, θα ξεμυαλιστείτε από πρόσωπο υψηλόβαθμο.

Λέων

Με πνεύμα οργανωτικό και πρακτική σκέψη, θα καταφέρετε σήμερα να κερδίσετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Άρα εάν είστε δεσμευμένοι, καλό θα ήταν να προσφέρετε στο σύντροφό σας λίγο παραπάνω χρόνο, στο να βρεθείτε και να κανονίσετε το πως θα επιμεληθείτε μαζί τον προσωπικό σας χώρο. Ή να προγραμματίσετε, μία μικρή απόδραση μόνο για δύο. Προξενιό σας φέρνει ένας φίλος σας, στην περίπτωση που δε βρίσκετε σε σχέση το διάστημα αυτό. Πάρτε το στα σοβαρά, γιατί έχει προοπτική.

Παρθένος

Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε μία ανιαρή συγκέντρωση επαγγελματικής φύσεως, ή σε μια κοινωνική εκδήλωση που αρχικά βαριόσασταν να παρευρεθείτε και να αποδεχτείτε την πρόσκληση να συμμετάσχετε. Για το λόγο αυτό, μην πείτε όχι εάν προσκληθείτε, να παρευρεθείτε με τη φυσική σας παρουσία σε ένα τέτοιο μέρος, όσο και αν θέλετε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε. Μια γνωριμία που θα κάνετε τώρα, θα κατακτήσει όχι μόνο το μυαλό σας αλλά και την καρδιά σας ερωτικά, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό.

Ζυγός

Ασφαλώς και θέλετε να βγείτε από πολλά συναισθηματικά αδιέξοδα που έχετε βρεθεί αρκετό χρονικό διάστημα τώρα. Το λάθος όμως που κάνετε, είναι να περιμένετε από τον «άλλο» να πάρει την πρωτοβουλία της εξέλιξης στην σχέση που ήδη έχετε, ή που προσπαθείτε να δημιουργήσετε μαζί του. Για αρχή θα σας προέτρεπα να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε πρώτα από τον εαυτό σας, όπως και να υπερβείτε συναισθηματικά εμπόδια που προέρχονται από το χτες, ίσως και από μία άλλη ερωτική κατάσταση που έληξε ή λήγει, αλλά δεν έχουν κατασταλάξει αρκετά θέματα ακόμα.

Σκορπιός

Ένας άνθρωπος από το ερωτικό σας παρελθόν, ή ένας έρωτας που τους προηγούμενους μήνες ήρθε ξαφνικά και έτσι ξαφνικά έφυγε από τη ζωή σας, τώρα απασχολεί εκ νέου το μυαλό και την καρδιά σας. Να ξέρετε ότι η δική σας τακτική τον αποθάρρυνε από το να συνεχίσει να είναι μαζί σας, γιατί φροντίσατε εξαρχής να του δείξετε το ρυθμό που θα θέλατε να έχει αυτή η σχέση, τους όρους τα δικά σας «θέλω» και τις επιθυμίες κι αγνοήσατε τι θα ικανοποιούσε εκείνος και την ποιότητα του χαρακτήρα του.

Τοξότης

Δείτε τον έρωτα με μια πιο ανανεωμένη οπτική. Ξεκολλήστε από όσα το προηγούμενο διάστημα σας απογοήτευσαν από έναν άνθρωπο που στάθηκε ανάξιος του έρωτα και της αγάπης σας για εκείνον. Ανοίξτε τα φτερά σας και προκαλέστε εκ νέου την ερωτική σας τύχη. Εάν μάλιστα το προηγούμενο διάστημα, είχατε κάνει μία γνωριμία που κάτι πήγαινε να γίνει πιο ερωτικό μεταξύ σας αλλά δεν το ευνόησαν οι συνθήκες και οι περιστάσεις, τώρα θα έχετε την ευκαιρία, να πιάσετε εκ νέου το νήμα από την αρχή και να επανεκκινήσετε τη σχέση αυτή. Αρπάξτε λοιπόν την ευκαιρία.

Αιγόκερως

Ευθύνες για τη στάση σας στη σχέση που διατηρείτε θα σας καταλογίσει ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, για κάποιο θέμα που έχει ήδη προκύψει εξαιτίας της δικής σας διαχείρισης. Όμως ίσως τελικά να φταίει εκείνος που παίρνει «άκυρες και άκαιρες» πρωτοβουλίες που δημιουργούν περισσότερα θέματα. Μήπως να του βάζατε κάποια όρια μιας και έχει ξεφύγει; Αν είστε μόνοι κάποιο άτομο του κύκλου σας, λειτουργεί σαν ερωτικός αντίζηλος και πιθανόν να σας διαβάλλει στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Καλό θα ήταν να ανακαλύψετε πόσο το επηρεάζει τελικά.

Υδροχόος

Παραπονούμενος μπορεί να βγει ο σύντροφός σας σήμερα, γιατί κάποιες υποσχέσεις που του δώσατε, μάλλον δεν τις ιεραρχήσατε σωστά και τώρα έχουν μείνει πίσω. Ίσως μάλιστα η αντίδρασή του– όχι αδικαιολόγητα- να είναι τέτοια, που για να κατευναστούν τα πνεύματα, ίσως χρειαστεί η παρέμβαση ενός τρίτου ανθρώπου, προκειμένου να εξομαλυνθεί η μεταξύ σας κατάσταση. Εάν είστε μόνοι και το τελευταίο διάστημα προσπαθείτε να καταφέρετε ένα πλάσμα που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά, βάλτε ένα φίλο σας να του μιλήσει για να ανακληθούν οι αναστολές του.

Ιχθύς

Με όλα όσα χρειάζεται και απαιτεί από εσάς η καθημερινότητά σας, κάπου τις ημέρες αυτές, έχετε πάει πίσω την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, μην αφήνετε να σας διαφεύγουν μικρές αλλά ουσιαστικές λεπτομέρειες που αφορούν το σύντροφό σας, τις επιθυμίες και τα «θέλω» του. Μην τον θεωρείτε δεδομένο και ότι θα είναι πάντα εκεί και θα σας περιμένει, ο άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα, κάτι πήγε να γίνει ερωτικά μεταξύ σας. Εάν έχετε μία ερωτική επαφή και ο άνθρωπος αυτός είναι σε ένα γάμο, μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις.