Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου

Ποια από τα 12 ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε αναλυτικά τις καθημερινές, αλλά και ερωτικές προβλέψεις. Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου;

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε την τάση να συγχωρείτε τους άλλους, να κάνετε συμβιβασμούς, να είστε εξαιρετικά διπλωματικοί

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα δεν θα σας επηρεάζουν οι ενέργειες των ανθρώπων που είναι απαισιόδοξοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απομακρύνετε από τη ζωή σας τους ανθρώπους που το μόνο που κάνουν είναι να παραπονιούνται ή να κακολογούν τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα προσέξτε πάρα πολύ τις οικονομικές σας υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

Η μέρα είναι ευνοϊκή για ταξίδια. Φύγαμε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει η πιθανότητα να συνεργαστείτε ξανά επαγγελματικά με κάποιο άτομο από το παρελθόν…

ΖΥΓΟΣ

Δεν πρέπει να βιαστείτε να αποφασίσετε για μια μεγάλη αγορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να απογοητευτείτε από τις ενέργειες άλλων, που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την περιουσία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να ασχοληθείτε με θέματα νομικής φύσεως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στην υγεία σας αυτή την εβδομάδα – ψυχική και σωματική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να συζητήσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο σπίτι και στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα προσπαθήσετε να εκπληρώσετε τις περισσότερες από τις υποχρεώσεις σας.

Κόκκινο συναγερμό σήμανε ο Κώστας Λεφάκης μέσα από τις αστρολογικές προβλέψεις του, με τον ίδιο να σημειώνει πως πρόκειται να είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα για όλα τα ζώδια, με εντάσεις και αναπάντεχες εκπλήξεις τις οποίες θα πρέπει να προσέξουμε. Δείτε εδώ αναλυτικά.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη 18 Ιουνίου

Κριός

Μικρά καλά κρυμμένα μυστικά, θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια που θα σας εκπλήξουν. Πιθανόν κάποιος άνθρωπος δικός σας να μη βλέπει με καλό μάτι το άτομο που προσπαθείτε να φέρετε στην αγκαλιά σας και που υπάρχει η πιθανότητα να προέρχεται από το ερωτικό σας παρελθόν. Ίσως πριν του δώσετε την ευκαιρία αυτή, να μάθετε στο διάστημα που τρέχει, τι ακριβώς έκανε στη ζωή του, μέχρι να σας ζητήσει να επανανακινήσετε τη σχέση σας, ή μπορεί τελικά να ανήκει αλλού και να σας το κρύβει. Έχετε το χρόνο αλλά και τη διαίσθηση στο να το καταλάβετε.

Ταύρος

Ο έρωτας έρχεται με αρκετές δόσεις νοσταλγίας φορτωμένος, αφού δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να κάνετε μία τυχαία συνάντηση, με έναν άνθρωπο, που μπορεί να υπήρξατε κάποτε ζευγάρι, ή να ήταν φίλος σας και ξαφνικά η σχέση αυτή να αλλάξει και να αποκτήσει μάλιστα ερωτική χροιά. Φυσικά το παραπάνω σενάριο ακούγεται τέλειο, αρκεί την εποχή αυτή να είστε μόνοι και αδέσμευτοι από άλλες αισθηματικές υποχρεώσεις. Στην περίπτωση όμως που διατηρείτε μία μόνιμη ερωτική σχέση, προσέξτε να μην ξεμυαλιστείτε από το “χτες” και διαταράξετε τις ισορροπίες της.

Δίδυμοι

Μερικές φορές βρίσκεστε με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο, ιδίως όταν καταλάβετε ότι μερικά πράγματα δεν περνούν απ το χέρι σας, στο να κάνετε κάποιες παρεμβάσεις που συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ερωτικά, την εποχή αυτή είναι ευεπηρέαστος σε λόγια και νουθεσίες που προέρχονται από άτομα του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, κάτι που σας ενοχλεί, αλλά για λόγους διακριτικότητας δεν μπορείτε να του δείξετε ότι είστε αντίθετοι. Κερδίστε τον κάνοντας επίκληση στο συναίσθημά του και όχι θέτοντας τους δικούς σας όρους.

Καρκίνος

Να θυμάστε ότι τις ημέρες αυτές, υπάρχει έντονη η πιθανότητα, να συναντηθείτε ακόμα και από σύμπτωση, με έναν άνθρωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο, που κάποτε ελπίζατε σε μία ερωτική επανασύνδεση μαζί του και οι ελπίδες σας διαψεύσθηκαν. Ναι, αλλά διαπιστώσατε λίγο αργότερα, πόσα καταφέρατε μετά από αυτή τη σχέση και τι γλιτώσατε που τελικά δεν ήσασταν μαζί του. Τώρα σα νέος ερωτικός πειρασμός, θα έρθει για να ξεσηκώσει από μέσα σας ελπίδες που καλό θα ήταν να αποφύγετε να ανακαλέσετε. Κοιτάξτε μπροστά και μόνο εκεί.

Λέων

Κάθε φορά που προσπαθείτε να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, νομίζετε ότι εκείνη δεν ανταποκρίνεται, γιατί πέφτετε επάνω σε προβληματικούς ανθρώπους. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Το λάθος που κάνετε κατά τη γνωριμία σας με ένα άτομο που αναπτύσσεται μεταξύ σας ερωτική χροιά, είναι ότι το συγκρίνετε ή βρίσκετε ομοιότητες, με κάποιον άνθρωπο που υπήρξατε μαζί ερωτικά στο παρελθόν. Απαλλαγείτε λοιπόν από συναισθηματικά βάρη, που σας βάζουν σε μια διαδικασία άμυνας αποθάρρυνσης και φόβου, μην τυχών και σας ξανά τύχη η στραβή περίπτωση.

Παρθένος

Ο άνθρωπος που μπορεί να ήσασταν ερωτικά για χρόνια μαζί, ίσως τώρα να σας δείξει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που είχατε την αντίληψη πως διέθετε. Η ανειλικρίνεια του, πιθανόν να σας κάνει να πέσετε από τα σύννεφα ή να πληγωθείτε. Μην του δώσετε όμως δεύτερη ευκαιρία για να επανορθώσει, αφού συνειδητά σας κορόιδευε επί σειρά ετών. Διώξτε από τη ζωή σας, ανθρώπους που δεν άξιζαν την αγκαλιά και τη συντροφικότητά σας. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός κι έτσι μια νέα ερωτική γνωριμία που θα κάνετε ή έχετε κάνει, θα σας κρύβει πράγματα που χρειάζεται να γνωρίζετε.

Ζυγός

Ασφαλώς η προσωπική και η ερωτική σας ζωή δεν αφορά κανέναν άλλο εκτός από εσάς ή αν συντροφεύεστε και το ταίρι σας. Όμως κάποιοι τρίτοι άνθρωποι, που δεν έχουν την αίσθηση της διακριτικότητας, θα προσπαθήσουν να μπούνε ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας, ή θα προσπαθήσουν να σας εκθέσουν για τη στάση και τις προτιμήσεις που έχετε στην ερωτική σας ζωή, ακόμα και αν οι ισχυρισμοί τους είναι εντελώς ψευδείς. Να θυμάστε ότι όποιος φωνάζει, δε βρίσκει το δίκιο του σχεδόν ποτέ. Αποχωρήστε και μην κάνετε καυγάδες, νομίζοντας ότι έτσι θα τους βάλετε στη θέση τους.

Σκορπιός

Μερικές φορές, κρατάτε μια θέση με τρόπο απόλυτο με αποτέλεσμα στα μάτια του συντρόφου σας, ή του ανθρώπου που προσπαθεί να σας γνωρίσει καλύτερα ώστε να σας πλησιάσει ερωτικά, να φαντάζεστε αδιάλλακτοι και αμετακίνητοι. Τις ημέρες αυτές, θα αλλάξετε τη στάση σας στον τρόπο που υπηρετείτε τις απόψεις τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας, στον τρόπο που τα ζητάτε από τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Αυτή η ώριμη στάση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τόσο την αισθηματική όσο και την ερωτική σας ζωή. Αναθεωρήστε ότι χρειάζεται αναθεώρηση.

Τοξότης

Η διάθεσή σας σήμερα, θα διέπεται από εσωστρέφεια και αμφιθυμία, με αποτέλεσμα να αισθανθείτε ότι όλα και όλοι σας φταίνε. Προσπαθήστε εάν βρίσκεστε σε μία σχέση να μην τα βάλετε με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, γιατί έχετε μια ευκολία να του χρεώνετε την αν εκπλήρωση των απωθημένων σας. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ο έρωτας θα έρθει από το παρελθόν, ένα παρελθόν που σας πλήγωσε και ο άνθρωπος αυτός θα σας ζητήσει να του δώσετε άλλη μια ευκαιρία. Ακόμη και σχέση να ξανά δημιουργηθεί, δε θα είναι ικανή να σας καλύψει συναισθηματικά.

Αιγόκερως

Το ερωτικό παρελθόν επανέρχεται και σε κάποιες περιπτώσεις κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Μία τυχαία συνάντηση, μία επαφή ακόμα και στα πλαίσια μιας συνεργασίας, ένα τηλεφώνημα που θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να συναντήσετε τον άνθρωπο που υπήρξατε κάποιο φεγγάρι ερωτικοί σύντροφοι, ανοίγουν από το παρελθόν κάποια κεφάλαια, που μέχρι τώρα πιστεύατε ότι είχαν κλείσει. Εάν έχετε προχωρήσει ερωτικά τη ζωή σας, ίσως το να δοκιμάζατε εκ νέου την αναζωπύρωση μία τέτοιας παρελθοντικής σχέσης να σας πήγαινε πίσω τελικά. Σκεφτείτε το.

Υδροχόος

Οι πειραματισμοί που μέχρι τώρα κάνατε στον τρόπο που αντιμετωπίζατε την προσωπική και ερωτική σας ζωή, καλό θα είναι να σταματήσουν. Τα αποτελέσματα που έφεραν οι επιλογές σας, είναι σίγουρο πως δε σας καλύπτουν ούτε όπως θα επιθυμούσατε, ούτε μπορούν να σας εγγυηθούν συναισθηματική και ερωτική σταθερότητα. Ως άνθρωποι αγαπάτε τη συντροφικότητα. Όμως εκείνοι οι άνθρωποι που διαλέγετε κάποιες φορές, λειτουργούν χειριστικά απέναντί σας και όταν το καταλάβετε αντιδράτε βραδύκαυστα. Ανακαλέστε στη μνήμη σας τα τυχών λάθη στις επιλογές σας.

Ιχθύς

Αποφύγετε να βάζετε στη ζωή σας τη γκρίνια και τις στιγμές που ενέχουν ένταση και βάλτε σ αυτή περισσότερες πινελιές δημιουργικότητας. Αναδείξατε τα ταλέντα και τις δεξιότητές που διαθέτετε, φιλικά και κοινωνικά, ασχοληθείτε με το ερασιτεχνικό θέατρο, τον αθλητισμό ή τον πολιτισμό. Μπείτε σε αντίστοιχες ομάδες. Θα κάνετε γνωριμίες με ανθρώπους που έχετε πολλά κοινά στον τρόπο σκέψη σας και δεν αποκλείεται μέσα από έναν τέτοιο κύκλο, είτε να συναντήσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας, ή πραγματικά κάποιον πρώην μεγάλο έρωτα που ζήσατε δυνατές στιγμές μαζί.