Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου

Δείτε αναλυτικά τις καθημερινές, αλλά και ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 22 Ιουνίου. Τι περιμένει τα 12 ζώδια; Ποια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους;

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Είστε ανανεωμένοι κι έτοιμοι να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟ

Δεν ξέρετε τι θέλετε και είναι ολοφάνερο. Εσωστρέφεια, διαλογισμός, γιόγκα, μια εκδρομή στο Αγιο Όρος; Κάτι πρέπει να σας βοηθήσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι να διεκδικήσετε ανθρώπους και να αρπάξετε ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αναμνήσεις σας συσσωρεύονται σήμερα και μπορεί να πυροδοτήσουν μια επιθυμία για έρθετε σε επαφή.

ΛΕΩΝ

Έχετε γεμίσει ως πάνω με υποχρεώσεις και περίεργες καταστάσεις. Δεν έχετε μάθει να λέτε όχι και τώρα ταλαιπωρείστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δουλειές που μείνανε στη μέση, χρέη που δεν ξοφλήσατε, προβλήματα στη σχέση που θέλουν άμεση λύση – τακτοποιήστε τα θέματά σας πριν γίνουν μόνιμη κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Οι ελεύθεροι θα περάσουν μια εβδομάδα ξεγνοιασιάς και φλερτ, που θα έρχεται από απροσδόκητους χώρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αντιλαμβάνεστε ότι είστε εσείς αυτοί που κινείτε τα νήματα, κάτι που σας αρέσει ιδιαίτερα...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματική επιτυχία που θα σας προσφέρει κάποια σημαντική ικανοποίηση όπου θα έχει και σημαντικά κέρδη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιστέψτε στον εαυτό σας και συνεχίστε με δυναμική διάθεση.

ΙΧΘΕΙΣ

Ίσως προσπαθείτε να συνεννοηθείτε με κάποιον στη δουλειά και μπορεί γενικά να σας φαίνεται δύσκολο, όμως πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια!

undefined

Η Άση Μπήλιου ανακοίνωσε πως όλα τα ζώδια θα τα χτυπήσουν οι αλλεπάλληλες εκλείψεις και θα συνεχίσουν μέχρι το 2022. Δείτε εδώ αναλυτικά.

Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Δευτέρα 22 Ιουνίου

Κριός

Μπορεί λόγω νευρικότητας, να μην είστε σε θέση να ακούσετε εκείνα που θα θέλει να σας πει ή να σας ζητήσει ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνος που κάτι ερωτικό πάει να γίνει μεταξύ σας, όμως δεν είναι απαραίτητο να τον αποπαίρνετε. Θα έχετε την τάση σήμερα να γίνεστε πολύ συχνά πνεύμα αντιλογίας και ώρες και φορές να διαφωνείτε για να μη φανεί ότι υποχωρείτε στα «θέλω» και στις επιθυμίες του ανθρώπου που σχετίζεστε. Η συμπεριφορά σας αυτή, μπορεί να γίνει παρεξηγήσιμη κι αυτό δε σας ωφελεί.

Ταύρος

Ή του ύψους ή του βάθους θα είναι ο αισθηματικός και ερωτικός σας τομέας τις ημέρες αυτές. Θα νομίζετε ότι τη μία στιγμή σας χαρίζεται ο κόσμος και την επόμενη ότι τελικά κάνατε τραγικό λάθος να πιστέψετε στη συμπάθεια ενός ανθρώπου. Εάν τώρα το προηγούμενο διάστημα είχατε έρθει κοντά με ένα άτομο από τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο και τώρα το δείτε να απομακρύνεται, μην απογοητεύεστε. Λίγο αργότερα πιθανόν να ανακαλύψετε, ότι δεν ήταν και τόσο ειλικρινές απέναντί σας, γιατί μπορεί να διατηρούσε παράλληλη σχέση.

Δίδυμοι

Λόγω απόσπασης της προσοχής σας σήμερα, ίσως ξεχάσετε να διεκπεραιώσετε κάτι που έχετε υποσχεθεί στο σύντροφό σας, ή δεν το ιεραρχήσετε σωστά. Αποτέλεσμα αυτής της παράληψης θα είναι να ακούσετε δικαιολογημένη από τη μεριά του γκρίνια. Μην αντιδράσετε θα έχει δίκιο. Εάν είστε μόνοι, προσπαθήστε να δείξετε στον άνθρωπο που φλερτάρετε πως θα έχετε συνέπεια σε εκείνα που του τάζετε. Άλλωστε μπορεί να κερδίσετε μεν μία θέση στην καρδιά του, δε σημαίνει πως θα έχει και διάρκεια. Ζήστε προς το παρόν το τώρα.

Καρκίνος

Καλύτερα προς το παρόν να είστε μόνοι, παρά να συνοδεύεστε από έναν άνθρωπο, που ερωτικά και αισθηματικά δε σας κατάλαβε ποτέ. Η ερωτική σας τύχη βρίσκεται στο καινούργιο και το καθαρό. Όχι στο δοκιμασμένο και αποτυχημένο μοντέλο που κάποτε ακολουθήσατε. Όπως έχετε την έφεση να θυσιάζεστε σε μία σχέση, το ίδιο να απαιτείτε και από τον άνθρωπο που πολιορκεί την καρδιά σας. Από δω και στο εξής, ημίμετρες ερωτικές σχέσεις δεν πρέπει να έχουν θέση στη ζωή σας. Μην μπλέκετε με ανθρώπους που πρέπει πρώτα να τα βρουν με τον εαυτό τους.

Λέων

Μπορεί να είστε άνθρωποι που ξεχωρίζετε για τη γοητεία σας, δε σημαίνει όμως ότι δεν έχετε τα τρωτά σας σημεία. Αγαπάτε την κολακεία και σε μερικές περιπτώσεις αυτή σας την έφεση κάποιοι την εκμεταλλεύονται προς όφελος τους. Εάν σήμερα αισθανθείτε κάποιον άνθρωπο να σας πολιορκεί με κομπλιμέντα και κολακείες κάτι άλλο θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει ή να κερδίσει από εσάς. Προσέξτε ιδιαίτερα σήμερα, το που λέτε και σε ποιον εμπιστεύεστε τα ερωτικά και αισθηματικά σας ζητήματα, αφού μπορεί να πάρει μία κουβέντα σας και να την παραποιήσει.

Παρθένος

Το ότι μπορεί σήμερα ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνος που προσπαθείτε να φέρετε στη φωλιά σας, να είναι απόμακρος, δε σημαίνει ότι φταίτε εσείς αλλά ο τρόπος που διαχειρίζεται την καθημερινότητά του. Κι επειδή η καθημερινότητα αυτή μας πιέζει και μας καταπιέζει όλους, είναι εύκολο να τα ρίχνουμε στον πιο κοντινό μας άνθρωπο ή στον πιο μπόσικο. Μη γίνετε λοιπόν τόσο συγκαταβατικοί για να μην του χαλάσετε την καρδιά, θα το πληρώσετε.

Ζυγός

Μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Αυτό για εσάς σημαίνει, ότι χρειάζεται να θέσετε τα όριά σας στη συμπεριφορά που κάποιες ώρες και στιγμές δείχνει απέναντί σας ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνος που εκμεταλλεύεται την ερωτική συμπάθεια που του δείχνετε. Σήμερα πιθανόν να δεχτείτε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα των άλλων αδιαμαρτύρητα παρ ότι ούτε εσείς δε θα έχετε την καλύτερη διάθεση. Μην επιτρέπετε να σας τσαλαπατούν.

Σκορπιός

Ο έρωτας έρχεται για να σας βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα. Στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν ίσως να επιχειρήσατε να κάνετε μία σχέση, με έναν άνθρωπο που και αυτός είχε την ίδια πρόθεση αλλά όπως ήρθε στη ζωή σας έτσι κι έφυγε. Αντί κάθε φορά που το σκέφτεστε να θυμώνετε γιατί βγαίνει από μέσα σας, με θυμό σαν ανολοκλήρωτο απωθημένο, προσπαθήστε να ανακαλύψετε τους λόγους που έκαναν τον άνθρωπο αυτό να φύγει από κοντά σας. Θα ανακαλύψετε ότι κάπου θέλατε να του θέσετε τους δικούς σας ρυθμούς, αγνοώντας τους δικούς του.

Τοξότης

Όσοι σας γνωρίζουν από κοντά, διαπιστώνουν ότι μετά το δύσκολο και περιοριστικό διάστημα που περάσαμε όλοι, έχετε αλλάξει άποψη και στάση για πολλά πράγματα. Εκεί που τον έρωτα τον παίρνατε ανάλαφρα χωρίς περιττές δεσμεύσεις και κολλήματα κοινωνικών καταβολών, τώρα μοιάζετε συντηρητικότεροι των πιο συντηρητικών. Πιθανόν να περιμένατε να κρατήσει άλλη στάση το ταίρι σας απέναντί σας, ή ο άνθρωπος που επιθυμήσατε να φέρετε στη φωλιά σας. Μήπως όμως μερικές φορές ζητάτε παραπάνω πράγματα από τους άλλους;

Αιγόκερως

Εποχή για δύσκολους λύτες είναι αυτή που διάγετε, αφού θα χρειαστεί να δώσετε τελειωτικές λύσεις σε ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις που όσο και αν προσπαθήσατε δε βελτιώθηκαν. Αφορά όλων των ειδών τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, από τις πολύ φιλικές, σχέσεις συνεργασίας, ακόμα και τις ερωτικές. Ο επόμενος έρωτας της ζωής σας, δεν θα έχει καμία σχέση με το τώρα σας, ούτε θα έρχεται από το παρελθόν, το παλιό, φθαρμένο και τετριμμένο. Κοιτάξτε μονάχα μπροστά και κερδίστε στον ερωτικό στίβο αυτό που πραγματικά σας αξίζει.

Υδροχόος

Κάπου κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε από τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή από εκείνον που θα φλερτάρετε. Ο λόγος σας ακόμα και χάριν αστεϊσμού πιθανόν να δίνει την εντύπωση, ότι χαρακτηρίζεται από μια ανωριμότητα, εξωφρενική μερικές φορές, που λειτουργεί συσσωρευτικά στη συνείδηση του ανθρώπου που έχετε απέναντί σας. Μπορεί να το δείτε σήμερα και σαν παιχνίδι για να προκαλείτε την αντίδραση του άλλου. Είναι βλέπετε ο πειραχτικός σας χαρακτήρας που σήμερα θα κάνει κρεσέντο. Προσέξτε το.

Ιχθύς

Μπορεί να γοητεύει το αφηρημένο και απλανές βλέμμα που έχετε ως οι καλλιτέχνες του ζωδιακού, όμως σήμερα καλά θα κάνετε να είστε συνεπείς, απέναντι στις επιθυμίες του συντρόφου σας και σε όσα αναλάβατε να φέρετε εις πέρας αλλά και στο ραντεβού σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά γιατί δε θα δικαιολογηθούν οι τυχόν καθυστερήσεις. Εάν έχετε μία σχέση που υπάρχει χιλιομετρική απόσταση, πιθανόν η απουσίες σας να την έχουν κάνει υποτονική και το πρόσωπο που σχετίζεστε να μην διατηρεί πλέον τα ίδια θερμά συναισθήματα για σας.

πηγή: oroskopos.tv