Ζώδια - σήμερα 23/6: Αυτά τα τρία δεν θα έχουν μια τόσο καλή ημέρα!

Ελπίζουμε να μην ανήκεις σε ένα από αυτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια - σήμερα 23/6: Αυτά τα τρία δεν θα έχουν μια τόσο καλή ημέρα!

Τρίτη σήμερα, 23/6 και για τρία συγκεκριμένα ζώδια οι αστρολογικές προβλέψεις δεν είναι τόσο καλές! Εντάσεις σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο θα έρθουν και πρέπει να τις αντιμετωπίσετε!

Μην χάνετε την αισιοδοξία σας, όμως! Μια μέρα είναι θα περάσει!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν θα περάσουν τόσο καλά σήμερα 23/6

ΚΡΙΟΣ

Δοκιμάστε ένα γρήγορο τζόκινγκ στο πάρκο της γειτονιάς σας ή μια επίσκεψη στο γυμναστήριο για να ανεβάσετε τους παλμούς σας.

ΤΑΥΡΟ

Αν θέλετε να δώσετε ώθηση στη γοητεία σας, θα πρέπει να γίνετε πιο δραστήριοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφιερώστε χρόνο για να βρείτε το τέλειο περιβάλλον για να εκτονώσετε την ενέργειά σας σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να διεκπεραιώσετε πολλά πράγματα και ταυτόχρονα να περνάτε καλά.

ΛΕΩΝ

Είστε καπάτσοι, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Άση Μπήλιου - ζώδια: Μέχρι το 2022 μας χτυπάνε Εκλείψεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε τους να σας δείξουν πόσο ενδιαφέροντες είναι πριν επενδύσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε κάποιον από αυτούς.

ΖΥΓΟΣ

Αφιερώστε χρόνο για να γνωρίσετε καλύτερα τους ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεχάστε τα μικρά, διστακτικά βήματα αν θέλετε να δείτε πρόοδο στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα χρειάζονται τολμηρά σχέδια και ατρόμητες κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν αισθάνεστε μπερδεμένοι ή αναποφάσιστοι για κάτι, πάρτε τη γνώμη ενός φίλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας αρέσουν οι προκλήσεις. Ειδικά αν περιλαμβάνουν κάποιο άτομο που έχει πάντα κάτι νέο να πει, που αμφισβητεί τις προκαταλήψεις ή σας εξάπτει το ενδιαφέρον

ΙΧΘΕΙΣ

Ξεκινήστε μια σχέση που σας βγάζει από το comfort zone σας! Δεν θα βγείτε χαμένοι.

e-radio.gr

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων για σήμερα Τρίτη 23/6

Ζώδια - σήμερα 23/6

Κριός

Το να αισθάνεσαι πιο ανοιχτόμυαλη, σε κάνει να ανησυχείς λιγότερο για το τι σκέφτεται ο καθένας για τις απόψεις σου – συμπεριλαμβανομένου του εραστή σου. Θέλεις να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ανάπτυξη…. και το πρώτο βήμα αφορά τον αληθινό εαυτό σου.

Αν είσαι ελεύθερη τότε δεν θα δώσεις σημασία σε καμιά κριτική για τις ερωτικές επιλογές σου. Η προσωπική σου ικανοποίηση είναι προτεραιότητα… και η γνώμη των άλλων δε σε ενδιαφέρει καθόλου.

Ταύρος

Δεν υπάρχει τρόπος να ξεπεράσεις την ανάγκη να αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου αν σκοπεύεις να δημιουργήσεις μία σχέση ή να εμβαθύνεις την ήδη υπάρχουσα.

Αυτό όμως συνεπάγεται να μπορείς να ισορροπήσεις την αλήθεια της καρδιάς σου με τη λογική που το μυαλό σου επιμένει να συμπεριλάβεις.

Άφησε την παθιασμένη και ειλικρινή επικοινωνία να δημιουργήσει τώρα τη μαγεία, που μπορεί να αλλάξει το δεσμό που έχεις με κάποιο ενδιαφέρον άτομο.

Δίδυμοι

Αυτό που φαίνεται αβέβαιο στα ερωτικά σου θα μετατοπίσει την εστίασή σου από αυτό που πρέπει να εμπιστευτείς. Ένα τολμηρό και ουσιαστικό βήμα σε μια ευαίσθητη περιοχή, σύντομα θα εξαφανίσει τυχόν αμφιβολίες ή φόβους. Πρέπει να αποδεχτείς πως η σχέση σου θα ωφεληθεί από την αλήθεια…και η διαίσθησή σου είναι ο καλύτερος οδηγός για να συμβεί αυτό. Κάντο! και στη συνέχεια δες την ερωτική σου ζωή, ν’ ανθίζει!

Καρκίνος

Οι νέες ερωτικές παρορμήσεις σου θα είναι τόσο ενδιαφέρουσες που θα σου αποσπάσουν την προσοχή από άλλα θέματα- αλλά θέλεις να εξετάσεις τις επιλογές που έχεις. Η βελτιωμένη φαντασία σου, σου δίνει το πλεονέκτημα σε θέματα σχέσεων τώρα. Να θυμάσαι πόσο σέξι μπορεί να είναι λίγο μυστήριο στη σχέση σου. Κάνε το σαγόνι του εραστή σου να «πέσει κάτω» με τις καυτές προτάσεις σου, αλλά άφησε πολλά στη φαντασία του!

Λέων

Οι ερωτικές αποκαλύψεις στο ταίρι σου, θα είναι το τέλειο τονωτικό για τη διάθεσή του τώρα. Αποκαλύπτοντας τι νιώθεις στην καρδιά σου με τρόπους που σε κάνουν να νιώθεις ζωντανή κι αυθόρμητη, θα βοηθήσεις το ταίρι σου να καταλάβει, πως όσα λες τα εννοείς. Ξέρει πως τον αγαπάς με κάθε δυνατό και σέξι τρόπο – και ο έρωτας ανάμεσά σας, θα είναι καλύτερος από ποτέ.

Παρθένος

Ακόμα κι αν έχεις αγωνιστεί με το σύντροφό σου για να καταλάβετε μια κατάσταση ή να τη λύσετε, έχετε τώρα μια υπέροχη ευκαιρία να την αντιμετωπίσετε. Οι ευαίσθητες πτυχές της κατάστασης όμως για να αντιμετωπιστούν σωστά, θα χρειαστεί θάρρος από μεριάς σας. Αφήστε τις ερωτικές σας εμπειρίες να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα υγιές και χρήσιμο προηγούμενο σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσετε και να θέσετε το ζήτημα, σε ηρεμία μελλοντικά

Ζυγός

Η εκκίνηση ενός συναρπαστικού σχεδίου με ερωτικό ενδιαφέρον θα μπορούσε να πυροδοτήσει το κέφι και τη φαντασία σου. Αφιέρωσε λοιπόν αυτό το διάστημα για ανταλλαγές ιδεών με το ταίρι σου. Γνωρίζεις πως η σχέση σου θα διατηρηθεί σε βάθος χρόνου, όπως ξέρεις επίσης πως πρέπει με το ταίρι σου να συνεχίσετε να σκέφτεστε καινούργιες ιδέες για να την αναζωογονείτε συνεχώς. Θα φτάσετε σε έναν ξεκάθαρο δρόμο…. αρκετά σύντομα.

Σκορπιός

Μια στάση ευγνωμοσύνης μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε πόνο του παρελθόντος. Δεν πίστευες στο παρελθόν, πως θα έβρισκες χρυσό στο τέλος του ουράνιου τόξου εξαιτίας ορισμένων καταστάσεων που σε είχαν πληγώσει. Αλλά γνωρίζεις πώς κατάφερες τελικά να βρεις μια πολλά υποσχόμενη σχέση. Αξίζεις όλες τις ερωτικές ανταμοιβές που έρχονται στο δρόμο σου. Γι’ αυτό αγκάλιασέ τες, με όλη σου τη δύναμη.

Τοξότης

Τα ερωτικά σου θα επωφεληθούν πολύ από την αγάπη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, που θα εμφανιστεί με απροσδόκητο, και τολμηρό τρόπο. Η γοητεία και το πάθος σου, βοηθούν τον εραστή σου να πιστέψει πως βρίσκεται σε ασφαλή χέρια. Άφησε την περιπετειώδη φύση σου, να εξελίξει τη σχέση σου. Η μαγεία, θέλει αυθορμητισμό για να εκδηλωθεί.

Αιγόκερως

Περίμενες τη σωστή στιγμή για να επισημάνεις κάτι στον εραστή σου. Αν όμως αυτό μετατραπεί σε κάτι που θυμίζει κωμωδία… τότε προσπάθησε να δεις την αστεία πλευρά του θέματος. Η κατάλληλη στιγμή θα φτάσει ούτως ή άλλως, σύντομα. Αλλά δες το σαν σημάδι, πως η εστίασή σου χρειάζεται αλλού, προς το παρόν.

Υδροχόος

Ισορρόπησε ό,τι σε βαραίνει στη σχέση σου για να διατηρήσεις άσβεστη την αγάπη με το ταίρι σου. Πιθανότατα δεν θα δυσκολευτείς να αλλάξεις τη διάθεσή σου και να επικεντρωθείς στην επιπόλαια διασκέδαση. Μια ήρεμη, θετική ατμόσφαιρα μπορεί να είναι καταπραϋντική, ειδικά αν με το ταίρι σου, έπρεπε να κολυμπήσετε στα βαθιά, για να αντιμετωπίσετε ή να λύσετε κάτι μαζί.

Ιχθύες

Ο παιχνιδιάρικος αυθορμητισμός σου, θα αντικαταστήσει μια απογοητευτική κατάσταση, με θετικότητα και κέφι. Με ανοιχτή σκέψη και φαντασία, μπορείτε με το ταίρι σου να βρείτε έναν τρόπο να ξαναφέρετε το γέλιο και τη χαρά στη σχέση σας, αντικαθιστώντας αυτό που μέχρι πρόσφατα, ήταν πηγή αγωνίας. Μη σκοτίζεσαι για μικροπράγματα – γιατί είναι μικροπράγματα.