Καμπανάκι κινδύνου από τον Λεφάκη - Αυτά τα 4 ζώδια θα γονατίσει η Έκλειψη αυτής της εβδομάδας

Προβλέψεις μέχρι και την Κυριακή 28 Ιουνίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καμπανάκι κινδύνου από τον Λεφάκη - Αυτά τα 4 ζώδια θα γονατίσει η Έκλειψη αυτής της εβδομάδας

Ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης χτύπησε... καμπανάκι κινδύνου για 4 συγκεκριμένα ζώδια όσον αφορά την εβδομάδα που διανύουμε και την Έκλειψη που έχει ήδη ξεκινήσει!

Τσακωμοί σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, κατάρρευση οικονομική και συναισθηματική! Ποιοι πρέπει να προσέχετε;

Ποια ζώδια θα γονατίσει η Έκλειψη της εβδομάδας σύμφωνα με τις προβλέψεις του Λεφάκη

Κριός

Η έκλειψη του ήλιου πυροδοτεί έναν πόλεμο, την ανατροπή ενός σχεδίου, τη ρήξη μιας σχέσης, ή την υποχρεωτική αναπροσαρμογή ενός προγράμματος για το οποίο παλαίψατε πολύ να φτιαχτεί. Γενικότερα, η μετακίνηση των βόρειων δεσμών στον άξονα Δίδυμοι – Τοξότης, ανοίγει έναν νέο κύκλο σχέσεων και επικοινωνίας με τους ανθρώπους, στη διάρκεια του οποίου θα πρέπει να προσέξετε τις επιλογές σας από εδώ και στο εξής. Η απώλεια της ενέργειας θα οξύνει καθημερινά προβλήματα διαβίωσης και θα φέρει εριστικό πνεύμα στο σπίτι. Μέσα σε όλα αυτά, η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξαναμπλοκάρει τα χρήαμτα και ότι εκπορεύεται από αυτά.

Ταύρος

Διαταράσσεται για λίγο, αυτήν την περίοδο, η αίσθηση της ασφάλειας, τόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, όσο και σε επίπεδο χρημάτων. Η δυσαρμονική συμμετοχή του Άρη στην ηλιακή έκλειψη σας υποχρεώνει να χάσετε κάτι που αγαπάτε, ή να δώσετε μια δύσκολη μάχη για να κερδίσετε κάτι που θέλετε. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι φορτισμένες και περίεργες. Ευκολίες, ή ευχάριστες στιγμές θα είναι σύντομες και ίσως χάσετε κάποιες από αυτές αν δεν τις εντοπίσετε έγκαιρα. Πολλοί άνθρωποι θα επικαλεστούν την βοήθεια ή την αρωγή σας με έναν καταπιεστικό τρόπο, ή ανοιχτά απαιτητικό. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και διατηρήστε τις αποστάσεις ασφάλειας από όλους και όλα. Μην ριψοκινδυνεύετε τίποτα και μην πεισμώνετε την ώρα που πρέπει να φανείτε διαλλακτικο΄’ι με τους άλλους και στωικοί με τον εαυτό σας. Έκλειψη ζωδίων "Ο σκοτεινός δράκος": Αυτά τα τρία ζώδια θα επηρεάσει στις 21 Ιουνίου

Δίδυμοι

Δεν είναι η πρώτη φορά που ζείτε έκλειψη Ηλίου η οποία επιβαρύνει τη ζωή και τον εαυτό σας τον ίδιο. Η θύελλα και ότι συνεπάγεται αυτή, θα έρθει και θα περάσει. Τα γεγονότα θα διαδεχτούν αιφνιδιαστικά και με ταχύτητα το ένα το άλλο. Φροντίστε να παραμείνετε στη θέση του παρατηρητή και όχι του συμμέτοχου. Η Αφροδίτη έστω και ανάδρομη σας βοηθά, ή σας εξυπηρετεί αρκετά. Ο ανάδρομος Ερμής ευαισθητοποιεί τα νεύρα σας και ίσως και θέματα υγείας που σχετίζονται με αυτά. Ταξίδια, απολαύσεις και μετακινήσεις αναβάλλονται για λίγο καιρό ακόμα.

Καρκίνος

Ο Ιούνιος συνεχίζει να είναι τραυματικός, επεισοδιακός και απρόβλεπτος. Το παρασκήνιο ενεργοποιείται και σας δυσκολεύει την καθημερινότητα μέσα από απίθανα περιστατικά που βγάζει στην επιφάνεια. Οι υποχρεώσεις αυξάνουν και η κάλυψη των αναγκών δεν είναι εύκολη. Νομικές, τυπικές και οικονομικές υποθέσεις απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στη διευθέτησή τους. Αισθηματικά το κλίμα ηλεκτρίζεται, ενώ το οικογενειακό περιβάλλον βγάζει καινούρια προβλήματα και καλεί εσάς να βρείτε τη λύση τους. Φανείτε συμπονετικοί σε εκείνους που θα δυστυχήσουν και σας χρειάζονται. Δώστε επίσης την απαραίτητη προσοχή σε δυσχέρειες που προκαλούνται στο οικείο σας περιβάλλον από συμπεριφορές που δυναμιτίζουν κάποιες καλές προσπάθειες με τις οποίες είχατε καταφέρει συμβιβασμούς και αποσόβηση της έντασης

Λέων

Οι εκλείψεις του Ήλιου πάντα σας επιβαρύνουν και σας ταλαιπωρούν. Το ουράνιο αυτό σώμα είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας. Η έκλειψή του τη φορά αυτή θα φέρει προβλήματα στις συναλλαγές και στην επικοινωνία σας με τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος. Τα συναισθήματά σας αναμοχλεύονται ακόμα μια φορά με επεισοδιακό τρόπο. Ένα αιφνίδιο περιστατικό θα δώσει έμφαση στον θυμό που κρύβετε μέσα σας, αλλά δεν σας συνιστώ να ξεκινήσετε τώρα ένα καινούριο πόλεμο, όσο δίκαιο και αν έχετε. Στο στενό περιβάλλον θα υπάρξουν αδικαιολόγητα προβλήματα, ενώ η λογική σας θα διαταραχθεί από κάποιους ανθρώπους που ζουν και κινούνται στη δική σας σκιά. Με δυο λόγια λοιπόν , η περίοδος αυτή απαιτεί προσοχή, προνοητικότητα και αποφυγή κάθε ριψοκίνδυνου εγχειρήματος.

Παρθένος

Η καθημερινότητα θα σας κουράσει και η δυστροπία των άλλων θα σας εκνευρίσει. Ωστόσο, αποφύγετε λεκτικούς πολέμους και δηλώσεις που θα προκαλέσουν. Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη στον επαγγελματικό τομέα, τον οποίο και πρέπει να προσέξετε για μια ακόμη φορά. Με τη σειρά του την ακολουθεί και ο Ερμής. Ο Άρης στους Ιχθείς δυσχεραίνει την συνεννόηση και ηλεκτρίζει την ερωτική σας ζωή. Η έκλειψη του Ήλιου φέρνει μια σειρά από αναπάντεχα περιστατικά, που όχι μόνο δεν μπορούσατε να προβλέψετε, αλλά ούτε να αντιμετωπίσετε. Είναι καιρός να βάλετε μια τάξη στα προσωπικά σας χωρίς να θίξετε τις καταστάσεις εκείνες που σας εξυπηρετούν και δεν σας κουράζουν.

Ζυγός

Η έκλειψη του Ήλιου φέρνει αναστάτωση στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή Υπάρχει ο κίνδυνος να διαπιστώσετε την έκταση της απροσεξίας του παρελθόντος, καθώς αυτά που αλλάζουν δοκιμάζουν έντονα την ψυχολογία σας. Η οικογένεια, η εργασία και ότι άλλο θεωρείτε ζωτικό πεδίο της ζωής σας, δέχονται πιέσεις από παράγοντες στους οποίους δεν είχατε υπολογίσει. Φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για όσα δεν μπορείτε να ποδηγετήσετε και για όσα κρύβουν σκοπιμότητες τρίτων. Οικονομικά η περίοδος δεν επιτρέπει σπατάλες, ούτε απερισκεψίες. Ένας ενδιαφέρον άνθρωπος θα κάνει την εμφάνισή του αλλά θα σας δυσκολέψει πολύ η επικοινωνία και η συναναστροφή μαζί του.

Σκορπιός

Η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει τα οικονομικά σας κυρίως και σας αναγκάζει να είστε πολύ επιφυλακτικοί ως προς την διαχείρισή τους. Χρειάζεται να παραμείνετε ψύχραιμοι και διορατικοί, να ξεπεράσετε εμπόδια που σας απομακρύνουν από τους στόχους σας και να μην υπερεκτιμήσετε κάποιες πιέσεις που δέχεστε από το περιβάλλον. Η προσωπική σας ζωή περνά σε μια περίοδο αναθεωρήσεων και πολλά θα εξαρτηθούν από την αξιολόγηση που κάνετε εσείς για τους άλλους. Πόσο σημαντικό θεωρείτε δηλαδή το ρόλο τους στη ζωή σας και πόσο είστε διατεθειμένοι να συμβάλλετε ώστε να μην μπείτε σε νέες περιπέτειες. Αυτό που αλλάζει είναι το επαγγελματικό κατεστημένο, όπου φανερώνονται προθέσεις τρίτων, αλλά και ιδιότητες τις οποίες δεν είχατε υποψιαστεί!

Τοξότης

Η εβδομάδα της έκλειψης έχει σημαντική επίδραση στην καθημερινότητά της, καθώς τα έκτακτα γεγονότα που επιφέρει αλλάζουν το πρόγραμμα και τις προτεραιότητές σας. Πρόκειται για καταστάσεις που είτε βιώνετε ήδη και αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε αυτές, είτε νέες οι οποίες επηρεάζουν με τη σειρά τους την ψυχολογία και συνεπώς τον τρόπο με τον οποίο είστε διατεθειμένοι να αντιδράσετε. Η προσωπική σας ζωή φαίνεται πως εκτίθεται περισσότερο στις διαθέσεις των άλλων, ενώ αγαπημένα σας πρόσωπα χρειάζονται για λίγο καιρό τη βοήθεια και τη στήριξή σας. Συνειδητοποιείτε τώρα τις αστοχίες σας, τις οποίες πρέπει να επιμεληθείτε και να διορθώσετε, καθώς και την αλλαγή που πρέπει να επιδιώξετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, σταδιακά και μεθοδικά.

Αιγόκερως

Προχωρήστε συστηματικά και αποφασιστικά σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος αυτήν την εβδομάδα της έκλειψης του Ήλιου. Κινηθείτε διπλωματικά, ουσιαστικά, προγραμματισμένα και μεθοδικά, για να ξεπεράσετε τις συνέπειες της αναστάτωσης και να μπορέσετε να βρεθείτε σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά στα πρακτικά σας ζητήματα, αλλά και με μεγάλο ηθικό προβάδισμα, κάποια ειδικά σας διλήμματα. Είστε από εκείνους που αντέχουν τις αντιξοότητες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να τις επιδιώκετε. Οι άλλοι γύρω σας δεν αλλάζουν με τα μαθήματα που τους κάνετε και προτιμούν να έχουν τις δικές τους εμπειρίες. Αφήστε τους τον χρόνο που χρειάζονται και ασχοληθείτε με τα πρακτικά σας ζητήματα, τόσο στην εργασία και στην βελτίωσή της, όσο και με τα οικονομικά σας που αυτόν τον καιρό έχουν υποστεί καθίζηση λόγω των έκτακτων αναγκών που έχουν προκύψει.

προβλέψεις εβδομάδας από λεφάκη

Υδροχόος

Η εναλλαγή της καθημερινότητας και της διάθεσής σας είναι το περιβάλλον στο οποίο θα εξελιχθεί η εβδομάδα της έκλειψης του Ήλιου. Αφήστε τα γεγονότα να διαδραματίσουν το ρόλο τους και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα ούτε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα έχουν δυσανάλογο κόστος για εσάς. Παραμείνετε στωικοί και φιλοσοφημένοι και διατηρήστε αλώβητα τα προσωπικά σας στεγανά από τις διαθέσεις των άλλων. Συνεργασίες, συναναστροφές και σχέσεις σας προειδοποιούν για την ανάγκη ανανέωσης και επαναβεβαίωσης της χρησιμότητάς τους. Οτιδήποτε περιττό ή ότι διατηρείτε ενεργό από εγωισμό και μόνο θα σας ταλαιπωρήσει και θα σας στοιχίσει τόσο πρακτικά, όσο και συναισθηματικά.

Ιχθύες

Η εβδομάδα της έκλειψης σας βρίσκει να προσπαθείτε να βελτιώσετε την καθημερινότητα και τα οικονομικά σας. Είναι σημαντικό να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και να μην πιστεύετε σε φήμες ή διαδόσεις που δεν μπορούν να επαληθευτούν, αλλά που μπορούν να σας επηρεάσουν ψυχολογικά. Οι καλές προσπάθειες θα ανταμειφθούν στο μέλλον και πρέπει να αντέξετε και να προσαρμοστείτε. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν στασιμότητα όμως αυτό δεν πρέπει να σας πανικοβάλει καθώς αυτό οφείλεται κυρίως στην ανάδρομη πορεία του Ερμή. Επίσης ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις ανάγκες της οικογένειας, ή της εργασίας, προσαρμόζοντας όμως τις ενέργειές σας στις συνθήκες και στις καταστάσεις της εποχής. Μετακινήσεις και σχέσεις από απόσταση απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή εκ μέρους σας, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις που δεν λύνονται χωρίς τη φυσική σας παρουσία.

oroskopos.gr

Ζώδια - σήμερα 23/6: Αυτά τα τρία δεν θα έχουν μια τόσο καλή ημέρα!

Τρίτη σήμερα, 23/6 και για τρία συγκεκριμένα ζώδια οι αστρολογικές προβλέψεις δεν είναι τόσο καλές! Εντάσεις σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο θα έρθουν και πρέπει να τις αντιμετωπίσετε!

Μην χάνετε την αισιοδοξία σας, όμως! Μια μέρα είναι θα περάσει!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν θα περάσουν τόσο καλά σήμερα 23/6

ΚΡΙΟΣ

Δοκιμάστε ένα γρήγορο τζόκινγκ στο πάρκο της γειτονιάς σας ή μια επίσκεψη στο γυμναστήριο για να ανεβάσετε τους παλμούς σας.

ΤΑΥΡΟ

Αν θέλετε να δώσετε ώθηση στη γοητεία σας, θα πρέπει να γίνετε πιο δραστήριοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφιερώστε χρόνο για να βρείτε το τέλειο περιβάλλον για να εκτονώσετε την ενέργειά σας σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να διεκπεραιώσετε πολλά πράγματα και ταυτόχρονα να περνάτε καλά.

ΛΕΩΝ

Είστε καπάτσοι, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Άση Μπήλιου - ζώδια: Μέχρι το 2022 μας χτυπάνε Εκλείψεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε τους να σας δείξουν πόσο ενδιαφέροντες είναι πριν επενδύσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε κάποιον από αυτούς.

ΖΥΓΟΣ

Αφιερώστε χρόνο για να γνωρίσετε καλύτερα τους ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεχάστε τα μικρά, διστακτικά βήματα αν θέλετε να δείτε πρόοδο στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα χρειάζονται τολμηρά σχέδια και ατρόμητες κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν αισθάνεστε μπερδεμένοι ή αναποφάσιστοι για κάτι, πάρτε τη γνώμη ενός φίλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας αρέσουν οι προκλήσεις. Ειδικά αν περιλαμβάνουν κάποιο άτομο που έχει πάντα κάτι νέο να πει, που αμφισβητεί τις προκαταλήψεις ή σας εξάπτει το ενδιαφέρον

ΙΧΘΕΙΣ

Ξεκινήστε μια σχέση που σας βγάζει από το comfort zone σας! Δεν θα βγείτε χαμένοι.