Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουνίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουνίου

Δείτε αναλυτικά τις καθημερινές, αλλά και ερωτικές προβλέψεις για τη Πέμπτη 25 Ιουνίου. Τι περιμένει τα 12 ζώδια; Ποια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους;

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αντιδράσετε τώρα.

ΤΑΥΡΟ

Ο κάθε φίλος σας είναι διαφορετικός και χρειάζεται ειδική μεταχείρηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχετε πολλές προτάσεις μπορείτε να ακολουθήσετε την κατεύθυνση που σας φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ότι όλοι οι άλλοι έχουν κολλήσει σε μια ρουτίνα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε το ίδιο.

ΛΕΩΝ

Να είστε τολμηροί και να παίρνετε τις πιο αναπάντεχες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην πάρετε κάποια απόφαση οικονομικής φύσεως τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Σε ό,τι αφορά τους τρόπους για να βγάλετε χρήματα, τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιος θα σας δείξει το ενδιαφέρον του. Ανταποκριθείτε στο φλερτ του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον τελευταίο καιρό έχετε κάνει μερικές πολύ στενές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ό,τι αφορά τους φίλους σας, θα αισθάνεστε πιο ευτυχισμένοι και πιο ασφαλείς από ποτέ. Το ίδιο συμβαίνει και στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι από τη ζωή σας, ίσως είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι φοβερό το πόσο καλύτερος και πιο συναρπαστικός είναι ο κόσμος αν έχετε στο πλευρό σας κάποιον/α που σας γνωρίζει τόσο καλά.

e-radio.gr

Καμπανάκι κινδύνου από τον Λεφάκη - Αυτά τα 4 ζώδια θα γονατίσει η Έκλειψη αυτής της εβδομάδας

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

ζώδια σήμερα 25/6

Κριός

Ο έρωτας έρχεται να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα και με τρόπους που δεν το περιμένετε. Μπορεί να δείτε τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, να ξεκινήσει να πολιορκεί εκ νέου την καρδιά σας, για να σας τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον. Μπορεί εάν επιθυμούσατε μια ερωτική επανασύνδεση, να γίνει από μόνη της με πρωτοβουλία του ανθρώπου που έγινε το απωθημένο σας. Ή να καμφθούν οι ερωτικές αντιστάσεις, του πλάσματος εκείνου που δεν τολμούσατε να του εκφράσετε τον έρωτά σας, φοβούμενοι την απόρριψη.

Ταύρος

Πιο τολμηροί και αποφασιστικοί θα χρειαστεί να γίνετε, προκειμένου να πείτε εκτός από τον εαυτό σας και στους έτερους άλλους, ποιο θα ήταν εκείνο που θα ήταν ικανό να σας καλύψει ερωτικά και συναισθηματικά. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να παίζει με το μυαλό και τα αισθήματά σας αλλά και μην εφησυχάζεστε, εάν από ένστικτο πιστεύετε ότι ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας, ή θα επιθυμούσατε να έχετε, κάτι μπορεί να σας κρύβει. Επίσης προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί, στο που λέτε τα μυστικά της ερωτικής σας ζωής.

Δίδυμοι

Αλλαγές σε βασικούς τομείς της καθημερινότητάς σας, θα σας φορτώσουν τις ημέρες αυτές με φόβους και ανασφάλειες. Να ξέρετε όμως ότι ακόμα κι αν δείτε κάτι να κλείνει τον κύκλο του, δε σημαίνει πως λίγο μετά κάτι καλύτερο ανοίγει. Μην μετακυλύετε θέματα ή προβλήματα οικονομικά ή επαγγελματικά, στο επίπεδο της σχέσης σας. Μην μεταφέρετε στην προσωπική και ερωτική σας ζωή πράγματα που θα την επηρεάσουν αρνητικά. Άλλωστε ο έρωτας, ζητάει από εσάς να δείξετε ότι είστε διατεθειμένοι, να ανατρέψετε την υπάρχουσα κατάσταση.

Καρκίνος

Ναι, μπορεί να σας ακούγεται εγωιστικό αλλά εκείνο που καλείστε να υπηρετήσετε πλέον με αφοσίωση, είναι πρώτα τον εαυτό σας, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Για να είστε εσείς καλά για να τα έχετε και με τους άλλους καλύτερα. Οι εποχές αλλάζουν, όπως αλλάζει και η θέση σας, στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, στις διαπροσωπικές και στενές σας σχέσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε ποιοτικές επιλογές, σε έρωτες και σε συνεργασίες, διαφορετικές από αυτές που κάνατε μέχρι σήμερα, που σε κάποιες περιπτώσεις ήσασταν «υπό».

Λέων

Κόψτε τη φόρα σε εκείνους που θέλουν να έχουν λόγο ακόμα κι από φυσική αδιακρισία στον χαρακτήρα τους, στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Το ότι έχετε πολλά να κάνετε στη διάρκεια της ημέρας και τους χρειάζεστε να βρίσκονται στο πόδι σας όταν λείπετε, δε σημαίνει ότι μπορούν να σας καθορίσουν το πρόγραμμα και τις επιλογές σας. Ειδικά εάν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσουν θέματα ανάμεσα σε σας και στον σύντροφό σας, ή να βάλουν λόγια στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Παρθένος

Προφανώς και εάν φανείτε από την αρχή υποχωρητικοί απέναντι στα «θέλω» και στις επιθυμίες του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αυτό στο μέλλον θα το εκμεταλλευτεί, αγνοώντας το τι τελικά επιθυμείτε κι εσείς, από μία σχέση μαζί του. Ούτε όμως και να κρατάτε μία στάση απόλυτη, όταν ο άνθρωπος που θα σας φλερτάρει, δεν είναι των προσόντων που έχετε ως προ-απαιτούμενα για να καμφθούν οι ερωτικές σας αντιστάσεις στην προοπτική της δημιουργίας μίας νέας ερωτική σχέσης. Για όλα υπάρχουν οι μέσες λύσεις και οδοί.

Ζυγός

Η ζωή δοκιμάζει τις αντοχές και την υπομονή σας τις ημέρες αυτές, αφού κάποιες διαπροσωπικές σας σχέσεις δοκιμάζονται. Ο έρωτας εξελίσσεται μετ’ εμποδίων όπως και ο τρόπος που επικοινωνείτε με το σύντροφό σας. Όλα πάντως σας δείχνουν ότι χρειάζεται να αλλάξετε τις ερωτικές σας τακτικές, αφού η υπέρμετρη συγκαταβατικότητά σας δε σας ωφέλησε τελικά ποτέ. Ο έρωτας έρχεται να σας ξεμυαλίσει με αδόκιμους τρόπους. Ίσως να σκεφτείτε αν επιχειρήσετε μία παράλληλη σχέση, μόνο και μόνο για να διώχνετε το μυαλό σας από άλλες έγνοιες.

Σκορπιός

Η ερωτική σας κατάσταση και ζωή γενικότερα, για να εξελιχθεί προς το καλύτερο, θα πρέπει να αλλάξει από μέρους σας αντιμετώπιση. Αλλαγή στην μέχρι τώρα στρατηγική αλλά και στάση σας, σας επιβάλλουν τα άστρα με τον τρόπο τους, για να καταλάβετε, ότι παλιές τακτικές και θέσεις που υιοθετούσατε στο παρελθόν, είναι ξεπερασμένες και σας κρατούν καθηλωμένους στα ίδια και στα όμοια. Όλα γύρω σας αλλάζουν με ρυθμούς απρόβλεπτα γρήγορους. Μην αφήνετε τη ζωή να σας φεύγει μαζί με τις ευκαιρίες της ερωτικά να καλυφθείτε.

Τοξότης

Από τις καταστάσεις της ημέρας, όπως θα εξελιχθούν για σας, θα ταίριαζε η παροιμία που λέει, ότι το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παππάς. Εάν λοιπόν περιμένετε να σας απαντήσει ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, για τις αδικαιολόγητες παραλήψεις που πιστεύετε πως κάνει στη σχέση σας, μην επιμείνετε γιατί ήδη μπορεί να έχει βαρεθεί να σας ακούει να βγαίνετε συνεχώς παραπονούμενοι. Τον έρωτα δεν τον επιβάλεις αλλά τον εμπνέεις. Έξυπνοι είστε, γιατί δεν του ανακινείτε το ενδιαφέρον. Εάν είστε μόνοι, προς το παρόν αρκεστείτε μόνο με εφήμερες σχέσεις.

Αιγόκερως

Ο έρωτας έρχεται για να σας αλλάξει ακόμα και τη ρότα της ζωής σας. Δεν αποκλείεται την περίοδο αυτή, να σκεφτείτε να μετακομίσετε προκειμένου να ζήσετε με τον νέο σας έρωτα. Πιθανόν εάν είστε καιρό μαζί να αποφασίσετε να παντρευτείτε, να αποκτήσετε ένα σπίτι μαζί, ή έναν απόγονο που θα εκπροσωπεί τον έρωτά σας. Αν πάλι είστε μόνοι, στο πρόσωπο ενός παλιού σας φίλου ή συνεργάτη, μπορεί να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα σας συντροφεύσει σε ένα δεσμό που θα είναι σταθερός και θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Υδροχόος

Η αλήθεια είναι ότι ο ανάλαφρος έρωτας σας ταιριάζει καλύτερα όταν δε θέλετε να δεσμευτείτε με κάτι πιο σοβαρό, όμως μην περιμένετε να δείτε σε αυτόν τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Από την άλλη μεριά εάν θέλετε να έχετε ερωτική και συναισθηματική σταθερότητα, δεν είναι απαραίτητο να δέχεστε τη χειριστική συμπεριφορά κάποιου συντρόφου που όλα θα θέλει να ξεκινούν από αυτόν και να καταλήγουν το ίδιο. Προσπαθήστε να μην πέφτετε με τα μούτρα που λένε, στο λάθος άνθρωπο. Δεν είναι και τόσο αστείος ο έρωτας.

Ιχθύς

Περίεργες θα είναι οι εξελίξεις που έρχονται και αφορούν την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Κάποιοι τώρα θα μπείτε στη διαδικασία να θελήσετε να επισημοποιήσετε την ερωτική σας σχέση, χωρίς να έχετε τη συναίνεση του συντρόφου σας, για το αν θα ήθελε κι αυτός το ίδιο. Κάποιοι άλλοι πιθανόν να ενδώσετε σε ένα φλερτ με έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να δίνεται παραπάνω, αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι μαζί σας εφήμερα, ενώ κάποιοι άλλοι από εσάς, στοχεύετε να κατακτήσετε ένα άτομο που δε μοιάζει ούτε στο ελάχιστο με το δικό σας τρόπο ζωής.

oroskopos.tv