Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου

Δείτε αναλυτικά τις καθημερινές, αλλά και ερωτικές προβλέψεις για τη Παρασκευή 26 Ιουνίου. Τι περιμένει τα 12 ζώδια; Ποια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους;

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για μελλοντικά ζητήματα τα οποία αφορούν την προσωπική σας ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ

Μην πείτε πάνω στον καβγά πράγματα που δεν πιστεύετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βγαίνετε για ψώνια, συναντάτε παλιούς σας φίλους και προγραμματίζετε μικρές εκδρομές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οργανώστε τις διακοπές σας, ακόμη κι αν δεν μπορείτε να πάτε μακριά – σημασία έχει η παρέα.

ΛΕΩΝ

Είστε πολύ επικοινωνιακοί, κάτι που μπορεί να σας χαρίσει νέες γνωριμίες και ευχάριστες στιγμές. Καμπανάκι κινδύνου από τον Λεφάκη - Αυτά τα 4 ζώδια θα γονατίσει η Έκλειψη αυτής της εβδομάδας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τελειομανία σας σας δημιουργεί άγχος και κάποιες φορές πανικό.

ΖΥΓΟΣ

Δοκιμάστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη στιγμή, αντί να αγχώνεστε τόσο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απολαύστε το να είστε με το ταίρι σας σε ένα χαλαρωτικό σκηνικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γιατί φορτώνετε τόσα καρπούζια κάτω από τη μασχάλη;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκνευρισμοί, παρεξηγήσεις είναι στο πρόγραμμα. Εσείς όμως εστιάστε στον στόχο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε εσείς την πρώτη κίνηση μετά από μια γνωριμία και αφήστε στην άκρη την περηφάνεια σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Πλησιάστε τον/τη σύντροφό σας, μιλήστε του, κάντε του φιλοφρονήσεις. Θα σας ανταμείψει με πολύ όμορφες στιγμές.

e-radio.gr

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις 26 ιουνίου 2020

Κριός

Αλλαγές εκ βάθρων σας ζητάει να κάνετε η ζωή και η καθημερινότητά σας, προκειμένου να τη δείτε να εξελίσσεται στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Έτσι και ο ερωτικός τομέας θα χρειαστεί τις παρεμβάσεις σας για να αισθανθείτε ότι σας καλύπτει στο βαθμό που να αισθάνεστε ικανοποίηση και συναισθηματική ισορροπία. Μην επιμένετε να συντηρείτε κυρίως στο μυαλό σας, μια αισθηματική υπόθεση που προχωράει μόνο όταν ζοριστούν τα πράγματα και όχι αβίαστα από μόνη της. Αποφύγετε να εκτεθείτε στη δημιουργία μιας παράλληλης σχέσης με αρκετές δόσεις ανειλικρίνειας.

Ταύρος

Δε φτάνουν όλα όσα σας βάζει η καθημερινότητα να αντιμετωπίσετε και σας πιέζουν, έχετε και την καρδιά σας που σας ζητάει την περίοδο αυτή, μια απόδραση. Φυσικά ο έρωτας θα μπορούσε να σας την προσφέρει, μαζί με μια ανείπωτη έμπνευση αλλά θα έμοιαζε στην παρούσα φάση της ζωής σας, σαν να σας έβαζε να “κλέψετε” το γλυκό από τη γυάλα. Που σημαίνει ότι σαν πειρασμός φαντάζει η δημιουργία μια παράλληλης σχέσης, αφού θα βρείτε σίγουρα συνένοχο σ αυτό, αρκεί μεταξύ σας να υπάρχει και μια απόσταση ασφαλείας, ας πούμε γεωγραφική. Είστε όμως έτοιμοι για τέτοιο ρίσκο;

Δίδυμοι

Μια υπόθεση που σας άγχωνε καιρό, δρομολογείται επιτέλους και όλα από εδώ και στο εξής, θα πηγαίνουν κατ ευχήν. Έτσι τα άγχη σας μετριάζονται, η αισιοδοξία επιστρέφει στην ψυχή σας ή χαρά και η δημιουργικότητα. Ο έρωτας τώρα, έρχεται να συμπληρώσει εκείνο που ζητούν οι επιθυμίες σας και δεν αποκλείεται να τον αναζητήσετε ακόμα και εκεί που σε άλλη περίπτωση δε θα τολμούσατε να ρισκάρετε κάτι τέτοιο. Χαμένος όμως βγαίνει πάντοτε, εκείνος που δεν δοκίμασε την τύχη του και όχι ο τολμηρός που δεν έχει να χάσει τίποτα. Προσέξτε εσείς που βρίσκεστε ήδη σε σχέση.

Καρκίνος

Ναι ο έρωτας ζητάει από σας να φτιάξετε στη ζωή σας ένα σκηνικό, από καινούργια υλικά. Να δοκιμάζετε την ερωτική σας τύχη με ανθρώπους που δεν σας έχουν πληγώσει, που σας φροντίζουν και έχουν έννοια εάν σας προσφέρουν συναισθηματική ισορροπία. Κοιτάξτε μπροστά, γιατί κάθε φορά που γυρίζετε πίσω στο ερωτικό σας παρελθόν, θα παραμένετε συναισθηματικά εγκλωβισμένοι σε μνήμες που δεν άξιζε να ζήσετε. Το λάθος σας πάντα είναι ότι δίνετε τον εαυτό σας με αμετροέπεια. Αποφύγετε να δημιουργήσετε μία παράλληλη σχέση τώρα γιατί μπορεί να αποκαλυφθεί.

Λέων

Λόγω των πιέσεων που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο και στους χώρους που δραστηριοποιήστε, η συμπεριφορά σας τις ημέρες αυτές μπορεί να γίνεται απότομη με τους ανθρώπους που ζουν μαζί σας, ή συνεργάζονται και τον άνθρωπο που σας συντροφεύει ερωτικά. Το μήνυμα που στέλνετε είναι ότι δεν είστε διαθέσιμοι και κατόπιν αυτού, δύσκολα κάποιος θα πάρει το θάρρος να σας εκφράσει τα αισθήματα που τρέφει για σας. Από την άλλη μεριά μην αγνοείτε την έμπνευση που θα σας έδινε μια ερωτική περιπέτεια. Χαλαρώστε λίγο και αφήστε τη να συμβεί.

Παρθένος

Μην τα ρίχνετε όλα στην τύχη σας, εάν ο άνθρωπος που επενδύσατε συναισθηματικά δε σας βγήκε όπως πιστεύατε ότι είναι τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Έχετε άλλωστε την έφεση τελευταία να εξιδανικεύετε ανθρώπους χαρακτήρες και καταστάσεις. Στον έρωτα φοράτε την εποχή αυτή ροζ γυαλιά, ίσως γιατί οι επιθυμίες προηγούνται της λογικής. Από την άλλη μεριά, στην ανάγκη σας να αποδράσετε από τα της καθημερινότητάς, ο έρωτας μπορεί να σας βάλει στην πρίζα και να σας δώσει φτερά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μπείτε και στη διαδικασία, να κλέψετε το γλυκό από τη γυάλα…παράνομα!!!

Ζυγός

Όπως αλλάζει το εργασιακό σας τοπίο, έτσι θα αλλάξει και η προσωπική και ερωτική σας κατάσταση. Εάν είστε σε μία σχέση που υπάρχουν ευδιάκριτες διαφορές, μεταξύ εσάς και του ανθρώπου που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, όπως ηλικίας, τρόπου ζωής κοινωνικής κατάστασης κτλ, τώρα θα διαπιστώσετε ότι γιγαντώνονται οι αντιθέσεις μεταξύ σας. Εάν πάλι θα επιθυμούσατε την προοπτική μίας ερωτικής επανασύνδεσης, οι ευκαιρίες θα σας δοθούν και πιθανόν να καμφθούν οι αντιστάσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται όμως η σχέση αυτή να μην εξελιχθεί όπως θα θέλατε.

Σκορπιός

Οι επιθυμίες θα μπορέσουν τώρα να καλυφθούν, αρκεί να ρίξετε κι εσείς λίγο νερό στο κρασί σας και να τις διαπραγματευτείτε με έντεχνο και διπλωματικό τρόπο. Εάν υπάρχει ένα πρόσωπο που ενώ σας αρέσει δυσκολεύεστε να το πλησιάσετε και να του ανοιχτείτε, δοκιμάστε να μάθετε το τι σκέφτεται για εσάς, επιστρατεύοντας ένα κοινό φίλο σας, ώστε να εκμαιεύσει τα μυστικά του. Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, ο μαγνητισμός που εκπέμπετε στο περιβάλλον λειτουργεί ενισχύοντας τη γοητεία σας, με αποτέλεσμα να σας φλερτάρουν μπροστά στο σύντροφό σας. Πράγμα που θα φέρει φασαρίες.

Τοξότης

Ο έρωτας έρχεται να σας δοκιμάσει και δεν αποκλείεται στην ανάγκη σας να αισθανθείτε ερωτικά ή συναισθηματικά καλυμμένοι, να κάνετε τη λάθος επιλογή προσώπου. Λάθος θα είναι, είτε γιατί το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να βρίσκεται ήδη σε μία άλλη ερωτική σχέση, όπως κι εσείς σε κάποιες περιπτώσεις, είτε γιατί μεταξύ σας, δε θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε σε πολλά επίπεδα, αφού η σχέση αυτή θα ξεκινήσει κυρίως έχοντας σαρκικά κίνητρα. Εάν ακολουθήσετε μία περιστασιακή επαφή, φροντίστε να έχετε μαζί σας και τα απαραίτητα μέτρα προσωπικής προστασίας και υγιεινής.

Αιγόκερως

Ο έρωτας γίνεται για σας το καραβάκι που θα σας βοηθήσει να αποδράσετε από τα θέματα που σας πιέζουν στη διάρκεια της καθημερινότητάς σας. Δεν αποκλείεται σύντομα να έχετε μία συνάντηση με τον επόμενο έρωτα της ζωής σας, που δε θα μοιάζει απόλυτα συμβατικός με εκείνους που διατηρούσατε μέχρι σήμερα. Θέλετε να κάνετε την επανάστασή σας για να δείτε να ταράζονται τα ήσυχα νερά της σχέσης σας, εάν είστε δεσμευμένοι το διάστημα αυτό και δεν αποκλείεται να επιχειρήσετε να κοιτάξετε έξω από το παράθυρο της σχέσης σας. Εάν το κάνετε θα έχει πολύ αδρεναλίνη.

Υδροχόος

Μαθήματα για δύσκολους λύτες μπορεί να σας δώσει ο ερωτικός τομέας την περίοδο αυτή. Εάν μέσα στο μυαλό και στην καρδιά σας, υπάρχει ένας άνθρωπος που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν και τώρα σας λείπει, προσπαθήστε να βρείτε το τρόπο να τον φέρετε εκ νέου κοντά σας και να διαπραγματευτείτε μαζί του την πιθανότητα μιας ερωτικής επανασύνδεσης. Εάν τώρα βρίσκεστε σε μία σχέση που με το σύντροφό σας έχετε εμφανείς διαφορές, όπως ηλικίας νοοτροπίας ή και στάσης ζωής, τώρα πιθανόν η σχέση αυτή να δοκιμαστεί, γιατί θα γιγαντώνονται οι διαφορές σας.

Ιχθύς

Θα χρειαστεί να βρείτε τους τρόπους στο να συνδυάσετε την προσωπική σας ζωή με την καριέρα και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Οι ώρες που λείπετε από τον άνθρωπο που σας συντροφεύει, δημιουργούν κενά στη σχέση σας και ίσως να νομίζει ότι σας απορροφούν περισσότερα τα υπόλοιπα που κάνετε σε επίπεδο καθημερινότητάς, παρά ο ίδιος. Πιθανόν πάλι να έχετε την περίοδο αυτή εάν είστε μόνοι, μία ερωτική επιστροφή από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται, μέσα από μια τυχαία συνάντηση να βρεθείτε με ένα πρόσωπο που κάποτε ζήσατε στιγμές δυνατές και αυτό να γίνει η αιτία να επανεκτιμηθεί η σχέση σας.

oroskopos.tv