Λίτσα Πατέρα: Ποια ζώδια θα έχουν ένα σημαντικό Σαββατοκύριακο;

Ποιοι οι τυχεροί;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Λίτσα Πατέρα: Ποια ζώδια θα έχουν ένα σημαντικό Σαββατοκύριακο;

Ποια ζώδια θα έχουν ένα σημαντικό Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα; Παρασκευή και η αστρολόγος μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για τα 12 ζώδια!

Όπως έκανε και η Άση Μπήλιου νωρίτερα, έτσι και η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της Κυριακής που είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να περάσετε καλά με φίλους! Το Σαββατοκύριακο κρίνεαι ιδιαίτερα σημαντικό και τα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο.

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν και ποια πρέπει να έχουν τα μάτια τους "14"; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα στο παρακάτω βίντεο:

Ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης χτύπησε... καμπανάκι κινδύνου για 4 συγκεκριμένα ζώδια όσον αφορά την εβδομάδα που διανύουμε και την Έκλειψη που έχει ήδη ξεκινήσει. Σας ενδιαφέρει!

Λίτσα Πατέρα: Προειδοποίησε μέσα από το Πρωινό - Έρχονται ευχάριστα νέα για τα 12 ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μια ημέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και στο Πρωινό, προειδοποίησε τα 12 ζώδια. Ωστόσο, πλέον τα νέα είναι πολύ ευχάριστα, αφού από αύριο η Αφροδίτη μπαίνει σε ορθή φορά.

Συγκεκριμένα, από αύριο θα παραμένει μέχρι και τις 7 Αυγούστου στο... καλύτερο όπως είπε ζώδιο. Για αυτό λοιπόν θα μας διορθωθεί η διάθεση.

Δείτε αναλυτικά πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια: