Λίτσα Πατέρα: Αυτά τα 4 ζώδια θα περάσουν το πιο τέλειο καλοκαίρι

Αναλυτικά οι προβλέψεις της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Αυτά τα 4 ζώδια θα περάσουν το πιο τέλειο καλοκαίρι

Παρασκευή σήμερα και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από από το Πρωινό, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για τα 12 ζώδια. Ποια θα είναι τα 4 που θα περάσουν το πιο τέλειο καλοκαίρι;

Η αγαπημένη αστρολόγος, αναφέρθηκε αρχικά στην Πανσέληνο της Κυριακής και στις επιπτώσεις που θα έχει και στην συνέχεια αναφέρθηκε ξεχωριστά στο κάθε ζώδιο και το τι το περιμένει μέσα στο καλοκαίρι! Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο;

Λίτσα Πατέρα ζώδια

Αυτά τα 4 ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα θα περάσουν τέλειο καλοκαίρι

Να σημειώσουμε πως η Λίτσα Πατέρα στο Πρωινό ράγισε καρδιές με μια κίνηση της. Δείτε τι συνέβη.

Αναλυτικά οι σημερινές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ακούστε τι έχουν να σας πουν οι δικοί σας άνθρωποι και προσπαθήστε να κρατήσετε μια απόσταση από τα γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε τυχόν προστριβές που ίσως προκύψουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και δείξτε τον καλό σας εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο σωστός προγραμματισμός θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταματήστε να πιέζεστε άδικα και φέρτε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας στην ώρα τους.

ΛΕΩΝ

Φαίνεται ότι στρέφετε την προσοχή σας στους ανθρώπους σας, τους ακούτε και προσπαθείτε να τους βοηθήσετε όπως μπορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ξεχνάτε ότι έχετε αρκετές υποχρεώσεις, οπότε μοιράστε σωστά τον χρόνο σας.

ΖΥΓΟΣ

H περίοδος που διανύετε τώρα, όσο ανυπόφορη και αν είναι, θα σας ωφελήσει πολύ μετέπειτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βιώνετε περίεργες καταστάσεις και έχετε προβλήματα στο κεφάλι σας, να ξέρετε όμως ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε κουραστεί από την καθημερινή ρουτίνα, αφού το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο τελευταία και θέλετε να ξεφύγετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και προσπαθήστε να ξεχαστείτε όσο μπορείτε κάνοντας θετικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανότατα να συμβούν γεγονότα που θα σας αποσυντονίσουν και θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας, για αυτό πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα μέλη της οικογένεια σας σας στηρίζουν, για αυτό μην φοβάστε τίποτα και προχωρήστε.

e-radio.gr

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 3 Ιουνίου 2020

ζώδια σήμερα 3/7

Κριός

Η αποφασιστικότητά σας, να αναλάβετε και να φέρετε εις πέρας μία πολύ δύσκολη υπόθεση, θα σας κάνει σήμερα «ήρωα» στα μάτια του συντρόφου σας, ή του φιλικού σας κύκλου. Η δυναμική που θα επιδείξετε θα γοητεύσει τα πλήθη και ασφαλώς κάποιοι θα σας ξεχωρίσουν για τα προσόντα και τις δεξιότητές σας. Ένα πρόσωπο λοιπόν, μέσα από τον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο, το φιλικό και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις ένα χώρο που δραστηριοποιείστε, θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει περισσότερο για να σας γνωρίσει καλύτερα, πιθανόν ακόμα και για να κάμψει τις ερωτικές σας αντιστάσεις, αδιαφορώντας από το αν έχετε άλλη σχέση ή όχι.

Ταύρος

Μπορεί να μοιάζετε με ήσυχη δύναμη, είστε όμως από τη φύση σας ηγέτες. Άρα εάν διατηρείτε μία ερωτική σχέση, τώρα μπορείτε να προτείνετε στον σύντροφό σας να την πάτε ένα βήμα πιο μπροστά, να την επισημοποιήσετε, να συζήσετε ή να δείτε την προοπτική στο να αποκτήσετε έναν απόγονο. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, μία υπόθεση από το πρόσφατο σχετικά παρελθόν που δεν ευδοκίμησε, τώρα θα ενεργοποιηθεί και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει αίσιο ερωτικό τέλος. Μια φορά μόνοι δε θα μείνετε.

Δίδυμοι

Υγεία και φυσική κατάσταση, μπορεί να γίνουν αιτίες μικρών ψυχοσωματικών ενοχλήσεων που θα σας ταλαιπωρήσουν τις ημέρες αυτές. Η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν φροντίζετε τον εαυτό σας όπως θα έπρεπε και έτσι μια μικρή ενόχληση μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση, για να σας θορυβήσει. Οι μετοχές σας στον έρωτα ανεβαίνουν, το ίδιο και η επιθυμία σας να γευτείτε πρωτόγνωρα πράγματα από αυτόν, μεγαλώνοντας τις εμπειρίες σας. Εάν όμως η φυσική σας κατάσταση δεν αντέχει, μάλλον θα μειωθεί η ερωτική σας απόδοση. Προσέχετε τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Ο έρωτας έρχεται να σας κάνει διάφορα γυμνάσια, αφού τελευταία έχετε πάρει την απόφαση να μην στέκεστε παθητικά απέναντι στα «θέλω» και στις προσδοκίες του συντρόφου σας, ή συγκαταβατικά, απέναντι στο χαρακτήρα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Το σημαντικό είναι ότι πάψατε να είστε άγευστοι και άυλοι σε μια σχέση και τώρα με την πρώτη ευκαιρία δίνετε το στίγμα σας. Να ξέρετε ότι αρέσετε ερωτικά σε όποιον σας γνωρίζει για το δυναμισμό που βγάζετε αλλά και σε όποιον ήδη σας γνώριζε, γιατί αλλάξατε όμορφα.

Λέων

Μπορεί όλοι να θέλουν ή να ζητούν από σας και από κάτι, όμως σας χρειάζεται ένα διάλειμμα κάποια στιγμή για να πάρετε τις απαραίτητες συναισθηματικές ανάσες, που θα σας δώσουν δύναμη για να συνεχίζετε. Έτσι λοιπόν θα ήταν πολύ καλή ιδέα, να βρίσκατε ένα πρόσχημα και να καταφέρνατε να ξεκλέβατε λίγες ώρες για μια μικρή εκδρομή ή απόδραση, με έναν «συνένοχο» και ας ήταν το μυστικό σας. Αρκεί μεταξύ σας να νιώθατε το πόσο συναρπαστική, μπορεί να γίνει μία κοπάνα από την καθημερινότητα, ή μια ερωτική ζαβολιά!!!

Παρθένος

Στα καλύτερά σας θα είστε τις ημέρες αυτές, αφού θα αρθούν κάποια θέματα που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα και σας άγχωναν. Ο κοινωνικός και φιλικό σας κύκλος μεγαλώνει σαν τη διάθεσή σας να φλερτάρετε και να ζωντανέψετε το ερωτικό σας πεδίο, με νότες πιο πικάντικες από όσο συνηθίζατε. Η θερμοκρασία ανεβαίνει όπως και η λίμπιντο, ευκαιρία εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, να κάνετε με το σύντροφό σας πραγματικότητα τις φαντασιώσεις σας.

Ζυγός

Το να ανακαλείτε στη μνήμη σας κάποια πράγματα που δεν είπατε όταν έπρεπε στον άνθρωπο που είχατε ή έχετε δίπλα σας, ή σε λόγια που με ένταση εκστομίσατε κι έτσι χάσατε την ευκαιρία να σας καταλάβει, δε σας βοηθά. Ο έρωτας ζητά από σας να επανεξετάσετε τη στάση σας απέναντι στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή σε εκείνον που ενώ τον θέλετε έχει αποστασιοποιηθεί και βρίσκεται μακριά σας. Πιθανόν πριν να απευθυνθείτε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, να χρειάζεται να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Κάποιες πιέσεις που θα υποστείτε σήμερα κατά πάσα πιθανότητα από τον εργασιακό σας χώρο, ίσως να γίνουν η αιτία, να διαπληκτιστείτε με το σύντροφό σας, εκτονώνοντας με λάθος τρόπο την ένταση που έχετε μέσα σας. Ακόμα και αν σας ξεφύγουν λόγια που στην ουσία θα καταλάβετε ότι άδικα τα βάλατε μαζί του, μάθετε να ζητάτε συγνώμη και μην το επαναλάβετε. Εάν είστε μόνοι, ο θυμός από τις πιέσεις που θα δεχτείτε σήμερα, δε θα είναι ότι καλύτερο στην εμφάνισή σας.

Τοξότης

Αφήνετε πίσω σχέσεις που έδειξαν ότι δεν εξελίσσονται και ειδικά έρωτες που δεν ήταν η έμπνευση στη ζωή σας αλλά ο προβληματισμός σας. Από εδώ και στο εξής παίρνετε τη ζωή πιο ανάλαφρα και σταματάτε να δίνετε υπέρμετρη αξία σε ανθρώπους που δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Άλλωστε ο έρωτας σας ανοίγει καινούργιους και παράξενους δρόμους, ενώ μια γνωριμία που θα κάνετε από ένα μέσω μαζικής δικτύωσης δεν αποκλείεται να καταλήξει στον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας, αρκεί να μην είστε ήδη δεσμευμένοι.

Αιγόκερως

Ο έρωτας τώρα θα βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιό σας, όπως και όλες οι σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις την περίοδο αυτή. Πιθανόν το διάστημα αυτό να χρειάζεται να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις, ειδικά εσείς που βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια και επίσημη σχέση, για το αν αξίζει να τη διατηρήσετε, ή αν πρέπει να τη λήξετε, αφού τα περιθώρια της εξέλιξής της έχουν εκπνεύσει. Στην ανάγκη σας όμως να καλυφθείτε συναισθηματικά ή ερωτικά, μπορεί να κάνετε τη λάθος επιλογή ενός ατόμου, που δε θα διέπεται από ειλικρίνεια τελικά.

Υδροχόος

Από το να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, θα προτιμήσετε σήμερα την εσωστρέφεια και την απομόνωση, από το να του πείτε εκείνα που σκέφτεστε και σας προβληματίζουν. Έτσι όμως είναι σας να τα κρύβετε κάτω από το χαλί, αφού με τη στάση σας αυτή, δεν διορθώνεται τίποτα από όσα πρέπει να διορθωθούν για να ξανά γίνει η σχέση σας ζωντανή και υγιής. Εάν είστε μόνοι, τα φλερτ δε θα λείψουν, η προοπτική να κάνετε όμως ένα σταθερό δεσμό, απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Αυτό θα συμβεί λίγο αργότερα.

Ιχθύς

Η μία επιτυχία στη ζωή σας θα διαδέχεται την άλλη, ιδίως εάν το προηγούμενο διάστημα προσπαθήσατε για ορισμένα πράγματα και βλέπετε τώρα ότι οι κόποι σας δεν πάνε χαμένοι. Ερωτεύεστε λοιπόν την ίδια σας τη ζωή αλλά και τον έρωτα, αφού μπορεί να λειτουργήσει ως έμπνευση και κινητήρια δύναμη. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, ίσως τώρα να αποφασίσετε να την πάτε ένα βήμα μπροστά, ενώ αν είστε μόνοι, πιο κάτω θα συναντήσετε την αγκαλιά που πραγματικά σας αξίζει. Μάλλον θα είναι το πρόσωπο ενός συναδέλφου.

oroskopos.tv