Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 5 Ιουλίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 5 Ιουλίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους σήμερα Κυριακή 5 Ιουλίου; Οι προβλέψεις της ημέρας. Τι μας περιμένεις;

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας, Κυριακή 5 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τις συμφωνίες και τις προτάσεις που σας έχουν γίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκεφθείτε ψύχραιμα και δείτε τι είναι το καλύτερο για εσάς μακροπρόθεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά τα πράγματα οδηγούνται σε ρήξη και πιθανόν υποθέσεις κρυμμένων σχέσεων να έρθουν στο προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι άνθρωποι ασχολούνται με τους άλλους, όταν η δική τους ζωή είναι κενή – αυτό το έχουμε ξαναπεί.

ΛΕΩΝ

Μην ασχολείστε με όσα λέγονται για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα θα ανοίξει νέες πόρτες στη ζωή σας, για να έρθουν αλλαγές που θα σας αλλάξουν τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Οι αδέσμευτοι θα ήταν καλό να αποφύγετε μια συνάντηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ταξίδια και εργασία για εσάς. Να θυμάστε να ξεκουράζεστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και θα μπορέσετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια τυχαία συζήτηση ή συνάντηση, μπορεί να μην είναι και τόσο τυχαία τελικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάθε στιγμή έχει τη δική της δυναμική και είναι πολύτιμη.

ΙΧΘΕΙΣ

Σύντομα θα ξεκινήσει μια καινούργια φάση στη ζωή σας.

e-radio.gr

Δείτε εδώ ποια είναι τα 4 ζώδια που θα περάσουν το πιο τέλειο καλοκαίρι.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Ερωτικές προβλέψεις 4 Ιουλίου

Κριός

Με μια πρωτόγνωρα αισιόδοξη διάθεση θα ξεκινήσει η ημέρα σας σήμερα. Η ανάγκη σας να αντισταθείτε σε κάθε αρνητικό που μπαίνει στο δρόμο σας, για να εμποδίσει την εξέλιξή σας, θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς αλλά και τολμηρούς. Ο έρωτας ζητά από σας και τόλμη και αποφασιστικότητα. Εάν στο μυαλό σας υπάρχει ένας άνθρωπος που για διάφορους λόγους, είναι απαγορευτικό να είστε μαζί, προκαλέστε τον και υπερβείτε μαζί τα εμπόδια. Κρατήστε τη σχέση σας μακριά από αδιάκριτους ανθρώπους, ή αγνοήστε τους ότι κι αν λένε.

Ταύρος

Μικρά θεματάκια υγείας θα πρέπει να σας βάλουν στη διαδικασία να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Τις ημέρες άλλωστε αυτές, θα έχετε μία τάση να κάνετε διατροφικές ατασθαλίες και μα μην προσέχετε τη διατροφή σας. Ο έρωτας όμως έχει άλλα σχέδια για σας, που σημαίνει ότι πρέπει αν είσαστε σε φόρμα και να αρέσετε. Τώρα θα μπορέσετε να βάλετε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Δεν αποκλείεται το παρελθόν να σας χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας. Ας είστε τουλάχιστον όπως σας φαντάζεται.

Δίδυμοι

Με πνεύμα εύστροφο και εξαιρετική επικοινωνιακή δεινότητα, καταφέρνετε με το λόγο σας να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων στους κύκλους που θα κυκλοφορήσετε και θα δραστηριοποιηθείτε. Κερδίζετε τις εντυπώσεις και το χιούμορ σας, σας κάνει ακαταμάχητα ερωτεύσιμους. Δεν έχετε παρά εσείς να επιλέξετε τον άνθρωπο που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα και στις επιθυμίες σας, μιας και ο έρωτας σας χαρίζεται τις ημέρες αυτές. Από την άλλη μεριά, προσέξτε εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη, μην κάνετε το σύντροφό σας να ζηλεύει.

Καρκίνος

Μπερδεμένοι συναισθηματικά ίσως να νιώσετε σήμερα, αφού το παρελθόν και το παρόν θα πολιορκήσουν τις σκέψεις σας. Πιθανόν να σας απασχολεί ένας έρωτας που τώρα ανοίγει για εσάς την αγκαλιά του αλλά δεν τολμάτε να μπείτε ή να πάρετε δεσμεύσεις αλλά και ένας έρωτας από το παρελθόν, που ψήγματα του εξακολουθούν να κρούουν ακόμα ευαίσθητες χορδές από την καρδιά σας. Αντί να εγκλωβίζεστε λοιπόν, δεν παίρνετε τηλέφωνο ένα καλό σας φίλο, να πάτε για καφέ και να μιλάτε μόνο για ανάλαφρα πράγματα;

Λέων

Λίγο παραπάνω επιρρεπείς σε διατροφικές ατασθαλίες, αλκοόλ ή άλλες υπερβολές μπορεί να γίνετε σήμερα και αύριο, προκειμένου να ξεφύγετε από μια πολύ πιεστική καθημερινότητα που μόνο απαιτήσεις έχει από εσάς. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να εκτονωθείτε πιο φυσικούς, όπως το να εκδράμετε, να βγείτε με φίλους και να μιλήσετε με αγαπημένα πρόσωπα, να ερωτευτείτε εκ νέου, ή να πολιορκήσετε την καρδιά του ανθρώπου που χώθηκε στο μυαλό σας και έχει γίνει γιατί όχι, ο επόμενος ερωτικός σας στόχος.

Παρθένος

Αλλάξτε περιβάλλον ή σκηνικό στον προσωπικό σας χώρο, εάν χρειαστεί να δεχτείτε κόσμο στο σπίτι σας. Η ανανέωση ξεκινάει από μέσα σας και η θέληση να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Φλερτάρετε και δοκιμάστε την ερωτική σας τύχη εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό. Θα διαπιστώσετε ότι θα σας το ανταποδώσει. Βέβαια εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, φροντίστε να μην ξεμυαλιστείτε, γιατί οι ερωτικοί πειρασμοί, δε θα σας αφήσουν ήσυχους. Κατακτήστε στον έρωτα αυτό που πραγματικά σας αξίζει.

Ζυγός

Έχετε σκεφτεί, ότι η αισθηματική και ερωτική σας κατάσταση, είναι τέτοια εξαιτίας κάποιων δικών σας επιλογών; Εάν δε νιώθετε ευτυχισμένοι με τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, ίσως θα έπρεπε να αναλογιστείτε τους λόγους που μεταξύ σας, δεν μπορείτε να βρείτε πλέον σημεία ταύτισης. Ίσως και να χρειαστεί για ένα διάστημα να απομακρυνθείτε από τη σχέση, να απομονωθείτε και να σκεφτείτε αν θα τη συνεχίσετε ή θα τη λήξετε. Εάν είστε μόνοι, πιθανόν να συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω που σας αποτρέπει να δοκιμάσετε εκ νέου την ερωτική σας τύχη.

Σκορπιός

Καυγαδάκι καυγαδάκι ο έρωτας δε ζει λέει ένα τραγούδι και έτσι ίσως σήμερα με τον σύντροφό σας, μέσα από μία ασήμαντη διαφωνία να τα τσουγγρίσετε μεταξύ σας. Ο πιθανός λόγος μπορεί να προέρχεται από ένα λάθος κάποιου τρίτου προσώπου, κάποιου γονιού ή μεγαλύτερου σε ηλικία ατόμου, που με τις πράξεις ή τα λόγια του θα διαταράξει την ηρεμία της σχέσης σας. Εάν είστε μόνοι, μέσα από μια διαφωνία σας με ένα άτομο, ή ακόμα και σε μια φάση έντασης, μπορεί να γεννηθεί η επόμενη ερωτική περιπέτεια της ζωή σας.

Τοξότης

Δείτε τη ζωή με αισιόδοξη ματιά, αφού μπορείτε πλέον να είστε πιο ανέμελοι, διεκδικώντας έτσι και τα καλύτερα κομμάτια της. Ένα από αυτά είναι και ο έρωτας, που μερικές φορές μοιάζει σαν το γλυκό του κουταλιού που θέλεις να το κλέψεις από το βάζο. Την εποχή αυτή θα ευνοηθούν οι ερωτικές επανασυνδέσεις εάν αυτό επιθυμεί η καρδιά σας, ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες μοιραίες συναντήσεις, με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό. Στην τελευταία μάλιστα περίπτωση, φαίνεται ότι μια παλιά σας φιλία μπορεί να μετατραπεί σε ένα μεγάλο έρωτα.

Αιγόκερως

Δεν αρκεί να παραπονιέστε ότι το πρόσωπο που ερωτικά σας ενδιαφέρει, δε σας δίνεται με τον τρόπο που ελπίζατε. Πρέπει να αναλογιστείτε, τις ευδιάκριτες διαφορές που είχατε από την αρχή μεταξύ σας, πράγμα που τότε αγνοήσατε. Πιθανόν κάποιες ερωτικές σχέσεις την εποχή αυτή, να βγάζουν περισσότερο τις διαφορές τους, από το να έχουν τη βάση της συνεννόησης. Το μυαλό σας επιθυμεί να ζήσει τον έρωτα ακόμα και αν είναι ιδεατός, ή σε απόσταση, ηλικιακή, γεωγραφική, ή άλλη. Ζητά να αποδράσει πολλές φορές με ανορθόδοξους τρόπους.

Υδροχόος

Είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή, ένα πλάσμα από το παρελθόν τρυπώνει σήμερα μέσα στο μυαλό σας και ανακαλεί μνήμες και εικόνες που ζήσατε μαζί. Έτσι δεν αποκλείεται να πέσετε στο λάθος και να κάνετε συγκρίσεις της τωρινής αισθηματικής και ερωτικής σας κατάστασης, με αυτό που ζήσατε κάποτε και έκλεισε τον κύκλο του. Ίσως μάλιστα να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με τον άνθρωπο αυτό και αν τελικά επιθυμείτε μία ερωτική επανασύνδεση μαζί του, δεν αποκλείεται να έχετε την ευκαιρία σας.

Ιχθύς

Μία μικρή απόδραση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, θα σας έφτιαχνε σίγουρα τη διάθεση σήμερα, ενώ εάν συνδυαζόταν και με τη αρχή μιας ερωτικής περιπέτειας θα ήταν ότι καλύτερο για να τονώσει με την έμπνευση και τη δημιουργική διάθεση τη θέλησή σας να κατακτήσετε τους επόμενους μεγάλους στόχους σας. Βέβαια εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση κάποια πράγματα πρέπει να τακτοποιηθούν μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας με διάλογο, αφού το τελευταίο διάστημα, μάλλον έμειναν στο περιθώριο των εξελίξεων.

oroskopos.tv