Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουλίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουλίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους σήμερα Δευτέρα 20 Ιουλίου; Οι προβλέψεις της ημέρας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις ζωδίων της ημέρας, Δευτέρα 20 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Είστε οι ιδανικοί για να ανατρέψετε την πιθανά απαισιόδοξη οπτική ή διάθεση των υπολοίπων.

ΤΑΥΡΟΣ

Να θυμάστε ότι όλοι οι μεγάλοι ηγέτες έχουν μια ικανή ομάδα συμβούλων πλάι τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ανακτηθεί η ταχύτητα για ένα σημαντικό εγχείρημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην ασχολείστε τόσο πολύ με ανθρώπους που γνωρίσατε οnline. Δεν ξέρετε ποτέ τι κρύβουν.

ΛΕΩΝ

Το «κόλπο» είναι να μην ασχοληθείτε με το παρελθόν αλλά να στρέψετε την προσοχή όλων στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν αναζητάτε πράγματα οικιακής χρήσης, μην στέκεστε στις βιτρίνες με τα ρούχα.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια για κάθε εγχείρημά σας, από άτομα με προοδευτική και καινοτόμα σκέψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να έχει παίξει ρόλο η αυτοπεποίθηση που αποπνέετε, όπως και οι πολλές σας δεξιότητες σε μια νέα θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συμβουλές των φίλων σας θα σας γλιτώσουν χρήματα και χρόνο, ειδικά για τομείς που δεν γνωρίζετε καλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκεί να οραματιστείτε τον εαυτό σας όπου θέλετε να βρεθείτε και οι προτάσεις θα έρθουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμα κι αν αρχικά νιώσετε κάποιους ενδοιασμούς για ένα νέο σχέδιο, μην αφήσετε να σας καταβάλει η τελειομανία.

ΙΧΘΕΙΣ

Υπομονή, κι όταν επιστρέψετε από διακοπές, θα τα βάλετε όλα σε τάξη.

e-radio.gr

Δείτε επίσης: Λίτσα Πατέρα: Αυτά τα 4 ζώδια θα περάσουν το πιο τέλειο καλοκαίρι

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Ζώδια σήμερα 20 Ιουλίου

Κριός

Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, ίσως τώρα να αποφασίσετε με το σύντροφό σας να την πάτε ένα βήμα πιο μπροστά. Μπορεί να αποφασίσετε να ζήσετε μαζί, να αλλάξετε σπίτι, να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, ή να κάνετε ένα παιδί που θα μεγαλώσει την ευτυχία σας. Ένας άνθρωπος από το συγγενικό σας περιβάλλον, ή το στενό φιλικό, θα προσπαθήσει να σας παρεμποδίσει, είτε με την άποψή του, είτε με την κριτική που θα σας κάνει. Εάν είστε μόνοι και σκέφτεστε να πλησιάσετε ένα άτομο που σας κάνει κλικ, ίσως κάποιοι να σας αποθαρρύνουν γι αυτό.

Ταύρος

Αλλαγή πλεύσης σε αρκετούς σημαντικούς τομείς, επιβάλλουν οι συνθήκες και οι καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στην παρούσα φάση της ζωής σας. Έτσι λοιπόν και ο ερωτικός τομέας, θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε εκ νέου, τους τρόπους που διεκδικείτε από αυτόν, εκείνο που πραγματικά θα σας έδινε την έμπνευση, ή τη διαφυγή για να αντιμετωπίσετε και τα υπόλοιπα θέματα της καθημερινότητάς σας. Τώρα γεννιούνται περίεργες σχέσεις, που μπορεί να μην αποπνέουν την σταθερότητα που επιθυμείτε. Είναι όμως συναρπαστικές.

Δίδυμοι

Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα, να τρέχετε όλη τη μέρα για να προλάβετε να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις ή άλλες εκκρεμότητες κι όταν γυρνάτε σπίτι, να μην έχετε μια αγκαλιά για να σας ξεκουράζει ερωτικά ή συναισθηματικά. Ο έρωτας τώρα θα σας δίνετε κάτω από όρους και προϋποθέσεις, δημιουργώντας σας έτσι την αίσθηση του ανικανοποίητου. Ακόμα κι αν δεν συντροφεύεστε, η ανταπόκριση του ατόμου που σας ενδιαφέρει, μάλλον θα είναι απρόθυμη, οπότε δε θα βλέπετε προοπτικές εξέλιξης για τη δημιουργία μίας σχέσης. Αυτό όμως είναι προσωρινό.

Καρκίνος

Ο έρωτας θα σας δώσει ότι καλύτερο έχει φυλάξει για εσάς, με την προϋπόθεση να βγάλετε από τη ζωή σας, μία σχέση που εξελίσσεται προβληματικά, με σκέψεις που σας πληγώνουν από έναν ανολοκλήρωτο έρωτα, ή από την προσδοκία, μιας ερωτικής επανασύνδεσης, με έναν άνθρωπο, που τελικά δεν το αξίζει να σταθεί πλάι σας, όσο και αν το επιθυμείτε. Ο έρωτας είναι έμπνευση και ταξίδι και όχι μία κατάσταση που σας προβληματίζει. Βγάλτε από τη ζωή σας ερωτικές σχέσεις που λειτουργούν τοξικά για την ψυχολογία σας. Δεν το αξίζετε, να πληγώνεστε και να πονάτε.

Λέων

Μη μεταφέρετε στο σπίτι και στην οικογένεια, την ένταση που βιώνετε στο εργασιακό σας περιβάλλον, ή στους χώρους που δραστηριοποιείστε. Μην ξεσπάτε στον άνθρωπο που σας συντροφεύει ερωτικά, για ασήμαντες αφορμές, αφού η ψυχολογία σας, είναι ήδη επιβαρυμένη από όλα όσα έχετε να αντιμετωπίσετε σε επίπεδο καθημερινότητας. Κι αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, για να εξακολουθήστε αν είστε ερωτεύσιμοι, καλύτερα να φορέσετε το χαμόγελό σας, παρά το θυμό και τον εκνευρισμό που κουβαλάτε από όλα όσα συμβαίνουν στη μέρα σας.

Παρθένος

Η ερωτική ας κατάσταση αλλάζει. Είτε γιατί τώρα γνωρίσατε έναν άνθρωπο και επιθυμείτε πιο συνειδητά, τη σχέση αυτή να την προχωρήσετε, είτε γιατί ο άνθρωπός σας, δεν είναι εκείνος που γνωρίζατε τόσο καιρό, αφού θα ανακαλύψετε καλά κρυμμένα μυστικά για το ποιόν του. Σε μια άλλη περίπτωση, μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων, όταν θα ανακαλύψετε, ότι η «κολλητή» φίλη ή ο φίλο σας, πολιορκούσε ερωτικά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει αλλά και ότι ο άνθρωπός σας ανταποκρίθηκε. Πιθανόν ορισμένα άτομα να πρέπει να τα βγάλετε από τη ζωή σας.

Ζυγός

Ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, έχει αλλάξει απέναντί σας στάση, ή εσείς φροντίσατε να μη του δίνεστε όπως παλιά. Αυτό σας έχει απομακρύνει και η επικοινωνία σας, άρχισε να γίνεται προβληματική. Σε μια άλλη περίπτωση, το άτομο που επιθυμείτε να έχετε δίπλα σας, εάν δεν βρίσκεστε σε μια σχέση το διάστημα αυτό, είτε ζει μακριά από εκεί που διαμένετε, είτε, έχετε ευδιάκριτες διαφορές μεταξύ σας, όπως ηλικίας ενδιαφερόντων και στάση ζωής. Η ερωτική και αισθηματική σας κατάσταση χρειάζεται τις παρεμβάσεις σας για να αλλάξει προς το καλύτερο.

Σκορπιός

Πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ίσως με παρεμβάσεις, νουθεσίες, ή συμβουλές που δε ζητήσατε ποτέ, να προσπαθήσουν σήμερα να σας κάνουν κριτική, σχετικά με το πώς διαχειρίζεστε την προσωπική και ερωτική σας ζωή, ποιες θα πρέπει να είναι οι επιλογές σας, ή να κριτικάρουν τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να είναι στο πλάι σας. Βρείτε, έναν πιο διπλωματικό τρόπο, να τα βάλετε στη θέση τους, με τα ανάλογα όρια που πρέπει να συνοδεύετε η πράξη σας, αντί να τσακωθείτε μαζί τους και να υπάρξουν μεταξύ σας ρήξεις.

Τοξότης

Μία ερωτική υπόθεση που σχετίζεται με την εξέλιξη μιας σχέσης που δεν αναπτύσσεται με τον τρόπο που θα θέλατε, θα σας απασχολήσει τις μέρες αυτές. Πιθανόν να πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, να ρίξετε νερό στο κρασί σας κάνοντας κάποιες υποχωρήσεις, ή ακόμα και να χειραγωγήσετε τον εγωισμό σας προκειμένου να ρίξετε γέφυρες. Εάν χρειαστεί να μεσολαβήσει μεταξύ εσάς και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, ένα ουδέτερο, κοινό, φιλικό σας πρόσωπο, δασκαλέψτε το να ξέρει τι θα πει. Άλλωστε και ο έρωτας, θέλει το μέσον του.

Αιγόκερως

Κάποιες καταπιεσμένες επιθυμίες σας, πιθανόν να βγούνε σήμερα στην επιφάνεια και ίσως και μια απογοήτευση, που σχετίζεται με τον άνθρωπο που προσπαθήσατε να δημιουργήσετε μία ερωτική σχέση, αλλά δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Πριν αναζητήσετε τις αιτίες στον εαυτό σας, φορτώνοντάς τον με ένα σωρό ενοχικά σύνδρομα, καλό θα ήταν να αναλογιστείτε, μήπως κάθε φορά που βρίσκεστε σε μία σχέση, βάζετε τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας, σε δεύτερη μοίρα, ή μήπως το πρόσωπο που απευθύνεται την καρδιά σας, δε μοιάζει στην ποιότητα του χαρακτήρα σας.

Υδροχόος

Η ερωτική και αισθηματική σας ζωή, μπαίνει στο στόχαστρο, από αδιάκριτα άτομα και παράλληλα δημιουργείται ένα παρασκήνιο από κουτσομπολιά, που μάλλον όταν τα ανακαλύψετε θα αντιδράσετε. Σκεφτείτε όμως, ότι και εσείς με τη στάση σας κάποιες στιγμές, είχατε δώσει τροφή για σχόλια. Προστατέψτε από αυτά, τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, κρατήστε μακριά, το άτομο εκείνο που προσπαθείτε να φέρετε στη φωλιά και την αγκαλιά σας, γιατί κυκλοφορεί για σας μια ανυπόστατη όχι καλή φήμη.

Ιχθύς

Δεν θα διαπραγματευτείτε και πολύ την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, εάν βρεθεί στο δρόμο σας μια γνωριμία, που είναι ερωτικά ενδιαφέρουσα και έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε πιο σοβαρή σχέση. Όμως χρειάζεται να διαπραγματευτείτε με τον εαυτό σας, το χρόνο που χρειάζεται για να εξελιχθεί, αφού ελεύθερο χρόνο εκ των πραγμάτων δε διαθέτετε και άρα πώς να αφιερωθείτε στη δημιουργία ενός δεσμού. Ζητήματα ελευθερίας και ανεξαρτησίας, ίσως τονίσετε στο σύντροφό σας, αφού θα έχει την τάση να λειτουργεί χειριστικά.

oroskopos.tv