Λίτσα Πατέρα: Σημαντική προειδοποίηση για όλα τα ζώδια - "Είναι η κατάλληλη μέρα να..."

Δείτε τι θα συμβεί στο κάθε ζώδιο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Σημαντική προειδοποίηση για όλα τα ζώδια -

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα ζώδια έκανε για ακόμα μια μέρα η Λίτσα Πατέρα στο Πρωινό. Σήμερα Πέμπτη 15/10 η αστρολόγος μας ενημερώνει πως είναι μια καλή μέρα να διορθώσουμε σχέσεις και να βελτιώσουμε καταστάσεις!

Αυτό σημαίνει πως καλό θα ήταν να μην προχωρήσουμε σε πολλές διαφωνίες και να βάλουμε νερό στο κρασί μας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ζυγό ευνοεί μόνο την βελτίωση ερωτικών και επαγγελματικών σχέσεων!

Μας προτείνει λοιπόν να μην είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να λύσουμε τυχόν διαφωνίες. Δείτε τι είπε αναλυτικά για το κάθε ζώδιο! Έκτακτη ειδοποίηση για την σημερινή σελήνη!

Άση Μπίλιου: Μεγάλη προσοχή για αυτά τα δύο ζώδια!

Αστρολογική «βόμβα» έριξε η Άση Μπήλιου σήμερα (14/10) στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο Star, τονίζοντας πως ο ανάδρομος Ερμής φέρνει μεγάλες δυσκολίες για δύο ζώδια.

Η έμπειρη αστρολόγος επεσήμανε, ότι για το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να δώσουμε μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα σε όσα πράγματα έχουμε στην κατοχή μας, με τον Ερμή να είναι… το κερασάκι στην τούρτα των «εμποδίων», που θέτει το 2020, ενώ προειδοποίησε ειδικά για τα συγκεκριμένα ζώδια.

Νέος συναγερμός από την Άση Μπήλιου για τη Σελήνη στους Διδύμους

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις της στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», η Άση Μπήλιου θέλησε να σημάνει εκ νέου συναγερμό για όλα τα ζώδια, καθώς αναφέρθηκε στην ένωση της Σελήνης με τους Διδύμους.

Συγκεκριμένα η αστρολόγος είπε ότι «τις περισσότερες ώρες της σημερινής ημέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους κενή πορείας (η Σελήνη είναι ανεξέλεγκτη), μέχρι το βράδυ στις 6:45».