'Αση Μπήλιου: Έντονα χειριστική μέρα η σημερινή - Μεγάλη προσοχή

Μάθετε τι προβλέπει!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
'Αση Μπήλιου: Έντονα χειριστική μέρα η σημερινή - Μεγάλη προσοχή

Η Άση Μπήλιου για ακόμα μια μέρα στη Φωλιά των Κου Κου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στα ζώδια. Η σημερινή μέρα 15/10 διακατέχεται από την σελήνη στον Ζυγό, αυτό σημαίνει πως ανατρέπονται πολλά στις επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις.

Πιο συγκεκριμένα η έμπειρη αστρολόγος αναφέρει πως είναι μια χειριστική μέρα για όσους το επιτρέψουν, και αυτό μπορεί να έρθει από τη δουλειά αλλά και από το οικογενειακό περιβάλλον.

Δείτε αναλυτικά το κάθε ζώδιο πως μπορεί να καλυτερέψει την μέρα του. Σημαντική προειδοποίηση και από την Λίτσα Πατέρα.

Άση Μπίλιου: Μεγάλη προσοχή για αυτά τα δύο ζώδια!

Αστρολογική «βόμβα» έριξε η Άση Μπήλιου σήμερα (14/10) στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο Star, τονίζοντας πως ο ανάδρομος Ερμής φέρνει μεγάλες δυσκολίες για δύο ζώδια.

Η έμπειρη αστρολόγος επεσήμανε, ότι για το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να δώσουμε μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα σε όσα πράγματα έχουμε στην κατοχή μας, με τον Ερμή να είναι… το κερασάκι στην τούρτα των «εμποδίων», που θέτει το 2020, ενώ προειδοποίησε ειδικά για τα συγκεκριμένα ζώδια,.

Νέος συναγερμός από την Άση Μπήλιου για τη Σελήνη στους Διδύμους

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις της στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», η Άση Μπήλιου θέλησε να σημάνει εκ νέου συναγερμό για όλα τα ζώδια, καθώς αναφέρθηκε στην ένωση της Σελήνης με τους Διδύμους.

Συγκεκριμένα η αστρολόγος είπε ότι «τις περισσότερες ώρες της σημερινής ημέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους κενή πορείας (η Σελήνη είναι ανεξέλεγκτη), μέχρι το βράδυ στις 6:45»