Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 10 Νοεμβρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 10 Νοεμβρίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 10 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα, Τρίτη 10 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Το σύμπαν σας καλεί να κλείσετε τις ηλεκτρονικές συσκευές και εφαρμογές σας…

ΤΑΥΡΟΣ

Αν συνεργαστείτε με κάποιον τώρα, μπορείτε να επιτύχετε βγάζοντας πολλά χρήματα…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχετε αποφύγει να δουλέψετε ή έχετε κάνει οικονομία στα χρήματά σας, θα φανεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε την αίσθηση ότι κάποια πράγματα στη σχέση σας προχωρούν με υπερβολική ταχύτητα...

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με το «πώς» των διαδικασιών από το μεσημέρι και μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιμονή σας θα σας βοηθήσει να κάνετε άλματα στα σχέδιά σας για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Όλοι πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν το μάθημά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τώρα έχει όλα τα εχέγγυα για να κάνετε πράξη κάθε μεγαλόπνοο σχέδιο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η βραδιά ίσως να είναι πολύ ευχάριστη απόψε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συμβουλή ενός παλιού φίλου θα είναι πολύτιμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δυναμική και επιθετική στάση που έχετε τώρα, θα σας προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή.

Δείτε εδώ και την πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για τη Σελήνη που ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Πηγή: eradio.gr

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια

Κριός

Μην σκέφτεστε υπερβολικά τα σχέδιά σας. Όσο περισσότερο σκέφτεστε, τόσο περισσότερο τείνετε να συγχέετε τα πράγματα. Σταματήστε για λίγο και χαλαρώστε. Αφιερώστε χρόνο για να ηρεμήσετε. Ακούστε τα συναισθήματά σας. Αυτά θα σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση.

Ταύρος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια απαραίτητη αλλαγή στη σχέση σας, συζητώντας σε βάθος ένα σημαντικό ζήτημα. Και οι δύο ξέρετε τι πρέπει να πείτε… Αλλά ελπίζετε ότι με κάποιο τρόπο το θέμα μπορεί να παρακαμφθεί και να ξεχαστεί. Αυτό δεν θα βοηθήσει μακροπρόθεσμα. Αφιερώστε χρόνο για να ξεκινήσετε την διαδικασία επίλυσης.

Δίδυμοι

Γνωρίζετε τη δύναμη των λέξεων και καταλαβαίνετε την εκπληκτική δύναμη των συναισθημάτων. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε αυτές τις δύο δυνάμεις. Εάν έχετε κάτι να πείτε στο ταίρι σας, επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη των συναισθημάτων σας για να μεταδώσετε το μήνυμά σας.

Καρκίνος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κατανοήσετε καλύτερα τον/την σύντροφό σας. Οι σχέσεις κάνουν κύκλους, προχωράνε, γυρίζουν πίσω. Αυτή είναι μια φυσική διαδικασία και δεν μπορεί να αποφευχθεί… Αλλά πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να κατανοήσετε τις ανάγκες του/της αγαπημένου/ης σας.

Λέων

Σήμερα αισθάνεστε σαν να έχετε μόλις γνωρίσει τον/την σύντροφό σας. Έχετε αυτή την ζεστή και τρυφερή αίσθηση στην καρδιά σας. Και οι δύο θα αισθάνεστε την επιθυμία να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Ξέρετε ότι η σχέση σας μπορεί να αντέξει κάθε δοκιμασία.

Παρθένος

Δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας, τα οποία τείνετε να αγνοείτε. Αυτή τη φορά, ωστόσο, είναι πιο δύσκολο να παραμερίσετε όσα λέει η καρδιά σας. Επιδιώξτε εσωτερική γαλήνη και αρμονία, ώστε να μπορέσετε να ακούσετε όσα λέει το υποσυνείδητό σας.

Ζυγός

Σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να συνομιλήσετε με νέα ενδιαφέροντα άτομα από όλο τον κόσμο, μέσω διαδικτύου. Τολμήστε να ανοιχτείτε και δεν θα το μετανιώσετε. Όταν η τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση περάσει, θα έχετε κάνει φίλους σε διάφορα μέρη ή και κάτι παραπάνω.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μάθετε πώς αισθάνεστε πραγματικά για τη σχέση σας. Εάν τον τελευταίο καιρό τα συναισθήματά σας είναι ανάμεικτα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε ό,τι σας ενοχλεί. Μπορεί να είναι ένα ασήμαντο ζήτημα, που δημιουργεί κλίμα αποξένωσης μεταξύ σας χωρίς λόγο.

Τοξότης

Δεν έχετε συχνά την ευκαιρία να μιλήσετε σε βάθος, για ορισμένα θέματα στη σχέση σας που θα μπορούσαν αν οδηγήσουν σε χωρισμό. Έχετε πολλά να πείτε. Και αξίζει σίγουρα την προσπάθεια, καθώς η σχέση σας έχει προοπτικές και θα ήταν κρίμα να τις χαραμίσετε.

Αιγόκερως

Έχετε τον τρόπο σας με τις λέξεις και σήμερα πρέπει να τον αξιοποιήσετε στο έπακρο. Απλά προσπαθήστε να μην το παρακάνετε. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να πάρετε πίσω κάποια από όσα έχετε ήδη πει, αν ανακαλύψετε ότι το αντικείμενο του πόθου σας έχει κάποια ελαττώματα όπως όλοι.

Υδροχόος

Σήμερα θα βγείτε επιτέλους από το καβούκι σας. Μην σπαταλήσετε την ευκαιρία να εκφράσετε το πώς αισθάνεστε για κάποιο ξεχωριστό άτομο. Δεν χρειάζεται να κάνετε και πολλά, ούτε να ακολουθήσετε επιθετική προσέγγιση. Απλά κοιτάξτε το στα μάτια, σκάστε ένα χαμόγελο και όλα θα πάνε όπως τα θέλετε.

Ιχθύες

Αν τον τελευταίο καιρό βιώνετε μια εσωτερική πάλη ανάμεσα στο μυαλό και στην καρδιά σας, σήμερα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Προσπαθείτε να αποφασίσετε αν θα ακούσετε τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να εμπλακείτε σε μια σχέση, σε αντίθεση με τα συναισθήματά σας που σας λένε να προχωρήσετε. Αν ακολουθήσετε το ένστικτό σας, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

Πηγή: pagenews.gr