Ο Ερμής στον Σκορπίο - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: "Από απόψε το βράδυ..."

Μεγάλη προσοχή αυτά τα 3 ζώδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Ερμής στον Σκορπίο - Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί:

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί όλα τα ζώδια για σήμερα, Τρίτη 10/11! Από το βράδυ και μετά που ο Ερμής θα μπει στον Σκορπιό το παρελθόν θα μας χτυπήσει την πόρτα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το κάθε ζώδιο τώρα που ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στην Παρθένο, κάνοντας την Τρίτη μια παραγωγική μέρα για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού. Βέβαια, η Σελήνη στην Παρθένο πολλές φορές μας κάνει και κάπως πιο αγχώδεις στην καθημερινότητα μας. Θέματα που αφορούν στην υγεία, στην παιδεία, στο περιβάλλον, αλλά και το εργασιακό, θα μας προβληματίσουν περισσότερο σήμερα και αύριο.

Είναι μια μέρα για να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να οργανώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας, στη δουλειά, στο σώμα μας. Θετική μέρα για να ξεκινήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα απαιτεί μεγαλύτερη χαλαρότητα, ενώ μπορεί να νιώθουμε λίγη σύγχυση. Σίγουρα οι βραδινές ώρες δεν προσφέρονται ούτε για σοβαρές συζητήσεις ούτε για σοβαρές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, στις σπουδές ή στο σπίτι και μπορεί να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Είναι σημαντικό μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχετε κανονίσει όμως να κάνετε κι έναν έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας πήραν οι υποχρεώσεις από κάτω και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ανακτήσετε τη φόρμα σας. Από την άλλη εβδομάδα, που σιγά σιγά θα πάρει ταχύτητα ο Άρης στο ζώδιο σας, θα αρχίσετε να νιώθετε τα επίπεδα της ενέργειας σας να ανεβαίνουν και θα βοηθηθεί έτσι και η φυσική σας κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά ή το σπίτι. Σήμερα ο Ερμής βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Ζυγού για να περάσει στον Σκορπιό λίγο μετά τα μεσάνυχτα και να μετακυλήσει επιτέλους την προσοχή σας στα θέματα των σχέσεων σας. Στη διάρκεια της ημέρας τα πράγματα βελτιώνονται για τη διάθεση σας και μπορείτε να αναζητήσετε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τον σύντροφο και τους φίλους σας μετά τη δουλειά σας. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στην εργασία σας σήμερα και να νιώσετε ότι σημειώσατε πρόοδο. Στο τέλος της ημέρας χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μια γλυκιά βραδιά, χωρίς όμως να τη φορτώσετε με μεγάλες προσδοκίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στρέφει την προσοχή σας στο χώρο του σπιτιού, αλλά και στην οικογένεια. Σήμερα και αύριο θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο ή μπορεί αν κάνετε τηλεργασία να προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Σήμερα είναι και η τελευταία μέρα που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ζυγό. Από αύριο που θα περάσει στον Σκορπιό θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από την Παρθένο στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία. Μπορεί να έχετε σημαντικές επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Από αύριο θα περάσει ο Ερμής σε μια πιο βολική θέση για σας και θα εξυπηρετήσει με πιο θετικό τρόπο τα συμφέροντα σας. Επίσης, στο τέλος της εβδομάδας η ορθή πορεία του Άρη στον τομέα της καριέρας θα δώσει ώθηση στις εξελίξεις που περιμένετε και ένα τέλος σταδιακά στις αγωνίες σε σχέση με τη δουλειά.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στην Παρθένο σας προσκαλεί να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε τα έσοδα σας. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες και μην αφήνετε πολύ σοβαρά πράγματα να τα τακτοποιήσετε τις βραδινές ώρες που η Σελήνη θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Αυτές είναι ώρες για να χαλαρώσετε σώμα και πνεύμα, να ψυχαγωγηθείτε με μια ταινία, ένα βιβλίο, την αγαπημένη σας μουσική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες και όχι πάλι των άλλων. Μάλιστα θα πρότεινα αν έχετε κάποιες πιεστικές συζητήσεις να φροντίσετε να τις ορίσετε από αύριο, που θα έχει περάσει σε ένα ζώδιο πιο φιλικό προς το δικό σας ο κυβερνήτης σας Ερμής. Βέβαια ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα για να τα προλάβετε όλα. Τις βραδινές ώρες προσέξτε τις αυταπάτες σε σχέσεις και τις εξιδανικεύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ ο Ερμής περνά την τελευταία μέρα του στο ζώδιο σας. Του χρόνου πάλι! Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Περνάτε αρκετό ζόρι με την παρουσία του Άρη απέναντι σας κι ακόμη κι όταν γυρίσει σε ορθή πορεία στο τέλος της εβδομάδας δεν θα σταματήσει την πολιορκία, δηλαδή τις πιέσεις από όλους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας, βοηθώντας σας να έχετε επιτυχία στους στόχους σας, με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα που ο Ερμής βρίσκεται στον Ζυγό. Από αύριο περνά στο ζώδιο σας δίνοντας δύναμη στον λόγο σας και φτερά στην επικοινωνία με τους άλλους. Φυσικά αυτό θα κάνει και πιο εντατικούς τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας βρίσκεται στην Παρθένο και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών, όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους, αλλά με μια σχετική αγωνία. Άλλωστε, το ζώδιο της Παρθένου φημίζεται για το άγχος που προσδίδει όταν βρίσκονται πλανήτες εκεί. Αρκετά ανήσυχοι μπορεί να είστε και για θέματα που αφορούν στην υγεία. Και η αλήθεια είναι ότι από απόψε το βράδυ, που θα περάσει ο Ερμής στον Σκορπιό, τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι σαφώς πιο φιλική προς το ζώδιο σας. Μάλιστα τη σημερινή μέρα έχετε περισσότερη εύνοια στα σχέδια σας, γι’ αυτό μην χάνετε χρόνο και μπείτε στη διαδικασία να εργαστείτε σκληρά γι’ αυτά. Από αύριο ο Ερμής θα περάσει εκ νέου στο ζώδιο του Σκορπιού και θα «καθαρίσει» το μυαλό σας από τη «φασαρία» του προηγούμενου διαστήματος. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα θα βελτιώνονται αρκετά και θα νιώθετε ότι έχετε στο πλευρό σας φίλους, αλλά και συνεργάτες που θέλουν να βοηθήσουν και να σας στηρίξουν ουσιαστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα, αλλά και στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις. Από αύριο ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό θα στρέψει πιο πολύ το ενδιαφέρον σας σε θέματα καριέρας, αυξάνοντας τις πιθανότητες να έχετε εξελίξεις σ’ αυτόν τον τομέα μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή τον γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σας που σας κάνει κλικ ερωτικά. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα, ειδικά προς το βράδυ που η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να σας παραπλανήσει. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Τα πράγματα από αύριο, που θα περάσει ο Ερμής στον φιλικό σας Σκορπιό, θα αρχίσουν να γίνονται πιο ξεκάθαρα!

Asibiliou.gr

Διαβάστε και τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλη την εβδομάδα εδώ!

Όλα όσα είπε η Άση Μπήλιου για τις σημερινές προβλέψεις στην Φωλιά των Κου Κου