Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πρόβλεψη - σοκ για τον κορωνοϊό από την Άση Μπήλιου: "Πριν το 2022 δεν θα..."

Άσχημα όσα αναμένονται

Πρόβλεψη - σοκ για τον κορωνοϊό από την Άση Μπήλιου:
Ζώδια 12.11.2020 07:51
Από Youweekly Team

Η Άση Μπήλιου κάνει την δική της αστρολογική πρόβλεψη για την πανδημία του κορωνοϊού στην χώρα μας και γενικά σε όλο τον πλανήτη και... δεν αποκαλύπτει ωραία πράγματα αφού πριν το 2022 δεν ενδέχεται να το έχουμε αφήσει πλήρως πίσω μας...

Συγκεκριμένα, η κορυφαία αστρολόγος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό You και στην Κατερίνα Μπούσιου αναφερόμενη και στην ισχυρή πανδημία.

Η πρόβλεψη της Μπήλιου για τον κορωνοϊό

Σε ρωτούν ευθέως και για το πότε θα περάσει η πανδημία;

Ναι, φυσικά με ρωτάνε, γιατί ο κορωνοϊός επηρεάζει πια όλους τους τομείς της ζωής μας. Και εγώ αυτό που μπορώ να δω είναι μια καλυτέρευση μόνο ανά χρονικά διαστήματα. Πιστεύω πως μέχρι την άνοιξη του 2021 θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και θεωρώ ότι δεν θα αρχίσουμε με άνεση να ταξιδεύουμε πριν το 2022.

Άση Μπήλιου περιοδικό YOU

Όλη αυτή η κατάσταση με την πανδημία σε έβαλε σε μια άβολη θέση και προσωπικά; Στην προηγούμενη καραντίνα έμεινες αρκετό καιρό εκτός πλατό...

Έμεινα στο σπίτι μου από τα μέσα Μαρτίου μέχρι τα τέλη Μαΐου. Έκανα την απόλυτη καραντίνα γιατί ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και γιατί, φυσικά, όπως και όλοι μας, ζούσαμε κάτι πρωτόγνωρο και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Τώρα πια ξέρω πολύ καλά να προφυλάσσω τον εαυτό μου.

Τι ζώδιο είναι ο καθηγητής κύριος Τσιόδρας;

Είναι Ζυγός. Ανήκει σε ένα από τα παρορμητικά ζώδια, τα οποία φέτος κλήθηκαν να ισορροπήσουν τα δύσκολα. Πάντα οι Ζυγοί μπαίνουν στη μέση ως διαμεσολαβητές, δεν είναι τυχαίο ότι είναι το ζώδιο της διπλωματίας.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις σημερινές αστρολογικές προβλέψεις!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα με 1,5 ευρώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αστρολόγος αποκαλύπτει: Αυτό το ζώδιο φταίει που ο κορωνοϊός γονάτισε την Ιταλία

Κορωνοϊός - Χαρδαλιάς: Αυτά είναι τα μέτρα για τηλεοπτικούς σταθμούς και εκπομπές

Share