Άση Μπήλιου: Σταματά να είναι ανάδρομος ο Άρης - Πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο

Αναλυτικά η πρόβλεψη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άση Μπήλιου: Σταματά να είναι ανάδρομος ο Άρης - Πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο

Η Άση Μπήλιου έκανε τις δικές της αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στην κάμερα των Κου Κου και ανακοίνωσε πως ο Άρης Σταματά να είναι ανάδρομος.

Αυτή η αλλαγή του Άρη πρόκειται ναι αλλάξει πολλά σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά και από την Κυριακή έρχεται μια πιο καλή συγκυρία.

Τα πράγματα μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα ωστόσο ο Άρης συνεχίζει να παραμένει στο ζώδιο του Κριού μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου. Δείτε αναλυτικά τι μας περιμένει σήμερα.

Πρόβλεψη - σοκ για τον κορωνοϊό από την Άση Μπήλιου: "Πριν το 2022 δεν θα..."

Η Άση Μπήλιου κάνει την δική της αστρολογική πρόβλεψη για την πανδημία του κορωνοϊού στην χώρα μας και γενικά σε όλο τον πλανήτη και... δεν αποκαλύπτει ωραία πράγματα αφού πριν το 2022 δεν ενδέχεται να το έχουμε αφήσει πλήρως πίσω μας...

Συγκεκριμένα, η κορυφαία αστρολόγος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό You και στην Κατερίνα Μπούσιου αναφερόμενη και στην ισχυρή πανδημία.

Η πρόβλεψη της Μπήλιου για τον κορωνοϊό

Σε ρωτούν ευθέως και για το πότε θα περάσει η πανδημία;

Ναι, φυσικά με ρωτάνε, γιατί ο κορωνοϊός επηρεάζει πια όλους τους τομείς της ζωής μας. Και εγώ αυτό που μπορώ να δω είναι μια καλυτέρευση μόνο ανά χρονικά διαστήματα. Πιστεύω πως μέχρι την άνοιξη του 2021 θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και θεωρώ ότι δεν θα αρχίσουμε με άνεση να ταξιδεύουμε πριν το 2022.

Όλη αυτή η κατάσταση με την πανδημία σε έβαλε σε μια άβολη θέση και προσωπικά; Στην προηγούμενη καραντίνα έμεινες αρκετό καιρό εκτός πλατό...

Έμεινα στο σπίτι μου από τα μέσα Μαρτίου μέχρι τα τέλη Μαΐου. Έκανα την απόλυτη καραντίνα γιατί ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και γιατί, φυσικά, όπως και όλοι μας, ζούσαμε κάτι πρωτόγνωρο και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Τώρα πια ξέρω πολύ καλά να προφυλάσσω τον εαυτό μου.

Τι ζώδιο είναι ο καθηγητής κύριος Τσιόδρας;

Είναι Ζυγός. Ανήκει σε ένα από τα παρορμητικά ζώδια, τα οποία φέτος κλήθηκαν να ισορροπήσουν τα δύσκολα. Πάντα οι Ζυγοί μπαίνουν στη μέση ως διαμεσολαβητές, δεν είναι τυχαίο ότι είναι το ζώδιο της διπλωματίας.