Ο Κώστας Λεφάκης σήμανε συναγερμό - Ξεκινάει βασανιστική εβδομάδα για αυτά τα ζώδια...

Από 16-22 Νοεμβρίου, τα πράγματα θα είναι δύσκολα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Κώστας Λεφάκης σήμανε συναγερμό - Ξεκινάει βασανιστική εβδομάδα για αυτά τα ζώδια...

Αρνητική θα είναι η εβδομάδα (16-22 Νοεμβρίου) γι' αυτά τα ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη. Τα βασανιστικά γεγονότα δεν θα λείπουν μέσα στην ημέρα.

Αυτά τα ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη θα περάσουν βασανιστική εβδομάδα

Δείτε και τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

Κριός

Η Νέα Σελήνη θα εντείνει πάλι τα ψυχολογικά σας προβλήματα όμως, αυτή τη φορά, τα γεγονότα αλλά και το ένστικτό σας θα σας οδηγήσουν στην αναζήτηση μιας διεξόδου.Στον αισθηματικό τομέα, πολλά αρχίσουν να βελτιώνονται. Σύντομα θα δείτε πως είχατε παρεξηγήσει αρκετά στην συμπεριφορά του ανθρώπου σας και θα αποφασίσετε να κάνετε μία έντιμη προσπάθεια να θεμελιώσετε το δεσμό σας σε πιο στέρεες βάσεις. Επαγγελματικά ακόμη βρίσκεστε μάλλον σε στάδιο προετοιμασίας παρά προόδου και είναι φυσικό να νοιώθετε κούραση και ανυπομονησία. Οικονομικά θα βρεθείτε σ΄ ένα μικρό αδιέξοδο. Περιορίστε, λοιπόν τα έξοδα σας αν και, πιο πολύ, θα έπρεπε να περιορίστε το άγχος και την νευρικότητα που είναι αφορμή πολλών δεινών σας.

Ταύρος

Υπομονή! Ελπίζω πως φανήκατε ως τώρα παλικάρια. Είναι αλήθεια πως τα βάσανα σας δεν τελείωσαν και η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου θα σας ταλαιπωρήσει λίγο ακόμη, αλλά είναι βατές οι δυσκολίες. Στον αισθηματικό τομέα πολλά μπορούν να διορθωθούν και να γίνουν προσπάθειες για μία καινούργια φάση στη ζωή σας. Επαγγελματικά, ακόμη δεν είστε πολύ ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις και την πρόοδο σας παρόλο που τελευταία, παρά τους περιορισμούς, όλα φαίνεται να πηγαίνουν προς την σωστή κατεύθυνση. Οργανώστε το χρόνο σας, μην κάνετε ριψοκίνδυνες αλλαγές και μην αποφασίζετε κάτι σημαντικό σχετικά με τη σύναψη ή την διάλυση μιας συνεργασίας. Στον οικονομικό τομέα φανείτε συντηρητικοί. Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε και να τηρήσετε μέσα σε αυτήν την αλλοπρόσαλλη εποχή.

Δίδυμοι

Αρκετά πράγματα σχετικά με την εργασία και τα οικονομικά σας φαίνεται να παρουσιάζουν τομείς δράσης και προσπάθειες βελτίωσης. Αρκετοί θα νοιώσετε ικανοποιημένοι γιατί οι κόποι και οι ικανότητες σας, αρχίζουν να αναγνωρίζονται και να ανοίγονται οι δρόμοι που θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στις επιδιώξεις σας. Εξακολουθήστε, λοιπόν, να εργάζεστε με κέφι και προσοχή. Μην αμελείτε υποχρεώσεις ή χρέη και μην σχεδιάζετε έξοδα πριν είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε εύκολα. Αισθηματικά τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει ιδιαίτερα. Συγχρόνως ο εκνευρισμός σας οξυμένος από τις δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές ή σπασμωδικές αντιδράσεις που θα στεναχωρήσουν πρώρα εσάς. Μην ελπίζετε πολλά για τον Νοέμβριο αλλά μην ξεχνάτε ότι τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα των κόπων σας.

Καρκίνος

Ευτυχώς δεν συγκαταλέγεστε στα ζώδια που ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Το σπίτι και οι φροντίδες του θα σας απασχολήσουν αρκετά σ΄ αυτό το διάστημα. Μην είστε ιδιαίτερα ριψοκίνδυνοι και μην κάνετε τίποτα που θα ήταν δυνατό να σας δυσκολέψει πάρα πολύ, τουλάχιστον ως το τέλος της χρονιάς. Άλλοι θα ετοιμαστείτε να συνεργαστείτε αλλά χρειάζεται ακόμα προσοχή και υπομονή.Οι γονείς είναι πιθανό να χρειαστεί να απασχοληθείτε με ένα αισθηματικό πρόβλημα ενός παιδιού σας ή με την υγεία του. Ευτυχώς, όμως δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Επαγγελματικά τα πράγματα είναι ευοίωνα και ως το τέλος της χρονιάς γεγονότα στην εργασία θα σας προδιαθέσουν να προλάβετε ή να προετοιμάσετε τις εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη της εβδομάδας που ξεκινά σας εφιστά την προσοχή σε αισθηματικά ζητήματα οξυμένης δυσκολίας αυτήν την εποχή.

Λέων

Δεν μπορώ να πω ότι είστε σε ιδιαίτερα καλή φόρμα, όμως αρκετά θετικές είναι οι προοπτικές που διαγράφονται για το μέλλον. Πρέπει να δεχθείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή και να μην αποφεύγετε να βάλετε σε μία τάξη όσα συμβαίνουν μέσα σας και γύρω σας. Όσοι δεν έχετε προσωπικά προβλήματα, είναι πιθανό ότι αντιμετωπίζετε σημαντικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Προς το τέλος Νοεμβρίου μία συμφωνία ή μία ιδέα είναι πιθανό ότι θα σας βοηθήσει να ανοίξετε ένα καινούργιο δρόμο. Ανανεώστε τις γνωριμίες σας, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Ακόμη προσέξτε λίγο την υγεία σας ή την υγεία κάποιου δικού σας. Η Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας επηρεάζει την ψυχολογία σας καθώς το έμψυχο περιβάλλον σας φαίνεται να μην τηρεί αυτά που έχετε συμφωνήσει ότι πρέπει να ακολουθηθούν.

Παρθένος

Τα οικογενειακά προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν ίσως, μάλιστα, σημειώσουν μία μικρή όξυνση στο τέλος του Νοέμβρη. Κάτι που θα έπρεπε να φροντίσετε είναι ο εαυτός σας γιατί, τελευταία, έχετε παραμελήσει ορισμένες βασικές ανάγκες του. Θυμηθείτε πως έχετε επιδιώξεις πάνω από την καθημερινή ρουτίνα αλλά και αρκετές ψυχικές ανάγκες όπως η ουσιαστική φιλία, η ψυχαγωγία, η ηρεμία, και χρειάζεστε ανεπηρέαστο χρόνο να σκεφτείτε. Στις μέρες μας όμως κάτι τέτοιο αποτελεί πολυτέλεια και πρέπει να βρείτε άλλο τρόπο για να αποσυμφορήσετε την ένταση. Η στέρηση όλων αυτών που αγαπάτε, καθώς και η δύσκολη επικοινωνία σας κάνουν νευρικούς και αγχώδεις. Πρέπει να ξεκουραστείτε και να αρχίσετε με ένα πρόγραμμα που θα ορίστε εσείς και όχι οι περιστάσεις. Αισθηματικά δεν φαίνεται να αλλάζει προς το παρόν τίποτα. Επίσης χωρίς να αλλάζει τίποτα και στον επαγγελματικό τομέα, είναι πιθανό ότι θα ανακουφιστείτε οικονομικά έστω και προσωρινά.Μάθε πρώτος για το 2021:

Ζυγός

Παρόλο που ο Νοέμβριος εξελίσσεται σαν ένας δύσκολος μήνας, για τους περισσότερους από εσάς, μπορώ να πω πως ο δυναμισμός και η διάθεση σας δεν ήταν σε ιδιαίτερα άσχημη φόρμα. Στον αισθηματικό τομέα περάσατε από αρκετές δυσαρέσκειες και απογοητεύσεις. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και ετοιμαστείτε για μία ουσιαστική ανανέωση που θα σας οδηγήσει λίγο πιο κοντά σε αυτό που θέλετε. Ασχοληθείτε με τυχόν οικονομικές ή περιουσιακές υποθέσεις σας που εκκρεμούν. Μην είστε απερίσκεπτοι σε τέτοια θέματα και μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν για σας. Επαγγελματικά, προμηνύεται σημαντική άνοδος, παρά τους εκνευρισμούς που είστε υποχρεωμένοι να υφίστασθε τώρα. Η Νέα Σελήνη στις αρχές της εβδομάδας επηρεάζει κατά κάποιον τρόπο την οικονομική σας κατάσταση, αλλά αν ενεργήσετε γρήγορα θα μπορέσετε να αποσοβήσετε κινδύνους, ταλαιπωρίες και έξοδα.

Σκορπιός

Αν είστε καλά στην υγεία σας, να είστε με το παραπάνω ευχαριστημένοι γιατί το τελευταίο διάστημα μπορεί να μην ήταν καθόλου ευνοϊκό για σας. Πραγματικά αυτές τις μέρες αρχίζετε πάλι να είστε αισιόδοξοι και για τα αισθηματικά σας προβλήματα καθώς η εβδομάδα ξεινά με Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Συνειδητοποιήστε πως δεν είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε με τον απόλυτο τρόπο που εσείς νοιώθετε και θέλετε σε αυτόν τον τομέα. Επαγγελματικά, υπάρχουν αρκετά ενδιαφέρουσες προοπτικές. Τώρα όμως είναι ο καιρός της σκληρής δουλειάς και όχι της αναγνώρισης. Σύντομα θα έχετε τις ευκαιρίες που θα σας ανταμείψουν υλικά και ηθικά.

Τοξότης

Η κακή σας διάθεση και η νευρικότητα σας μπορεί να γίνουν αφορμή να ταλαιπωρηθείτε και αυτήν την εβδομάδα. Προσπαθήστε να αλλάξετε νοοτροπία και να σκέφτεστε ρεαλιστικά τώρα που η εβδομάδα ξεκινά με Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Πάντως θα έπρεπε να επικεντρωθείτε στις επαγγελματικές προσπάθειες και πρόοδο. Κερδίστε το χρόνο που χάσατε είτε από δική σας αδυναμία ή από τις προσπάθειες κάποιου ανταγωνιστή ή εχθρού σας. Οι δυσκολίες που περάσατε ναι μεν είχαν κόστος, αλλά τώρα μπορείτε να τρέξετε προς τους στόχους που έχετε βάλει, ακόμη και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.Όσον αφορά το οικονομικό δεν μπορώ να πω ότι δεν τα καταφέρατε ως τώρα. Αρχίστε όμως να είτε κάπως συντηρητικοί. Θα σας βοηθήσει σημαντικά.

Αιγόκερως

Είστε αρκετά κουρασμένοι και ίσως χρειαστεί να κουραστείτε λίγο ακόμη καθώς οι φροντίδες σας δεν τελείωσαν και τα προβλήματα σας δεν είναι λίγα. Άλλωστε η ψυχολογική σας κατάσταση δεν σας βοηθά ιδιαίτερα γιατί νοιώθετε αρκετή μοναξιά. Πρέπει όμως να καταπολεμήσετε αυτή σας την διάθεση και να μην παρεξηγείτε την στάση των άλλων γιατί, πραγματικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν είναι λίγα.Κοινωνικά και επαγγελματικά βρίσκεστε σε αρκετά ευνοϊκή περίοδο. Οι κόποι σας αναγνωρίζονται, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν.Το υλικό αντίκρισμα είναι ακόμη πενιχρό, αλλά το μέλλον υπόσχεται πολλά. Προς το παρόν, αποφύγετε δάνεια και μην επιχειρείτε τίποτα ριψοκίνδυνο. Αισθηματικά, ύστερα από πολλές απογοητεύσεις αρχίζουν όλα να διορθώνονται σταδιακά. Μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε και να φροντίζετε την υγεία σας.

Υδροχόος

Αυτό που μπορώ να πω για εσάς είναι να σκεφτείτε πολύ γύρω από τον εαυτό σας και τις αισθηματικές σας επιδιώξεις. Νέοι παράγοντες θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο σωστά τις δυνατότητές σας και ο δυναμισμός σας ανανεωμένος θα σας επιτρέψει να εκδηλώσετε την προσωπικότητα σας και τη θέληση σας.Επαγγελματικά η βελτίωση που επιδιώκετε χρειάζεται ακόμα προσπάθεια και υπομονή. Όμως η απογοήτευση σας υποχωρεί καθώς μία γνωριμία ή μία συζήτηση θα γίνει η βάση για ένα κάποιο ξεκίνημα σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει η αρχή για κάτι καλύτερο και θα σας επιτρέψει να ανακουφισθείτε οικονομικά, ύστερα από αρκετό καιρό άγχους. Η υγεία σας είναι ουσιαστικά βελτιωμένη και επηρεάζει θετικά τη διάθεση σας. Παρόλα αυτά, αποφύγετε την πολλή κούραση και τον εκνευρισμό. Η Νέα Σελήνη σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας και τι είστε διατεθειμένοι να στερηθείτε για να τις καλύψετε.

Ιχθείς

Αρκετή ένταση έχει η εβδομάδα της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό και η αλήθεια είναι πως έχετε ήδη κουραστεί. Το καλό είναι πως, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι. Προσπαθήστε λοιπόν πριν απ΄ όλα να βελτιώσετε την διάθεση σας και την κατάσταση της υγείας σας. Στον επαγγελματικό τομέα, κάτι καθυστερεί εκνευριστικά. Αν μπορείτε, εγκαταλείψτε μία σχετική αδράνεια και προωθήστε τις επιδιώξεις και τα σχέδια σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες προβολής στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Οικονομικά, διαγράφονται βελτιωμένες συνθήκες αλλά μην είστε ανυπόμονοι και μην κάνετε το λάθος να περιορίσετε τις δραστηριότητές σας. Προσαρμοστείτε με την τήρηση των μέτρων αλλά η εργασία από το σπίτι δεν είναι καθόλου κακή ιδέα για εσάς που αναζητάτε μια λύση και μία υποστήριξη, που θα σας ξεκουράσει. Αισθηματικά, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη, προς το παρόν.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα, Κυριακή 15 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

"Ήθελα στη ντουλάπα μου να υπάρχει μια τάξη, ήθελα στη ντουλάπα μου να γίνεται χαμός". Τα αντίθετα έλκονται τελικά;

ΤΑΥΡΟΣ

Ό,τι και να πείτε, είστε σπάταλοι. Και πρέπει να μαζευτείτε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να απομακρύνετε από το περιβάλλον σας κάθε φωνή τρίτου, που εκφράζει μόνο κριτική και αρνητισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, μα η αγάπη μένει. Να το θυμάστε!

ΛΕΩΝ

Το καλύτερο που μπορούν να κάνουν σήμερα οι Λέοντες είναι να κοιμηθούν νωρίς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δουλεύατε τόσο σκληρά για τόσο πολύ καιρό που τώρα θα έπρεπε να έχετε κάτι ως ανταμοιβή. Και δεν έχετε.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας -ή τουλάχιστον αυτό θέλετε- αλλά θα σας καίνε πόθοι και επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιτυχία είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύετε παρά τις κακές συνθήκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα ευνοεί την επαφή με κάποιο άτομο που είχατε μια σχέση στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορούν να βαδίσουν παράλληλα σε μια ερωτική σχέση, η ζωή η δική σας και ενός άλλου ανθρώπου;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε να επιβάλλετε την άποψη ή τη θέλησή σας στους άλλους.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική. Αλλά μπορεί να είναι και καλή.

Πηγή:e-radio