Λίτσα Πατέρα: Έρχονται εντάσεις - Ποιοι επηρεάζονται;

Αναλυτικά η πρόβλεψη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Έρχονται εντάσεις - Ποιοι επηρεάζονται;

Στο Πρωινό μίλησε η Λίτσα Πατέρα και έκανε τις δικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Το γεγονός πως ο Άρης μπαίνει σε ορθή φορά επηρεάζει σημαντικά τις εξελίξεις.

Την ανάγκη να είμαστε περισσότερο δραστήριοι θα έχουμε από εδώ και πέρα αλλά σε όλα τα θέματα θα έρχεται και από ένας αντίλογος.

Μας προτρέπει να μην "πέφτουμε" από το γεγονός πως μένουμε σπίτι αλλά ναι σηκωνόμαστε και να ακολουθούμε την ρουτίνα μας προσέχοντας τον εαυτό μας για να είμαστε χαρούμενοι. Δείτε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα 12 ζώδια - «Προσοχή με την συνάντηση Δία και Πλούτωνα σήμερα γιατί...»

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μια ημέρα, προειδοποίησε τα 12 ζώδια γιατί όπως είπε, σήμερα θα έχει συνάντηση ο Δίας με τον Πλούτωνα. Είναι μια σημαντική ημέρα, ωστόσο, πρέπει να αποφύγουμε τις εριστικές συζητήσεις.

Η αστρολόγος, για ακόμη μια ημέρα έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας:

Διαβάστε εδώ και τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη μέχρι και τις 15/11!

Λίτσα Πατέρα: "Κρίσιμες εξελίξεις από τις 14 Δεκέμβρη..." - Οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων

Οι Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις και των 12 ζωδίων για σήμερα, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τις επόμενες ημέρες, λέγοντας πως από τις 14 Δεκέμβρη θα έχουμε κρίσιμες εξελίξεις.

Από την άλλη, αυτός ο μήνας είναι πολύ θετικός, ενώ όσον αφορά τα ερωτικά όλων των ζωδίων, πάνε πολύ καλά, όπως τόνισε η ίδια. Ωστόσο, τι θα γίνει από σήμερα το βράδυ σύμφωνα με την Άση Μπήλιου;