GNTM 3: Η πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για τον μεγάλο νικητή

Τα αποκάλυψε όλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Η πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για τον μεγάλο νικητή

Σήμερα το βράδυ πρόκειται να δούμε τον μεγάλο τελικό του GNTM 3 και λίγο πριν, η Άση Μπήλιου θέλησε να κάνει τη δική της ξεχωριστή πρόβλεψη στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, σχετικά με το πρόσωπο που πιστεύει ότι θα πάρει το έπαθλο.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, της ζήτησαν να αφήσει στην άκρη τα αστρολογικά ωστόσο η Άση Μπήλιου δεν μπόρεσε να μην κάνει μία μικρή αναφορά.

«Είμαι ανάμεσα στον Ηρακλή και την Παρασκευή, Αυτά τα δύο παιδιά εκπροσωπούν το πνεύμα της εποχής που μπαίνουμε στον υδροχόο. Τους συμπαθώ όλους αλλά αυτούς τους δύο τους έχω ξεχωρίσει», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή αστρολόγος, ενώ νωρίτερα μίλησε για το ζώδιο του Έντουαρντ ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Τελικός - GNTM 3: Σε στούντιο υπερπαραγωγή - Τα πρώτα πλάνα

Μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε το τρέιλερ του μεγάλου τελικού του GNTM 3 και από τα πρώτα πλάνα που είδαμε μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά πως απόψε πρόκειται να παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του Star, μία πραγματική υπερπαραγωγή.

Χθες ο ημιτελικός τελείωσε αφήνοντας τον Έντουαρντ εκτός σπιτιού και σήμερα θα δούμε επιτέλους τους 4 διαγωνιζόμενους του τελικού να βάζουν τα δυνατά τους σε πασαρέλα και φωτογράφηση για να κατακτήσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Οι διαγωνιζόμενοι αρχικά θα κάνουν πασαρέλα με τα ρούχα τριών Ελλήνων σχεδιαστών, δοκιμασία από την οποία θα αποχωρήσει ο ένας - δείτε εδώ ποιος - ενώ στη συνέχεια θα γίνει διπλή φωτογράφηση με τον Δημήτρη Σκουλό να βρίσκεται πίσω από την κάμερα.