Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Προειδοποιεί η Άση Μπήλιου: «Δε θα είναι χαλαρό το Σαββατοκύριακο»

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Προειδοποιεί η Άση Μπήλιου: «Δε θα είναι χαλαρό το Σαββατοκύριακο»
Ζώδια 18.12.2020 13:09
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στην εκπομπή, Στην φωλιά των Κουκου, η Άση Μπήλιου, μίλησε για το Σαββατοκύριακο που έρχεται, το οποίο δεν αναμένεται να είναι καθόλου απλό για ορισμένα ζώδια.

Συγκεκριμένα η Άση Μπήλιου ανέφερε ότι «η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Υδροχόο και έντονη επιθυμία μας θα είναι να δούμε τους στόχους μας να υλοποιούνται», είπε η γνωστή αστρολόγος.

Στη συνέχεια, έκανε τις προβλέψεις της για το σαββατοκύριακο που βρίσκεται προ των πυλών. «Δεν είναι χαλαρό το σαββατοκύριακο. Παρόλα αυτά μπορούμε να το αξιοποιήσουμε για να δούμε τις αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνουμε.

Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα που ο Δίας βρίσκεται στον Αιγόκερω. Από αύριο περνά με τη σειρά του κι αυτός στον Υδροχόο, το ζώδιο στο οποίο θα συναντηθούν με τον Κρόνο στη Μεγάλη Σύνοδο τους την Δευτέρα 21/12», κάτι στο οποίο αναφέρθηκε στις προβλέψεις της και η Λίτσα Πατέρα.

Αυτές είναι οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το Σαββατοκύριακο

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελο, αυτά θα είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν στην ζωή σας από εδώ και στο εξής για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα αφυπνίσει την επιθυμία σας νέες εμπειρίες, απόδραση από την πραγματικότητα, και πάνω από όλα για χαρά. Οι δεσμευμένοι θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να ανανεώσετε την σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή μακριά.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλά τα νέα για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας διάθεση θα αρχίσει να ανεβαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το βάρος στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ρίξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο , ευνοεί τις νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια χαρούμενη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε με την υγεία, την φυσική σας κατάσταση και την εξωτερική σας εμφάνιση, προχωρώντας ίσως και σε κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις.

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας θα αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ρίξετε όλο το πάθος και την ενέργεια σας σε ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο έρωτας θα σας παρασύρει σε ευχάριστες περιπέτειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λύσεις σε θέματα του σπιτιού σας, θα δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, θα απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας μαζί με τους αγαπημένους σας.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί θα γίνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συνομιλητών σας, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, με την γλυκύτητα και τον αυθορμητισμό σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα φλερτάρετε με την βοήθεια της τεχνολογίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα κεκτημένα σας θα προστατεύσετε εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία στην δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, να δείξει στο ταίρι σας τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την επιθυμία σας, για περιπέτεια, νέους έρωτες, χαρά και διασκέδαση. Η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή, δεν θα σταθεί εμπόδιο για εσάς, το μόνο όμως που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην παρασυρθείτε σε ερωτικές αυταπάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε μυστικές διαδρομές θα περπατήσετε εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα πρέπει για λίγο καιρό να κρατηθεί μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα πρόσωπα θα κάνουν , εν μέσω καραντίνας, την είσοδο τους στην ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, με την βοήθεια των φίλων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ένα φλογερό έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται αυτή τη χρονική περίοδο η καριέρα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να πετύχετε λίγο πριν το τέλος της χρονιάς του επαγγελματικούς στόχους, οι οποίοι θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα σας. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, μην διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου;

Οι αποκαλύψεις της Λίτσας Πατέρα στο Πρωινό - «Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου...»

Share