Προειδοποιεί η Λίτσα Πατέρα - «Από τις 9 Ιανουαρίου...»

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προειδοποιεί η Λίτσα Πατέρα - «Από τις 9 Ιανουαρίου...»

Η Λίτσα Πατέρα, στις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον αέρα του Πρωινού, θέλησε να προειδοποιήσει το τηλεοπτικό κοινό για μία αλλαγή που πρόκειται να γίνει στη θέση της Αφροδίτης από τις 9 Ιανουαρίου.

«Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στον Τοξότη και έτσι το συναίσθημά μας έχει «φουντώσει». Από τις 9 του μηνός η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και πηγαίνει στον Αιγόκερω, κάτι που σημαίνει πως θα επηρεάσει περισσότερο τα οικονομικά και επαγγελματικά θέματα», είπε χαρακτηριστικά η έμπειρη αστρολόγος, η οποία έκανε τις προβλέψεις και για το 2021 που μπαίνει σε λίγες μέρες.

Λίτσα Πατέρα ζώδια

Αυτές είναι οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Γιατί ενοχλήθηκε η Λίτσα Πατέρα σήμερα στον αέρα του Πρωινού

Η αστρολόγος, θέλησε να ξεκαθαρίσει μια περίεργη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ουδέποτε έχει πει σε κάποιον ή σε συνέντευξή της ότι θα χωρίσει και δεν ξέρει πως έχει βγει κάτι τέτοιο προς τα έξω.

«Δεν έδωσα πουθενά συνέντευξη και δεν είπα ότι θα χωρίσει κανένας. Κάτι περίεργο πρέπει να έγινε. Δεν χωρίζεις, παρά μόνο αν το θέλεις. Εγώ ποτέ δεν λέω τη λέξη «θα χωρίσει». Μπορεί να πω ¨πρόσεξε αυτή την περίοδο γιατί υπάρχει ένταση», αλλά από εκεί και πέρα υπάρχει η αγάπη, η λογική η υπευθυνότητα. Αυτό το πράγμα δεν το λέω ποτέ, ούτε καν σε προσωπικές συνεντεύξεις. Ακόμα και αν νομίζω ότι δεν θα αντέξουν, δεν το λέω».

«Αυτό από το στόμα μου δεν βγαίνει, μπορεί να έγινε κάποια παραποίηση, δεν ξέρω ποιος το είπε, το άκουσα κι εγώ, δεν ξέρω τι έγινε», είπε η Λίτσα Πατέρα.

Λίτσα Πατέρα Πρωινό