Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Λίτσα Πατέρα: Τρία διαφορετικά γεγονότα επηρεάζουν τη μέρα - Νέα ξεκινήματα

Σε ποιους αναφέρθηκε;

Λίτσα Πατέρα: Τρία διαφορετικά γεγονότα επηρεάζουν τη μέρα - Νέα ξεκινήματα
Ζώδια 13.01.2021 12:49
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια έκανε σήμερα στο Πρωινό η Λίτσα Πατέρα και αποκάλυψε πως η νέα σελήνη θα φέρει πολλά πράγματα στην επιφάνεια.

Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για όλους να κάνουν επαγγελματικά σχέδια, να ανοίξουμε την καρδιά μας στον έρωτα και να πάψουμε να είμαστε απόμακροι στο οτιδήποτε έρχεται στη ζωή μας.

Tα νέα ξεκινήματα είναι αρκετά και μας τονίζει πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον σχεδιασμό τους δείτε εδώ αναλυτικά την πρόβλεψη για τη σημερινή μέρα.

Λίτσα Πατέρα: Η αντίδραση της για την επιστροφή του Λιάγκα - "Πιστεύω σε αυτή τη χημεία"

Η Λίτσα Πατέρα έδωσε τη δική της οπτική στην επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό και φάνηκε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή την επανένωση.

«Είμαι έτοιμη. Καλωσορίζω τα νέα μας. Πόσο καιρό λέω πως οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών κάτι πρέπει να γίνει πολύ σημαντικό αυτό τον καιρό; Όπως καταλαβαίνετε πιστεύω πάρα πολύ στους Διδύμους, πιστεύω πάρα πολύ στο χιούμορ τους και σε ό,τι λέει και είναι ενδιαφέρον και ασχολούμαστε όλοι.

Εμένα με χαροποίησε πολύ αυτό, γιατί τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο και πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή τη χημεία που μπορεί να είναι εξαιρετική. Συνήθως κάποια ώρα επειδή πρέπει εγώ βάζω κάποιες τελείες. Η δουλειά του αστρολόγου να ξέρετε ότι είναι για εμένα πάρα πολύ σημαντική και υπεύθυνη.

Δεν είναι μόνο τι βλέπεις, αλλά και πότε πρέπει να το πεις, πώς πρέπει να το πεις, που να σταματήσεις, τι να κάνεις, γιατί μπαίνεις μέσα στη ζωή του άλλου και ως ένα σημείο τον επηρεάζεις και αυτό είναι πολύ μεγάλη ευθύνη και θέλει πολύ σημαντική δουλειά η οποία να είναι συνδεδεμένη και με την ψυχολογία και με την μεταφυσική. Πρέπει να κάνεις καλό και όχι κακό», είπε η Λίτσα Πατέρα. Θυμίζουμε πως φέτος ο Γιώργος Λιάγκας δεν βρισκόταν σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, παρόλο που είχε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Λίτσα Πατέρα είχε προβλέψει την επιστροφή του Λιάγκα στο Πρωινό

Λίτσα Πατέρα: Απρόσμενες επαφές και κεραυνοβόλοι έρωτες - Ποια ζώδια ευνοούνται

Share