Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια Λίτσας Πατέρα: «Ρομαντικό, αισθησιακό αλλά και ανατρεπτικό το Σαββατοκύριακο»

Αναλυτικές οι αστρολογικές της προβλέψεις

Ζώδια Λίτσας Πατέρα: «Ρομαντικό, αισθησιακό αλλά και ανατρεπτικό το Σαββατοκύριακο»
Ζώδια 15.01.2021 12:42
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό η Λίτσα Πατέρα, μίλησε για ένα άκρως ρομαντικό και αισθησιακό Σαββατοκύριακο, το οποίο ωστόσο θα κρύβει ορισμένες ανατροπές.

Πρόκειται για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη σήμερα είναι στον Υδροχόο. Το Σαββατοκύριακο, η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύες και έτσι θα κάνουμε όνειρα για την επόμενη εβδομάδα, η οποία θα είναι αρκετά έντονη και «εκρηκτική».

Λίτσα Πατέρα ζώδια

Θα μπορούσαμε να μπούμε βέβαια την ίδια στιγμή σε ένα δρόμο για νέες σχέσεις και σημαντικές αποφάσεις. Την επόμενη εβδομάδα, ο Άρης συναντά τον Ουρανό και εκεί θα έχουμε ένα... εκρηκτικό μείγμα», είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα, η οποία υποσχέθηκε να βρεθεί στο πλατό του Πρωινού στην πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα.

Αυτές είναι οι αναλυτικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Αυτά τα ζώδια είναι οι φλογεροί εpαστές, αλλά οι χειρότεροι σύντροφοι

Κριός

Είναι το άτομο που θα σου χαρίσει αξέχαστες εpωτικές εμπειρίες, καθώς είναι από τους καλύτερους παpτενέρ που μπορεί να πετύχεις στο σeξ. Βέβαια, όλο αυτό ξεκινάει από το ότι ο Κριός θέλει οπωσδήποτε να σου μείνει αξέχαστος. Όταν όμως έρχεται η ώρα της σχέσης, είναι πραγματικά για κλάματα. Πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος σε όλα, ότι οι δικές του απόψεις είναι οι σωστές και ότι γενικά είναι ο μόνος από τους δυο σας που αξίζει.

Δίδυμος

Του αρέσει να ευχαριστεί τους άλλους και ειδικά στο σeξ είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα. Νοιάζεται για την ικανοποίηση του παρτeνέρ του, όμως όσον αφορά το παραπάνω μεταξύ σας είναι μια σκέτη τραγωδία, μιας και ο δίδυμος μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικός, προσπαθώντας σε να σε αλλάξει με το πρόσχημα να σε κάνει ένα καλύτερο άτομο.

ζώδια

Λέων

Είναι το άτομο που μπορεί και να σου δώσει τον καλύτερο οpγασμό της ζωής σου, αλλά ταυτόχρονα και εκείνος που θα βαριέται να ασχοληθεί μαζί σου, αν κάνετε σχέση. Ο Λέοντας είναι ένας σπουδαίος εpαστής, που καυχιέται για το ταλέντο του, όμως αν το πάει παρακάτω για σχέση, τότε θα σε ξενερώσει απίστευτα.

Σκορπιός

Είναι γνωστός για την αφάνταστα σeξουαλική του φύση, όμως η αλαζονεία του μπορεί να καταστρέψει την σχέση. Είναι πολύ γοητευτικός όσον αφορά το σeξ, όμως στην σχέση μπορει να κάνει τα όνειρα σου κομμάτια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λίτσα Πατέρα: Τρία διαφορετικά γεγονότα επηρεάζουν τη μέρα - Νέα ξεκινήματα

Η Λίτσα Πατέρα είχε προβλέψει την επιστροφή του Λιάγκα στο Πρωινό

Share