Κώστας Λεφάκης: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των 12 ζωδίων

Τι πρέπει να προσέξουμε από 8 έως 14 Μαρτίου;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των 12 ζωδίων

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις εβδομαδιαίες (8-14/03) προβλέψεις για τα 12 ζώδια. Ποια θα περάσουν δύσκολα και ποια θα έχουν επιτυχίες;

Δείτε και τις προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7 Μαρτίου.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τη νέα εβδομάδα

Κριός

Η μετακίνηση του ΄Άρη στο ζώδιο των Διδύμων σας δίνει περιθώρια να κινηθείτε πνευματικά και φυσικά. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων ενισχύει το θάρρος και την αισιοδοξία της ψυχής σας. Ο καθυστερημένος Ερμής στον Υδροχόο, συμβάλλει στην τακτοποίηση διάφορων εκκρεμοτήτων που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα.

Με δυο λόγια αρχίζει λίγο αχνά μια καλύτερη περίοδος που δεν φαίνεται συνέχεια, αλλά κατά στιγμές. Ο τομέας που θα ενεργοποιηθεί πολύ είναι ότι αφορά την εργασία, τις συνθήκες και το χώρο της από τη μια και ότι αφορά το παρασκήνιο, θετικό ή αρνητικό από την άλλη.

Ταύρος

Για εσάς αυτή η εβδομάδα φέρνει μια αλλαγή στο κλίμα, στη σύνθεση και στο ύφος της καθημερινότητας. Ο κυρίαρχος του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, στη διέλευσή της από τους Ιχθύς ενισχύει αρκετά τον παράγοντα της τύχης σε προσωπικές σχέσεις και για αρκετούς σε οικονομικές συναλλαγές.

Οι προσπάθειές σας για συνεννόηση θα αποδώσουν. Η κινητικότητα στην εργασία σας θα είναι χαρακτηριστική, έστω και αυτήν την δύσκολη εποχή. Η ασάφεια υποχωρεί και η πραγματικότητα φαίνεται καλύτερα. Αυτό σας βοηθά να πάρετε θέση και παράλληλα να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα ή τα τρέχοντα συμφέροντά σας.

Δίδυμοι

Σημαντική περίοδος, νευρική, με αντιξοότητες αλλά που μπορεί να οδηγήσει σε νίκες και σε κατορθώματα. Το διάστημα αυτό προειδοποιείστε για αυτά που θα ακολουθήσουν τους επόμενους δύο μήνες. Ο Άρης στο ζώδιό σας τονίζει τη δημιουργικότητα, αλλά και την επινόηση. Η δυσαρμονία του με την Αφροδίτη θα φέρει εντάσεις σε νευραλγικούς τομείς και σε κύριες σχέσεις της ζωής σας.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

Προστάτης σας παραμένει ο Ερμής από τη θέση του τώρα στον Υδροχόο, που σας βοηθά να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες και να φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιδιώκετε, έστω και με λίγη καθυστέρηση. Μην πιέζετε τους ανθρώπους περισσότερο από όσο αντέχουν και μην αγχώνεστε με καθυστερήσεις οι οποίες είναι αδύνατον να πάψουν. Αλλαγές και εξελίξεις θα παρατηρηθούν στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα, όπως και στα επιχειρηματικά κάποιων από εσάς.

Καρκίνος

Το διάστημα είναι σύνθετο. ΄Έχει τις καλές του στιγμές, αλλά έχει και τις δύσκολες. Η επικοινωνία με το περιβάλλον είναι αυτή που θα παίξει ρόλο και ανάλογα με τις επιδόσεις σας θα έχετε τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Το γενικότερο κλίμα που κυριαρχεί μπορεί να σας καταπιέζει αλλά, εύκολα θα βρείτε τρόπο διαφυγής, αποσυμπίεσης, ή βοήθειας από τρίτους.

Η περίοδος επίσης είναι κατάλληλη να βάλετε νέους αισθηματικούς στόχους όσοι είστε μόνοι και να δημιουργήσετε προοπτικές για τη δουλειά σας οι περισσότερο φιλόδοξοι. Η καθημερινότητα θα είναι έντονη και επεισοδιακή κυρίως στο εξωτερικό περιβάλλον. Πάρτε μέτρα ασφάλειας για τον εύθραυστο ψυχισμό σας.

Λέων

Ο χρόνος θα τρέξει πολύ γρήγορα για εσάς. Η έκφρασή σας παίζει σημαντικό ρόλο και επηρεάζει αυτούς που θέλετε. Η αξιοποίηση των επικοινωνιακών σας δυνατοτήτων θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο οι πιέσεις από τους άλλους δεν θα λείψουν , ούτε και κάποια παρατράγουδα, λόγω έλλειψης κατανόησης αυτών που τους λέτε.

Συνεχίστε να επιμελείστε τον επαγγελματικό τομέα, αποφύγετε παγίδες στα αισθηματικά και κυρίως μη στηρίζεστε σε υποσχέσεις τρίτων, ότι και αν αφορούν. Μην αφήνετε πίσω σας εκκρεμότητες και δουλέψτε πολύ πάνω σε ένα σχέδιο αν θέλετε να υλοποιηθεί γρήγορα.

Παρθένος

Σημαντικό για εσάς και αυτό το διάστημα καθώς οι άλλοι έχουν παραταχθεί απέναντί σας. Κάποιοι θα είναι ιδιαίτερα φιλικοί, αλλά κάποιοι άλλοι θα είναι δύστροποι και κουραστικοί. Αντιμετωπίστε ανάλογα τις καταστάσεις χωρίς να χάνετε χρόνο, ούτε τις καλές ευκαιρίες που δεν θα λείψουν.

Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθύς ανοίγει μια νέα προοπτική στην αισθηματική σας ζωή. Η μετακίνηση του Άρη στους Διδύμους κάνει πιο επίκαιρα και πιο σημαντικά τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Το γενικότερο κλίμα που επικρατεί μπορεί να σας μπερδέψει ή να σας απογοητεύσει γι αυτό προσπαθήστε να το ξεπεράσετε. Μη σταματάτε την αναπροσαρμογή και μη χάνετε την υπομονή και την ανοχή των περιστάσεων.

Κώστας Λεφάκης (15-21/2)

Ζυγός

Η Αφροδίτη σε κυρίαρχη θέση σας βοηθά να βελτιώσετε το κλίμα στη δουλειά σας με οποιοδήποτε τρόπο και την εκτελείτε. Ο Ερμής στον Υδροχόο αποτελεί σύμμαχο των τρεχουσών υποχρεώσεών σας, τόσο οικονομικά, όσο και εμπορικά.

Τα κυρίαρχα περιοριστικά μέτρα της μετακίνησης επηρεάζουν τα ευαίσθητα νεύρα σας. Ωστόσο θα βρείτε τρόπο να κάνετε αυτό που θέλετε. Τα αισθηματικά σας περνούν σε μια νέα φάση πορείας και στα οικονομικά σας αρχίζει να πέφτει λίγο φως βελτίωσης.

Σκορπιός

Σημαντικό το διάστημα, λίγο καλύτερο από τα προηγούμενα, αλλά ακόμα απαιτείται κι άλλη υπομονή για να ολοκληρώσετε μια υπόθεση, ή για να ενισχύσετε ένα σχέδιο που σας είναι απαραίτητο. Ο Ερμής στον Υδροχόο σας βοηθά να μαζέψετε την ακαταστασία που έχει προκληθεί στο στενό περιβάλλον το τελευταίο διάστημα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς τονίζει τη γοητεία σας και την ευκολία να κατακτήσετε κάποιον ερωτικά.

Ο Άρης στους Διδύμους κάνει πιο πολυμήχανο το μυαλό σας για να λύσετε γρίφους και δυσκολίες σε κάποιο σημαντικό τομέα της ζωής σας.. Γενικότερα, η χρονιά αυτή δείχνει ότι έχετε περάσει για καλά σε μια φάση καθολικής αλλαγής και δεν μένει παρά να πάρετε τις αποφάσεις εκείνες που θα επιταχύνουν την εξέλιξη, ή τις αλλαγές εκείνες που είναι απαραίτητες για την εξέλιξή σας.

Τοξότης

Το διάστημα της εβδομάδας θεωρείται σημαντικό για τις υποθέσεις που σας απασχολούν και σας προβληματίζουν. Ο Ερμής στον Υδροχόο σας βοηθά στις επιδιώξεις σας και σας χαρίζει μικρές επιτυχίες σε πρακτικά και επαγγελματικά θέματα. Παράλληλα σας βοηθά να πείσετε για τις απόψεις σας σε ζητήματα που μοιράζεστε με οικείους ή φίλους.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς εστιάζει την προσοχή σας σε ζητήματα της οικογένειας ή του σπιτιού, όπου καλείστε να συμβιβάσετε δύσκολες καταστάσεις και σχέσεις που έχουν πρόσφατα ταλαιπωρηθεί. Αισθηματικά, το τοπίο παραμένει αβέβαιο όσον αφορά τις νέες γνωριμίες, ενώ η σχέση ορισμένων περνά κάποιες περιττές δοκιμασίες.

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας και τα θέματα που σας απασχολούν στην καθημερινότητά σας. Κάντε τις απαραίτητες υποχωρήσεις σε δευτερεύοντα ζητήματα και διευκολύνετε την απεμπλοκή σας από καταστάσεις που πλέον δεν σας χρειάζονται. Ο Ερμής στον Υδροχόο σας δίνει ιδέες για τη διαχείριση των οικονομικών σας και σας παρακινεί να κάνετε κάποια τολμηρά βήματα στην υπεράσπιση του σχετικού σας συμφέροντος.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς επηρεάζει τον ψυχισμό σας και φέρνει στην επιφάνεια τις καλά κρυμμένες ευαισθησίες σας. Μην εκπλαγείτε όταν οι άλλοι σας φέρονται πιο φιλικά και πιο θερμά από ότι στο παρελθόν. Δείτε το σαν ευκαιρία να αναθεωρήσετε κάποιες απόλυτες απόψεις σας ώστε να διευκολύνετε ακόμα περισσότερο τις όποιες σχέσεις σας μαζί τους.

Υδροχόος

Αρκετά ενδιαφέρουσα η εβδομάδα που ξεκινά με τον Ερμή στο ζώδιό σας, να φροντίζει να σας φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων στην εργασία και στις όποιες κοινωνικές σας δραστηριότητες. Οικονομικά όμως μπορεί να σας βάλει σε έξοδα με το σκεπτικό ότι οι τωρινές σας κινήσεις θα αποδώσουν αργότερα. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς σας παρακινεί να είστε συγκρατημένοι απέναντι στα αισθήματα τρίτων και να αφουγκράζεστε καλύτερα τις καταστάσεις οι οποίες διαμορφώνονται γύρω σας.

Η προσωπική σας ζωή παραμένει στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας και πρέπει να φροντίσετε να μην ταλαιπωρείστε περισσότερο με κάποια αδιέξοδα. Ο Άρης από τους Διδύμους σας κάνει πολυπράγμονες στην υπεράσπιση του συμφέροντός σας και δεν αποκλείεται να σας βοηθήσει σε κάποιες αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει την γοητεία και την αισθηματική σας ζωή. Μπορείτε τώρα να κάνετε τις κινήσεις που σκέφτεστε και που αφορούν σε έναν δυνητικό νέο σύντροφο. Επίσης σας βοηθά να είστε πιο τυχεροί στα αποτελέσματα που επιδιώκετε στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ο Ερμής στον Υδροχόο δίνει έμφαση σε επαγγελματικές συνεργασίες ή σε δεύτερες ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα.

Ένα παρασκήνιο στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις μπορεί να αποκαλυφθεί και να σας απομακρύνει από συναναστροφές που δεν απέδιδαν και δεν σας ευχαριστούσαν τον τελευταίο καιρό. Τέλος, ο Άρης από τους Διδύμους σας θέλει προσεκτικούς στις συναλλαγές, στα νέα εγχειρήματα και στην έκφραση των όποιων φιλοδοξιών σας.

Πηγή: oroskopos.gr

Κώστας Λεφάκης: «Μεγάλες αλλαγές μέσα στους επόμενους δύο μήνες»

Ο έμπειρος αστρολόγος παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου και έκανε τις προβλέψεις του για το Μάρτιο, επισημαίνοντας πως μέχρι το τέλος Απριλίου μας περιμένουν δύσκολες καταστάσεις.

Το γεγονός, παράλληλα, ότι ο Κρόνος και ο Δίας βρίσκονται στον Υδροχόο, κάτι που σημαίνει αλλαγές με αιφνίδιο τρόπο ή καθάρσεις σε τομείς, όπως συμβαίνει εσχάτως με τις καταγγελίες, ενώ από τη μεριά της, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε σε πολύ ευνοϊκές συνθήκες μέσα στον επόμενο μήνα.

Κώστας Λεφάκης love it

Ο Κώστας Λεφάκης, παράλληλα, αποκάλυψε πως ετοιμάζει μια ειδική έκδοση που θα σχετίζεται με το 1821. Ανέφερε, ότι γνωρίζοντας τα ζώδια όλων των ηρώων της Επανάστασης, θα δημιουργήσει αυτή την έκδοση, εξηγώντας όλα τα τότε γεγονότα.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη