Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια: Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Τι μας περιμένει αυτή την εβδομάδα;

Ζώδια: Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη
Ζώδια 18.04.2021 15:50
Από Ελένη Ζουγανέλη

Τις εβδομαδιαίες του αστρολογικές προβλέψεις έκανε ο Κώστας Λεφάκης και προειδοποίησε τι θα γίνει στα προσωπικά και επαγγελματικά των 12 ζωδίων από 19 έως 23/4.

Δείτε και τις μας περιμένει σήμερα Κυριακή 18/4.

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα. Το κέντρο βάρους προσδιορίζεται στα οικονομικά και για αρκετούς στα ερωτικά. Όσοι έχετε στενότητα, ή προβλήματα, είναι δύσκολο να αλλάξουν ή να βελτιωθούν, ωστόσο κάντε τον κόπο να διαχειρίζεστε προνοητικά το διαθέσιμο χρήμα. Στο μεταξύ ο Άρης, ακόμα μια φορά, σας βοηθά να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Παράλληλα ο κυβερνήτης των επαγγελματικών σας, ο Κρόνος, αρχίζει να γίνεται πιο φιλικός και ευεργετικός στο αντικείμενο της δουλειάς σας

Ταύρος

Ο ερχομός της Αφροδίτης στο ζώδιό σας είναι μια υπόσχεση χαράς, η οποία θα έρθει μέσα από την προσφορά, ή τη δήλωση ενός ανθρώπου. Ο Ερμής που ακολουθεί τη διαδρομή του από τον ζωδιακό σας χώρο οξύνει την αντίληψή σας και μεγαλώνει την προσαρμοστικότητά σας. Τα πράγματα δεν θα έρθουν απόλυτα όπως θα θέλατε γιατί η δυσαρμονία Κρόνου – Ουρανού σκιάζει τον ορίζοντα του πεπρωμένου σας. Εκείνο που θα νιώσετε είναι η επιτάχυνση των εξελίξεων καθώς οδηγούμεθα σε μια Πανσέληνο που θα σας σημαδέψει θετικά, ή σκληρά

Δίδυμοι

Ο Άρης ολοκληρώνει τις επόμενες μέρες τη διαδρομή του στο δικό σας χώρο. Η Αφροδίτη καλύπτει τα νώτα σας και ο Ερμής σας εξοπλίζει με έξυπνα επιχειρήματα στις αντιρρήσεις των άλλων. Οι μέρες που ακολουθούν σας βοηθούν να γίνετε πιο πρακτικοί και καλύτερα προγραμματισμένοι. Η καθημερινότητα γίνεται περισσότερο ευχάριστη και με τη βοήθεια τρίτων, ένα μεγάλο οικονομικό πρόβλημα λύνεται. Εκείνο που παραμένει ανικανοποίητο, είναι η ανάγκη σας για μια φυγή, ή δραπέτευση εξ αιτίας του περιορισμού που έχετε υποστεί.

ζώδια Μαρτίου

Καρκίνος

Το δεύτερο μισό του Απριλίου θα κυλήσει πιο σύνθετα, πιο γρήγορα και πιο παραγωγικά για τους περισσότερους από εσάς. Το Φεγγάρι που είναι ο κυρίαρχος της ζωής σας βρίσκεται σε καλύτερες ζωδιακές θέσεις, εξυπηρετώντας συμφέροντα και τρέχουσες ανάγκες. Στον αισθηματικό τομέα σας δίνονται εξηγήσεις, αλλά και αποδείξεις ή αποκαλύψεις που χρειάζεστε να έχετε. Στη διαχείριση των χρημάτων σας τα καταφέρνετε έστω και με περιορισμένο τρόπο. Το βασικό όμως είναι η εργασία και η σχέση σας με το σύστημα που απαιτεί ακόμα υπομονή, παραχώρηση και μεγαλύτερη δόση υποταγής στο γενικότερο κλίμα που κυριαρχεί σε αυτόν τον τομέα.

Λέων

Ερμής και Αφροδίτη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας και Κρόνος απέναντί σας. Ουρανός σε τετράγωνη όψη με τον Ήλιο σας και νιώθετε κάτι σαν μια αιχμαλωσία, ή το να δείτε την πηγή που θα σας ξεδιψάσει, αλλά να καθυστερείτε ακόμα να φτάσετε ως εκεί. Με δυο λόγια αρχίζει το διάστημα να γίνεται καλύτερο, αλλά υπάρχουν εμπόδια και παρεμβάσεις, ή περιπλοκές που επιβραδύνουν την επιτυχία σε αυτό που θέλετε, ή να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Πίσω όμως και πέρα από όλα αυτά μην αφήνετε τον χρόνο να φύγει αναξιοποίητος, τόσο στον τομέα των δεδομένων υποχρεώσεων, όσο και σε προσωπικό επίπεδο σχέσεων και άλλων ενδιαφερόντων.

Παρθένος

Οι κινήσεις των πλανητών μαζί με τον Ήλιο και το Φεγγάρι βοηθούν το άνοιγμα του ορίζοντα, τη βελτίωση του παράγοντα της τύχης και την υλοποίηση σχεδίων. Για αρκετούς από εσάς το διάστημα μπορεί να αποδειχτεί κομβικό και σημαντικό. Υποθέσεις σχέσεων και συνεργασιών εξελίσσονται ή εξυπηρετούνται καλύτερα. Μετακινήσεις ή εναλλακτικές, αυξάνουν. Προσφορές αποκτούν ενδιαφέρον και συζητήσεις, νόημα! Υποχωρεί η δυσκολία και η ένταση στα επαγγελματικά. Έρχεται μια καλύτερη περίοδος προκειμένου να σας ανακουφίσει από υποχρεώσεις και αντιξοότητες που βιώσατε για αρκετές εβδομάδες μέχρι σήμερα.

Κώστας Λεφάκης 15-21/3

Ζυγός

Το διάστημα που ακολουθεί είναι σύνθετο από διαθέσεις, εμπειρίες και περιστατικά. Κάποιες ειδήσεις σας ταράζουν και κάποια ακούσματα σας φοβίζουν. Λίγο πριν το επικείμενο Πάσχα νιώθετε ότι διανύετε κι εσείς ένα πέρασμα, σε μια άλλη φάση, ή σε μια άλλη εποχή. Ο Άρης παραμένει σύμμαχος στις επιδιώξεις σας, αλλά η Αφροδίτη εφιστά την προσοχή σας στη διαχείριση των ερωτικών, αλλά και των οικονομικών σας υποθέσεων. Πολλά πράγματα θα διαφοροποιηθούν τις επόμενες μέρες και μέσα από όλη αυτή την αλλαγή θα πάρετε αποφάσεις προετοιμάζοντας το κλίμα του επόμενου μήνα.

Σκορπιός

Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ταύρο ανοίγει μια καλύτερη προοπτική στις ερωτικές σας σχέσεις και στις κάθε λογής επαγγελματικές και οικονομικές σας συνεργασίες. Ανήκετε στην ομάδα εκείνων που εξυπηρετούνται περισσότερο ή καλύτερα τις επόμενες μέρες. Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σημαντικά θέματα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις ή απαντήσεις που χρειάζεστε. Η παρουσία κάποιων ανθρώπων θα επηρεάσει τη διάθεση, αλλά και τις αποφάσεις που θα πάρετε λίγο πριν το Πάσχα. Προτάσεις που θα σας γίνουν πρέπει να εξεταστούν σοβαρά και όχι επιπόλαια, ή αντιδραστικά!

Τοξότης

Η εβδομάδα που ακολουθεί σας υποχρεώνει να υποταχθείτε σε καταστάσεις που σας αφορούν, αλλά που καταπιέζουν αρκετά το χαρακτήρα σας. Η ένταση στις σχέσεις και στα οικογενειακά σας υποχωρεί και σας δίνει το επιθυμητό μιας ανακούφισης που αποζητάτε από καιρό. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Ταύρο βοηθούν στη βελτίωση των οικονομικών ή των εισπράξεων, ενώ στους περισσότερο φιλόδοξους, τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Δίας, στον Υδροχόο, σας δίνει αιφνίδιες διευκολύνσεις, ή για κάποιους ευκαιρίες που ψάχνετε να βρείτε από καιρό.

Αιγόκερως

Έρχεται μια περίοδος σταδιακά καλύτερη από τις προηγούμενες και πρακτικά πιο κατάλληλη για να πετύχετε στόχους, ή για να γίνουν πράγματα που χρειάζεστε. Η Αφροδίτη στον Ταύρο εγγυάται την βελτίωση των ερωτικών. Ο Άρης ετοιμάζεται να μπεί στον Καρκίνο και να αλλάξει την ισορροπία των σχέσεων σε όλη τη γκάμα της. Προβληματισμοί και διλήμματα δεν θα λείψουν, αλλά οι λύσεις τους είναι ευκολότερες από ότι πριν. Γνωριμίες από το παρελθόν, ή το παρόν, ενεργοποιούνται για να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους

Εβδομαδιαίες προβλέψεις μήνες.

Υδροχόος

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στο στενό περιβάλλον και όχι χωρίς λόγο. Τα γεγονότα σας υποχρεώνουν να αλλάξετε το κέντρο βάρος των δραστηριοτήτων σας και να γίνετε πιο υπολογιστικοί και πιο δραστικοί. Κάποια έκτακτα περιστατικά αλλάζουν το κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αναβιώνει ο επαγγελματικός τομέας και βελτιώνεται για πολλούς από εσάς. Λίγο – λίγο προετοιμάζεστε για να μπείτε σε ένα καινούριο μήνα που θα αποτελέσει ορόσημο στη συνέχεια της χρονιάς αυτής. Μην κάνετε λάθη στην οικονομική διαχείριση και έξοδα που δεν είναι αναγκαία.

Ιχθύες

Οι συμπτώσεις και τα γεγονότα της εβδομάδας που ακολουθεί σας υποχρεώνουν να επιστρέψετε στην πραγματικότητα που, για ένα διάστημα, την είχατε εγκαταλείψει. Το στενό περιβάλλον ή η προσωπική σας ζωή μπαίνει σε βελτίωση, ή υποχώρηση μιας επίμονης έντασης και διαμάχης. Πρακτικά, ένα σχέδιο βρίσκει τους παράγοντες που χρειάζονται για να υλοποιηθεί. Στον επαγγελματικό τομέα όμως, συνεχίζει να υπάρχει ασάφεια, ή αβεβαιότητα. Ωστόσο η βελτίωση της διάθεσής σας συμβάλλει στο να κάνετε σωστότερες κινήσεις και να μπείτε σε μια φάση πιο υγιή και πιο εύκολα εκτελεστική απέναντι στις υποχρεώσεις σας. Στα ερωτικά θα έχετε αισθητή βελτίωση.

«Είχα προβλέψει από το 1998 την πανδημία»

Ο Κώστας Λεφάκης ήταν καλεσμένος το βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει στον παρουσιαστή πως σε ένα βιβλίο που είχε γράψει το 1998 είχε προβλέψει την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο έμπειρος αστρολόγος είχε μιλήσει για μία «παγκόσμια απειλή», ωστόσο όπως εξήγησε έκανε λόγο και για μία πολύ ευχάριστη περίοδο, η οποία θα έρθει σε λίγα χρόνια από τώρα.

«Στο βιβλίο "Τα άστρα, η ιστορία και το μέλλον" του 1998 έκανα μια συνοπτική ανάλυση του 21ου αιώνα και είδα πέντε αιχμές. Η πρώτη ήταν το 2010 και την ονόμασα “η πρώτη σοβαρή πολιτική και οικονομική κρίση”, η δεύτερη το 2020 και την ονόμασα "παγκόσμια απειλή".

Κώστας Λεφάκης πρόβλεψη πανδημίας

Η τρίτη αιχμή είναι θετική το 2026. Το κακό του 2020 θα έχει απόηχο μέχρι το 2024 και μετά από το 2025 μέχρι το 2030 θα δούμε μία πολύ γρήγορη ανάκαμψη», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος έδωσε και τις προβλέψεις του για αυτή την εβδομάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σήμανε συναγερμό ο Λεφάκης για το 2021 - Έτσι θα περάσουν τα ζώδια τον πρώτο μήνα του έτους

Αστρολογική "βόμβα" από τον Κώστα Λεφάκη - «Η Ελένη Μενεγάκη έφυγε το 2020 γιατί...»

Share