Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 20 Απριλίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 20 Απριλίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 20 Απριλίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε παλιούς περιορισμούς σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να αισθανθείτε ότι οι επόμενες μέρες είναι συναισθηματικά άσχημες ημέρες… αλλά κάνετε λάθος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν εκμεταλλευτείτε τις δυσκολίες ως ευκαιρίες, θα ξεπεράσετε κάθε παράξενο συναίσθημα που σας κρατά πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα έχετε κέφια και οι άνθρωποι απολαμβάνουν την παρέα σας – ως συνήθως.

ΛΕΩΝ

Απολαύστε την προσοχή που σας δείχνουν τα νέα άτομα στη ζωή σας, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε βαθύτερα με ένα καινούργιο φίλο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μην προσκολληθείτε στη ρουτίνα σας!

ΖΥΓΟΣ

Η ευελιξία είναι το κλειδί – και λίγη υπομονή θα σας κάνει να προχωρήσετε πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, όλα εξαρτώνται από εσάς. Ό,τι κι αν φέρνετε σε μια κατάσταση ή σχέση, καλό ή κακό, θα μεγεθυνθεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε μερικές μέρες, δεν θα χορταίνετε να ακούτε γλυκόλογα από την τελευταία σας κατάκτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καλλιτεχνική σας πλευρά βγαίνει στην επιφάνεια...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν επανέρχονται στο μυαλό σας αυτές τις μέρες.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις λιγότερο συναισθηματικά για να καταφέρετε να τις αφήσετε για πάντα πίσω σας. Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Ζώδια Τρίτη 20 Απριλίου

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη 20 Απριλίου

Κριός

Θα γίνουν ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις σήμερα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου και θα οφείλονται στη διασαφήνιση των εξελισσόμενων συναισθηματικών σου αναγκών. Τώρα αρχίζεις να συνειδητοποιείς πως έχουν αλλάξει. Οι αλλαγές θα συνεχίσουν και θα εκπλαγείς ευχάριστα με το ταίρι σου, που είναι πρόθυμο να προσαρμοστεί σ’ αυτές.

Ταύρος

Θα είναι πιο έντονη η διαίσθησή σου τώρα. Ερμηνεύεις όμως σωστά αυτό που λέει ξεκάθαρα ο αγαπημένος σου; Επειδή μπορεί να λέει κάτι, αλλά να κρύβει αυτό που συμβαίνει πραγματικά στο μυαλό του για ένα συγκεκριμένο θέμα. Να είσαι διαισθητικά προετοιμασμένη για να ανταποκριθείς με ευαισθησία όταν ο σύντροφός σου αποφασίσει να κάνει τις αποκαλύψεις του.

Δίδυμος

Ανησυχείς μήπως μια εξελισσόμενη ρομαντική κατάσταση χρειαστεί πολλές αλλαγές και προσαρμογές από μεριάς σου. Ωστόσο αυτό που αλλάζει, σου προσφέρει ελευθερία και μια ευπρόσδεκτη αίσθηση ανακούφισης. Μια κατάσταση πιθανώς δεν είναι τόσο ασταθής ή τρομακτική, όσο πίστευες πως θα ήταν. Θα δεις πως η προβολή της τρέχουσας κατάστασης, αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου.

Καρκίνος

Ίσως πρέπει να βάλεις «χαλινάρι στο στόμα σου» όταν ξεκινάς συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Όσο και αν θέλεις να του αποδείξεις πως ακούς και κατανοείς αυτά που λέει, βεβαιώσου πως η φωνή σου δεν πνίγει αυτά που προσπαθεί να σου πει το ταίρι σου. Γιατί προφανώς είναι χρήσιμα και ειλικρινή.

Λέων

Αν μια συζήτηση ακολουθήσει διαφορετικό μονοπάτι ίσως σε κάνει να δεις την σχέση σου με άλλα μάτια. Αυτό μπορεί να αφορά ένα κοινό μελλοντικό σχέδιο και την δυνατότητα ο συγχρονισμός σας να είναι ιδανικός για να το ξεκινήσετε. Ό,τι κι αν αφορά η συζήτηση, τα βαρετά θέματα μπορούν να αντικατασταθούν, με αυτά που εστιάζουν σε ένα μέλλον που βασίζεται περισσότερο στην συνεργασία και τη συμμετοχή.

Παρθένος

Αν νιώθεις μόνη στην αντιμετώπιση ενός ερωτικού σου θέματος τότε η υποστήριξη ή οι ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις κάποιου έμπιστου φίλου θα σε βοηθήσουν ουσιαστικά. Μπορεί να εκτιμήσεις το πώς παρέμενε αυτό το άτομο στο παρασκήνιο και αποφάσισε τώρα πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να σου προσφέρει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες.

Ζυγός

Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση θα σε ωθήσει να ξεπεράσεις ένα όριο στη σχέση σου, που είχες ορκιστεί να μην κάνεις. Ωστόσο, θα αποφασίσεις να ρισκάρεις ή να αποδεχτείς τις συνέπειες, χάρη στο όνομα της αγάπης αυτή τη στιγμή. Πρόσεξε μόνο μήπως οι ρομαντικές εξελίξεις συμβούν γρηγορότερα από ό,τι υπολογίζεις… Επειδή πρέπει να είσαι έτοιμη να επιβραδύνεις τα πράγματα, αν θεωρήσεις πως είναι απαραίτητο.

Σκορπιός

Σήμερα θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Ίσως και η απομάκρυνση όσων δημιουργούν εμπόδια, να είναι μέσα στις πιθανότητες. Φαίνεσαι έτοιμη να αξιολογήσεις πού εφαρμόζονται καλύτερα οι ρομαντικές σου προσπάθειες και ποιος τις αξίζει περισσότερο. Ξέρεις τι είσαι διατεθειμένη να δώσεις. Η εξασφάλιση των προσπαθειών σου θα εκτιμηθεί και θα είναι αμοιβαία προτεραιότητα τώρα.

Τοξότης

Θα ορίσεις υψηλότερα πρότυπα ή προσδοκίες στα ερωτικά σου. Και σίγουρα σκέφτεσαι σωστά, που αρνείσαι το οτιδήποτε δευτερεύον. Έχεις επενδύσεις μεγάλη προσπάθεια και πίστη σε κάτι ή σε κάποιον και θέλεις να διασφαλίσεις πως οι προσπάθειες και οι ανάγκες σου, δεν αγνοούνται. Αν αισθάνεσαι πως ο αγαπημένος σου δεν τα έχει εξετάσει με τον τρόπο που θα έπρεπε, αυτό μπορείς τώρα να του διευκρινίσεις.

Αιγόκερως

Θα εκδηλωθούν τώρα κάποιες αλλαγές. Προσπάθησε να απομακρύνεις τα κουραστικά ή προβλέψιμα σενάρια για να δημιουργήσεις περισσότερο ερωτισμό στο δεσμό σου. Αυτό που έχει γίνει παλιό ή στάσιμο μπορεί να αλλάξει αν ακολουθήσεις διαφορετική προσέγγιση για να απολαύσεις αυτό που επιθυμείς.

Υδροχόος

Μια πόρτα κλείνει σε μια σχέση… καθώς μια άλλη ανοίγει. Επομένως ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς με ενθουσιασμό. Μπορεί να είναι ισχυρή η αίσθηση του άγνωστου, αλλά άφησε τα ένστικτά σου να σε καθοδηγήσουν σε όλη τη διαδρομή. Ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός πρόκειται να συμβεί… και σύντομα θα αποκαλύψει πόσο ελεύθερα θα ξεκινήσεις αυτό το νέο παθιασμένο κεφάλαιο που πρόκειται να ξεδιπλωθεί.

Ιχθύς

Η ένταση μπορεί να σε βοηθήσει να πεις αυτά που σκέφτεσαι ή να ξεκαθαρίσεις ορισμένες σκέψεις ή συναισθήματα. Οι καταστροφικές καταστάσεις ίσως να είναι καταλύτες για μια ανοιχτή επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Ωστόσο, μην αποκλείσεις πως μπορεί το ταίρι σου να βρίσκεται στη ίδια σελίδα. Διαχειρίσου σωστά την κατάσταση και δώσε του την ευκαιρία να το επιβεβαιώσει.