Άση Μπήλιου - Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Πάσχα

Τι μας περιμένει το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άση Μπήλιου - Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Πάσχα

Η Άση Μπήλιου μέσα από τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις στο site της, μίλησε για όλα όσα περιμένουν τα ζώδια σήμερα, (29/4) καθώς και το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, τονίζοντας πως θα γιορτάσουμε τις ιερές μέρες με ηρεμία.

Για τη Μ. Πέμπτη, η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον ταξιδιάρη Τοξότη, κάνοντας τους περισσότερους -που δεν μπορούν να ταξιδέψουν- να τους πιάνει μια νοσταλγία για τις εποχές που τέτοια περίοδο ταξίδευαν για να περάσουν το Πάσχα στην ύπαιθρο ή και σε κάποια άλλη χώρα.

Παρόλα αυτά, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, ακόμη και συμφωνίες. Ή στο πιο ελαφρύ σενάριο να οργανωθούμε με τις αγορές και τα ψώνια για τις επόμενες ημέρες.

Άση Μπήλιου ζώδια

Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική. Θυμίζουμε πως η αστρολόγος έριξε «αυλαία» για την εκπομπή της, Star System την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα

Το Σαββατοκύριακο του Πάσχα η Σελήνη από τον Αιγόκερω εναρμονίζεται με τους πλανήτες στον Ταύρο και δημιουργεί μια πιο ήπια και γλυκιά ατμόσφαιρα για να γιορτάσουμε την Ανάσταση με παραδοσιακό τρόπο. Σας εύχομαι από καρδιάς να περάσετε όσο όμορφα μπορείτε κι αυτό το Πάσχα με τους αγαπημένους σας και να είναι το τελευταίο περιορισμένο Πάσχα στη ζωή μας. Καλή Ανάσταση!

Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων

Κριός

Ο συνδυασμός του αυθορμητισμού με τη φαντασία είναι ο καταλύτης για τον μετασχηματισμό της ερωτικής σου ζωής τώρα. Η ανοιχτόμυαλη σκέψη, φέρνει μια σειρά από ρομαντικές και οικείες δυνατότητες. Ξέρεις πώς να τολμάς να είσαι διαφορετική, οπότε βάζεις τη μοναδική σου σφραγίδα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Αν η καρδιά σου σε παροτρύνει να κάνεις μεγαλόπνοες και τολμηρές σκέψεις, είναι κάτι που αξίζει να προσέξεις!

Ταύρος

Τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να χρειαστούν σοβαρή εστίαση, ειδικά αν εμπλέκονται κοινά έξοδα ή επενδύσεις. Μπορείς να ωφεληθείς με το ταίρι σου, αν αποφασίσετε πως η διασκέδασή σας δεν επιβάλλει σπατάλη χρημάτων. Η φαντασία σας μπορεί να δημιουργήσει άφθονη διασκέδαση και γέλιο… και δεν υπάρχει καλύτερο αφροδισιακό!

Δίδυμος

Βλέποντας τη σχέση σου με ένα νέο φως θα μπορέσεις να ενισχύσεις το δεσμό σου. Θα σε ιντριγκάρει η προσωπικότητα του αγαπημένου σου – ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας. Μια ανακάλυψη σε περιμένει αν είσαι πρόθυμη να εξερευνήσεις τα άγνωστα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του – αλλά με υπομονή και ευαισθησία. Η ανάκριση δεν είναι σέξι.

Καρκίνος

Είναι διασκεδαστικό να υπάρχει συνεργασία με τον αγαπημένο σου. Μπορείτε να συνδυάσετε τα ταλέντα σας, με έναν νέο και δημιουργικό τρόπο. Μπορεί να αφορά το οτιδήποτε: από θέματα διακόσμησης μέχρι μια καλλιτεχνική ή μουσική προσφορά. Η συνεργασία, είναι ο τρόπος για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις το δεσμό σου τώρα – και το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο!

Λέων

Ένας αέρας σοβαρότητας που επικρατεί στο δεσμό σου δεν χρειάζεται να δημιουργήσει πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σε ενθαρρύνει να ακολουθήσεις μια μακροπρόθεσμη προσέγγιση για την ερωτική σου ζωή ή την κατεύθυνση, που οδηγεί στη δημιουργία σχέσης. Πριν όμως καταφέρεις να απολαύσεις περισσότερη διασκέδαση, συγκινήσεις ή ανάλαφρη ατμόσφαιρα στο δεσμό σου… τα πράγματα μπορεί να χρειαστούν σοβαρή αντιμετώπιση – για λίγο.

Παρθένος

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, αυτό που θέλουν να διατηρήσουν οι άλλοι από σένα, είναι η συντροφιά σου. Ακόμα κι αν ενεργοποιείς ακούσια τη γοητεία σου και αφήνεις να λάμψει η ανάλαφρη νεανικότητά σου, υποτιμάς το πόσο ακαταμάχητη είσαι. Ίσως χρειαστεί ένα συγκεκριμένο άτομο για να σου το αποδείξει. Αν το κάνει…να ξέρεις πως θα εννοεί την κάθε του λέξη.

Ζυγός

Μια αλλαγή στη στάση του εραστή σου μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις. Αν πίστευες πως ο εραστής σου δεν ενδιαφερόταν πλέον για τη σχέση σας ή είχε απομακρυνθεί από το δικό σου μήκος κύματος, θα ανακαλύψεις πως είναι παραπάνω από δεκτικός για το δεσμό σας. Θα ήταν όμως σοφό να βλέπεις αυτήν την αλλαγή περισσότερο σαν «κίτρινο φως» παρά σαν «πράσινο».

Σκορπιός

Οι πληροφορίες που καταφτάνουν εντελώς ξαφνικά, θα σε κάνουν να συλλογιστείς πολλά. Όμως αυτό που έρχεται στο φως και αφορά εσένα με το ταίρι σου, πρέπει να θεωρηθεί περισσότερο ενδιαφέρον ή παρακινητικό… παρά ύποπτο. Γι’ αυτό ό,τι κι αν είναι, καλωσόρισέ το! Είναι θετικό, χρήσιμο, μετασχηματιστικό – και η άφιξή του μπορεί να είναι χρονικά τέλεια.

Ζώδια τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 29 Απριλίου

Τοξότης

Το να συνειδητοποιήσεις πόσο διασκεδαστικό είναι κάτι που αρχικά σου φαινόταν σοβαρό, θα είναι ο δικός σου τρόπος μείωσης του άγχους στα ερωτικά σου. Αν έρθει στο φως ένα ερωτικό σου ζήτημα, θα μπορέσεις να το δεις με τη σωστή προοπτική. Μπορείτε να συνεργαστείτε με το ταίρι σου για να βρείτε μια λύση σε ένα μπερδεμένο ζήτημα, που απαιτεί την ιδανική κοινή εστίασή σας.

Αιγόκερως

Θα νιώσεις αρκετά φιλόδοξη σε περιοχές εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας. Μπορεί να δεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου και να έχεις πλέον έναν καλό λόγο να αισθανθείς καθησυχασμένη ή εμπνευσμένη. Η εφαρμογή ενός παρόμοιου φιλόδοξου σχεδίου στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να μην είναι τόσο ελκυστική. Γι’ αυτό δες τι μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις την εστίασή σου στον ερωτικό τομέα, που μπορεί να σου προσφέρει περισσότερη άνεση και διαβεβαίωση!

Υδροχόος

Αν η έκφραση των σκέψεων ή των συναισθημάτων σου είναι δύσκολη με τον τρόπο είχες συνηθίσει, μη στενοχωριέσαι γιατί έχεις κι άλλες επιλογές. Ίσως, μια λιγότερο λεκτική προσέγγιση και κάτι πιο δημιουργικό να είναι η απάντηση. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έστειλες ένα ερωτικό γράμμα ή έκανες κάτι όμορφο για τον εραστή σου; Η φαντασία σου ζητά απελευθέρωση και η ερωτική σου ζωή, θα είναι το τέλειο κανάλι γι’ αυτό!

Ιχθύς

Η σκέψη του ρομαντικού σου παρελθόντος, δεν είναι μάταιη ονειροπόληση. Προηγούμενοι εραστές και ερωτικά μαθήματα, σε έφεραν στο σημείο που βρίσκεσαι τώρα. Όλα αυτά είναι πολύτιμα, άρα αξίζουν αναγνώριση. Όμως, μην είσαι σκληρή με τον εαυτό σου, ειδικά αν φέρεις στη μνήμη σου, πως μερικά από τα πιο εκτεταμένα μαθήματα που έχεις μάθει, αφορούν τον έρωτα.