Eurovision 2021 - Λίτσα Πατέρα: Οι αστρολογικοί χάρτες της Στεφανίας και της Τσαγκρινού

Για ποια θα είναι καλύτερη η βραδιά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision 2021 - Λίτσα Πατέρα: Οι αστρολογικοί χάρτες της Στεφανίας και της Τσαγκρινού

Η Λίτσα Πατέρα, αναφέρθηκε στα κορίτσια που εκπροσωπούν την Ελλάδα και την Κύπρο στη Eurovision και εξήγησε πως η Στεφανία Λυμπερακάκη έχει ένα άγχος αλλά η Έλενα Τσαγκρινού έχει ένα άστρο. Ενώ, στις προβλέψεις της, αναφέρθηκε και στην Αφροδίτη που μπαίνει στους Διδύμους.

«Η Στεφανία έχει πολλούς πλανήτες στον Τοξότη, αλλά δυο πλανήτες στον Σκορπιό, η Έλενα η οποία έχει τρομερή δύναμη, έχει πέντε πλανήτες στον Σκορπιό. Άρα είναι καλύτερη βραδιά για την Τσαγκρινού αύριο. Ενώ και οι δύο από τον Σκορπιό ταλαιπωρούνται», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ποιες θέσεις θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος στον τελικό της Eurovision 2021

Με τον τελικό της eurovision να είναι σε απόσταση αναπνοής, οι ετοιμασίες και τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν και όλοι ανυπομονούν για τη λαμπερή βραδιά. Χθές 20/5 είδαμε τον δεύτερο ημιτελικό με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το Last Dance να προκρίνονται στον τελικό. Την Τρίτη είδαμε την συμμετοχή της Κύπρου με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo, να προκρίνονται και έτσι να διεκδικούν και οι δύο την πρωτιά.

Θα τις δούμε να ερμηνεύουν ξανά στον τελικό του Σαββάτου. Η ελληνική συμμετοχή, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια και ξεσήκωσε το κοινό με τα ιδιαίτερα και πρωτότυπα σκηνικά. Η Στεφανία εμφανίστηκε πιο γλυκιά από ποτέ, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού εμφανίστηκε πιο σέξυ από ποτέ.

Όπως είναι καθιερωμένο, μετά και τον δεύτερο ημιτελικό της eurovision, ακολούθησε η ανακοίνωση των θέσεων των προκρινόμενων χωρών στον μεγάλο τελικό.

Η σειρά που θα εμφανιστούν οι χώρες στον τελικό της Eurovision

Οι εκπρόσωποι των χωρών οδηγήθηκαν στην κάλπη και οι ίδιοι τράβηξαν τα νούμερα με τις θέσεις που θα εμφανιστούν.

Όπως βλέπουμε η Κύπρος θα εμφανιστεί πρώτη, πριν την Αλβανία, η οποία έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με τις δηλώσεις της. Ίσως η πρώτη θέση να μην είναι ιδανική για την Έλενα Τσαγκρινού, αλλά σίγουρα θα ανοίξει τη βραδιά πολύ εντυπωσιακά και με πολύ χορό. Φτάνει μόνο να μην ξεχαστεί μέχρι το τέλος.

Στην 10η θέση βλέπουμε την Ελλάδα και τη Στεφανία Λυμπερακάκη, με το Ηνωμένο Βασίλειο να προηγείται και την Ελβετία να ακολουθεί. Δύο δυνατά τραγούδια αλλά σίγουρα όχι με τη δυναμική του Last Dance. Η 10η θέση δεν είναι τόσο άσχημη για τη χώρα μας, καθώς προηγούνται τραγούδια φαβορί και ήχοι που θα έχουν "ανεβάσει τα αίματα" στον διαγωνισμό.

Παρ' όλα αυτά όπως έχει δείξει το παρελθόν, οι θέσεις που εμφανίζονται οι χώρες δεν είναι καθοριστικές για το αποτέλεσμα. Αναμένουμε να δούμε τον τελικό του Σαββάτου και τις θέσεις που θα αποσπάσουν Ελλάδα και Κύπρος.