Η προφητική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για τον χωρισμό Καραβάτου - Κατσούλη

Την έκανε λίγο πριν ανακοινώσουν το διαζύγιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η προφητική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για τον χωρισμό Καραβάτου - Κατσούλη

Η Άση Μπήλιου γνώριζε την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη από πρώτο χέρι μιας και οι τρεις τους συνεργάστηκαν για αρκετά χρόνια στην πρωινή εκπομπή του Star, Στην Φωλιά των ΚουΚου.

Η έμπειρη αστρολόγος πολύ συχνά ενημέρωνε τους δύο παρουσιαστές για τα ζώδιά της, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε μία πρόβλεψη που κανείς δεν περίμενε πως τελικά θα μιλούσε για την ανακοίνωση του χωρισμού του ζευγαριού.

Η πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου λίγο πριν την ανακοίνωση του χωρισμού Καραβάτου - Κατσούλη

Η Αφροδίτη αφήνει τα γήινα και φιλικά προς εσάς λημέρια της Παρθένου και τη Δευτέρα 16/8 περνά στον Ζυγό, το ζώδιο που περισσότερο αφορά την καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, παρά τόσο πολύ τον έρωτα. Εκτός αν ο έρωτας στη ζωή σας συγχέεται και με την καριέρα, οπότε εκεί αλλάζει το πράγμα.

Άση Μπήλιου Κατερίνα Καραβάτου

Για τους δεσμευμένους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις σας σε άλλους τομείς να μην σας επιτρέπουν να έχετε όσο χρόνο θέλετε για να τον αφιερώσετε ο ένας στον άλλο. Για τους αδέσμευτους τώρα μπορεί οι γνωριμίες να προκύπτουν είτε στον χώρο της δουλειάς είτε σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις που χρειάζεται να παρευρεθείτε, γι’ αυτό ξανασκεφτείτε το αν μια τέτοια πρόσκληση σας δημιουργεί βαρεμάρα. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στις 19/8 στον τομέα του έρωτα δείχνει ότι ίσως χρειάζεται να κάνετε μια πιο τολμηρή κίνηση ή να πάρετε κι ένα ρίσκο για να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα την ερωτική σας ζωή.

Τι έλεγαν Καραβάτου - Κατσουλης για τις φήμες χωρισμού τους στο You

Τέλος στο γάμο τους έβαλαν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης έπειτα από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών. Με μια λιτή ανακοίνωση, το ζευγάρι αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Τελευταία συνέντευξη είχαν παραχωρήσει στο χριστουγεννιάτικο τεύχος του περιοδικού Youweekly, όπου είχαν μιλήσει μάλιστα και για τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Μιλώντας για social media, πώς αντιµετωπίζετε τα σχόλια ή τις κριτικές για θέµατα που αφορούν στην προσωπική ή την οικογενειακή σας ζωή; Οι followers πολλές φορές γίνονται ανεξέλεγκτοι σε αυτά που γράφουν και µε τον τρόπο που τα γράφουν...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Για να είµαι σαφής στην απάντησή µου, µιλάµε σε αυτή την περίπτωση για δύο ή τρεις ανθρώπους, ανάµεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες άλλους που γράφουν υπέροχα πράγµατα. Πολλές φορές έχω διαβάσει, όµως, σχόλια, που µε έχουν τροµάξει.

Από ό,τι έχω δει έχεις επιλέξει να µην απαντάς. Βέβαια, ούτε και στα κολακευτικά σχόλια µπαίνεις στη διαδικασία να το κάνεις. Χρησιµοποιείς λίγο διαφορετικά από ό,τι οι περισσότεροι επώνυµοι τα social media.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Ναι, αλήθεια είναι αυτό, η σχέση µου µε τα social media είναι κάπως ιδιαίτερη, κι αυτό είναι το λιγότερο που θα µπορούσα να πω. Νοµίζω πως τόσο αντέχω να κάνω. Επίσης δεν θα µπορούσα να απαντώ µόνο στα θετικά και στα αρνητικά να µην απαντώ. Δέχοµαι ότι είµαι ένα δηµόσιο πρόσωπο, έχω ανοιχτό το προφίλ µου, ο καθένας µπορεί να µου γράψει. Τώρα αν δικαιούται κάποιος να είναι αγενής, είναι µια µεγάλη φιλοσοφικής φύσεως κουβέντα. Το 99% των ανθρώπων πάντως που µπαίνουν να µου γράψουν µε περιβάλλουν µε πάρα πολύ µεγάλη αγάπη κι ακόµα και η κριτική τους διέπεται από καλοσύνη και ευγένεια! Το υπόλοιπο ποσοστό µαθαίνω να το ξεπερνώ.

ΚΡΑΤΕΡΟΣ Επειδή είµαι καλοπροαίρετος, θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι, καθώς είναι ζορισµένοι και κουρασµένοι, διαλέγουν έναν λάθος τρόπο έκφρασης, ξεχνώντας και οι ίδιοι εκείνη τη στιγµή ότι λίγο καιρό πριν µπορεί να εκθείαζαν τον ίδιο άνθρωπο. Πάντα φέρνω ως παράδειγµα σε αυτές τις περιπτώσεις τους φιλάθλους των ποδοσφαιρικών οµάδων που µέσα στα 90 λεπτά του αγώνα θα περάσουν έναν παίκτη από 40 κύµατα.

Αυτοί που σχολιάζουν αρνητικά παίρνουν αφορµή από το οτιδήποτε. Για παράδειγµα, όταν το καλοκαίρι κάνατε µε τα παιδιά σας ξεχωριστές, λόγω των συνθηκών, διακοπές, κάποιοι υπαινίχθηκαν, ειδικά στο προφίλ της Κατερίνας, ότι είστε χωρισµένοι...

ΚΡΑΤΕΡΟΣ Ο καθένας µπορεί να γράφει ό,τι θέλει ή µάλλον να νοµίζει ότι µπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Διαφωνώ µε αυτό. Το ότι είναι δηµόσιας χρήσης ένα προφίλ στο Ιnstagram ή στο Facebook, αυτό δεν είναι µόνο δικαίωµα αλλά και ευθύνη. Τώρα µε τα µέσα κοινωνικής δικτύωσης –γιατί παλαιότερα αυτό δεν συνέβαινε– που ο καθένας αισθάνεται ότι µπορεί να εκφραστεί µε οποιονδήποτε τρόπο, δεν υπάρχει µέτρο, παρά µόνο σε ορισµένες περιπτώσεις το µέτρο της προσωπικής παιδείας. Άρα δεν µπαίνω καν στη διαδικασία να το διαβάσω.